Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θεωρώ απαράδεκτο (για την οποιαδήποτε εταιρεία) να μετατρέπει σε beta testers τους πρώτους πελάτες του εκάστοτε προιόντος.

Δεν υπάρχει βιομηχανικό προϊόν πάνω στον πλανητη που να μην έχει παιδικές ασθένειες. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο... απλώς δεν έχει εργαστεί ποτέ σε τομέα παραγωγής προϊόντων.

Το life cycle ενός προϊόντος δεν περιλαμβάνει μόνο την παραγωγή και κυκλοφορία του, αλλά και την συντήρησή του. Είτε μιλάμε για υπολογιστές και λογισμικό, είτε για αμάξια και ανελκυστήρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά ομως εσύ ποιά συσκευή έχεις επιλέξει???

Τι σχέση έχει αυτό βρε αρχηγέ?

QTEK S200

MOTOROLA V3

ETEN X500

HTC HD

ETEN X800

LG VIEWTY

BLACKBERRY STORM

SAMSUNG CORBY

BLACKBERRY BOLD

IPHONE 3GS ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Τα τελευταία 2 χρόνια είχα τα παραπάνω....

Άντε, για πες μας τώρα τα συμπεράσματα σου!!!!

Αν διαχωρίζουμε τις θέσεις μας εξαρχής,δεν υπάρχουν και γενικεύσεις..

Εγώ την διαχώρισα αλλά πάραυτα υπήρχαν γενικεύσεις.

Έγραψα για το λανσάρισμα του 1ου iphone αλλά διάβασα μέχρι και για macbook!!!!

Δεν υπάρχει βιομηχανικό προϊόν πάνω στον πλανητη που να μην έχει παιδικές ασθένειες. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο... απλώς δεν έχει εργαστεί ποτέ σε τομέα παραγωγής προϊόντων.

Το life cycle ενός προϊόντος δεν περιλαμβάνει μόνο την παραγωγή και κυκλοφορία του, αλλά και την συντήρησή του. Είτε μιλάμε για υπολογιστές και λογισμικό, είτε για αμάξια και ανελκυστήρες.

Το να έχει ένας ανελκυστήρας καινούριος ένα bug οτι καίει τις λάμπες που το φωτίζουν, λες οκ, το να σπάει το σκοινί και να σκοτώνει αυτούς που μεταφέρει όμως είναι ανεπίτρεπτο δεν συμφωνείς?

Το ίδιο και για το αμάξι, το να σου χαλάσει ο μηχανισμός στήριξης του τζαμιού λες οκ, το να σου σπάσει η κολώνα του τιμονιού στην εθνική όμως, είναι λίγο εξοργιστικό, καταλαβαίνεις που το πάω και τι θέλω να πω?

Και κώδικα έχω γράψει (και με πολλά bugs φυσικά) αλλά πριν το δώσω στον πελάτη βεβαιώνομαι πως οι βασικές λειτουργίες τουλάχιστον είναι δοκιμασμένες και δουλεύουν. Για wifi πρόβλημα μιλάμε όχι για κάποια bugs εφαρμογής που έχουν γράψει τρίτοι και δεν είχαν χρόνο για να την δοκιμάσουν επαρκώς....

Το να έχει ένας ανελκυστήρας καινούριος ένα bug οτι καίει τις λάμπες που το φωτίζουν, λες οκ, το να σπάει το σκοινί και να σκοτώνει αυτούς που μεταφέρει όμως είναι ανεπίτρεπτο δεν συμφωνείς?

Το ίδιο και για το αμάξι, το να σου χαλάσει ο μηχανισμός στήριξης του τζαμιού λες οκ, το να σου σπάσει η κολώνα του τιμονιού στην εθνική όμως, είναι λίγο εξοργιστικό, καταλαβαίνεις που το πάω και τι θέλω να πω?

Και κώδικα έχω γράψει (και με πολλά bugs φυσικά) αλλά πριν το δώσω στον πελάτη βεβαιώνομαι πως οι βασικές λειτουργίες τουλάχιστον είναι δοκιμασμένες και δουλεύουν. Για wifi πρόβλημα μιλάμε όχι για κάποια bugs εφαρμογής που έχουν γράψει τρίτοι και δεν είχαν χρόνο για να την δοκιμάσουν επαρκώς....

Δηλαδή θεωρείς ότι το να μην δουλεύει το wifi ΜΟΝΟ σε όσους έχουν 802,11n routers, και αυτό να είναι γνωστό και διορθώσιμο με το πρωτο sw update, είναι ισάξιο του να σπάσουν τα καλώδια του ασανσέρ και να σκοτωθούν οι επιβαίνοντες? Μόνο εγώ βλέπω την υπερβολή?

η πρώτη πληροφορία για το i-pad στην επίσημη ιστοσελίδα του (http://www.apple.com/ipad/features/)

Apple- iPad- The best way to experience the web, e-mail, photos, and video. Hands down.

Αυτό μόνο, τέλος. Αν για μια συσκευή internet, το να έχει πρόβλημα να συνδεθεί στο internet θεωρείται bug, το epic fail ποιο είναι;

• Super Moderators
Τι σχέση έχει αυτό βρε αρχηγέ?

QTEK S200

MOTOROLA V3

ETEN X500

HTC HD

ETEN X800

LG VIEWTY

BLACKBERRY STORM

SAMSUNG CORBY

BLACKBERRY BOLD

IPHONE 3GS ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Τα τελευταία 2 χρόνια είχα τα παραπάνω....

Άντε, για πες μας τώρα τα συμπεράσματα σου!!!!

Εγώ την διαχώρισα αλλά πάραυτα υπήρχαν γενικεύσεις.

Έγραψα για το λανσάρισμα του 1ου iphone αλλά διάβασα μέχρι και για macbook!!!!

Έχοντας περάσει από τα χέρια μου όλα σχεδον από αυτά που είχες, μπορώ αντίστοιχα να σου πω για το καθένα άπειρες ελλείψεις και προβλήματα στο σχεδιασμό! Και αυτό για να καταλάβεις πως μιλάμε απλά για φορητές συσκευές και όχι για κάτι τέλειο που θα μπορεί να ικανοποιεί το 100% των αναγκών του κάθε χρήστη!

Η διαφορά της apple με τους άλλους είναι πως βγάζει ποιοτικές και προσεγμένες συσκευές, οι οποίες ενώ δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού, αυτά που κάνουν το κάνουν με τρόπο μοναδικό σε σημέιο πουθ αναρωτιέσαι "μα αφού είναι τόσο απλό γιατί δεν το έκαναν οι άλλοι τόσο καιρό τώρα"?

Ένα ΝΟΚΙΑ ας πούμε που έχει πάνω του τα πάντα από πλευράς χαρακτηριστικών, αν πας να το δουλέψεις για πάνω από 10 λεπτά, θα θέλεις να το κοπανίσεις στον τοίχο! Άρα προτιμώ κάτι που θα λειτουργεί "τζάμι" κάνοντας υποχωρήσεις σε μερικά πράγματα, παρά να παθαίνω εγκεφαλικό κάθε φορά που θα το χρησιμοποιώ!

Αυτή είναι πάνω/κάτω η φιλοσοφία των προϊόντων της Apple και αυτό προσπαθούμε να σας πούμε!

B)

Ντάξει για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Σε μια ασύρματη συσκευή που ο μόνος τρόπος παροχής internet είναι το wifi το να μην δουλεύει αυτό μπορείς να το θεωρήσεις πρόβλημα χωρίς να τρέξουν όλοι να σε πουν υπερβολικό. :P

αυτό ισχύει ή είναι μούφα?

Overheating issue plagues iPad

Deja vu: iPad heat issues similar to iPhone temperature problems of old

Οι 35C max temp που δίνει η apple δεν θα είναι πρόβλημα στην ελλάδα σε εξωτερικό χώρο όταν ο ήλιος χτυπάει την οθόνη?

Δηλαδή θεωρείς ότι το να μην δουλεύει το wifi ΜΟΝΟ σε όσους έχουν 802,11n routers, και αυτό να είναι γνωστό και διορθώσιμο με το πρωτο sw update, είναι ισάξιο του να σπάσουν τα καλώδια του ασανσέρ και να σκοτωθούν οι επιβαίνοντες? Μόνο εγώ βλέπω την υπερβολή?

Βεβαίως πρόκειται για υπερβολή, αλλά μέσω αυτής προσπαθώ να σου εξηγήσω το σκεπτικό μου.

Επαναλαμβάνω οτι θεωρώ απαράδεκτο να μην έχει δοκιμαστεί το wifi (που για μένα τουλαχιστον είναι πάρα πολύ σημαντικό) επαρκώς πριν βγει το προιόν στην κυκλοφορία. Το να μην δούλευε σωστά με ένα παλιό A/B router θα το δεχόμουν ευκολότερα απο το να μην δουλεύει σε N router.

Όσο για το γνωστό, για εξήγησέ το καλύτερα (αν γνωρίζεις γιατί φυσικά κανείς μας δεν πρέπει να το έχει πάρει στα χέρια του). Το γνώριζαν απο τις δοκιμές στο εργαστήριο και παρόλα αυτά το έβγαλαν στην κυκλοφορία πριν το fix (απαράδεκτο για μένα) ή δεν το γνώριζαν και το έμαθαν απο χρήστες που "έφαγαν¨ άκυρο στα N router τους?

Εγώ δεν είμαι αντι-apple. Είμαι αντι-πειραματόζωο...

Πες μου ότι έχεις HTC, πες το μου, plz, make my day!!!!

Συγκεντρωθείτε...

Προσπαθούμε αλλά μας εμποδίζουν τα γέλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...