Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://voices.washingtonpost.com/answer-sheet/technology/some-colleges-reject-ipad.html

Cornell University told Dow Jones the school is concerned about networking and connectivity issues, and fears “devastating consequences to our network.”

Μήπως υπερβάλλουν λίγο; Τι "καταστροφικές συνέπειες" θα έχει το δίκτυο, αν τα iPad δε συνδέονται; Εκτός και αν δημιουργούνται και άλλα προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να ξέρω, αλλά πιθανολογώντας σύμφωνα με όλα όσα έχω ακούσει για το ipad θα έλεγα ότι λόγο δυσκολίας στο να συνδεθεί υπερφορτώνει και κολλάει τα ap.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...

Λοιπόν αυτή η συζήτηση για τα προϊόντα Apple είναι κατά την άποψη μου χωρίς νόημα για τον εξής απλούστατο λόγο, ο οποίος αναφέρθηκε ήδη: σε όποιον δεν αρέσει η Apple μπορεί να μην αγοράσει τα προϊόντα της. Το να θεωρεί τους άλλους κορόιδα που τα αγοράζουν, νομίζω ότι δείχνει πως είναι εντελώς άσχετος με την Apple και απλά δεν του αρέσει κάτι άλλο,λ.χ. το ότι τα προϊόντα της είναι όντως ακριβά. Αλλά δεν έχω δει κανένα να γκρινιάζει γιατί λ.χ. η Mercedes πουλάει πανάκριβα τα αυτοκίνητά της(τα οποία δεν είναι και τα πλέον αξιόπιστα,ανεξάρτητα από τη φήμη της εταιρίας btw). Προσωπικά, έχω iphone 3g και 4g, ΜacAir,ασύρματο Keybord-Mouse Αpple και Τime Capsule και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το Hardware πολύ δε ευχαριστημένος από το software της Apple(Mac OS). Μα ειλικρινά, νομίζει κανείς πως αν η Apple έβγαζε προϊόντα πατάτες θα πωλούσαν και συνέχιζαν να πουλάνε τόσα εκατομμύρια;Αντίστοιχα δεν μπόρεσα ποτέ να αντιληφθώ πως μία εταιρία(Microsoft)15 χρόνια τώρα δεν μπορεί να φτιάξει ένα λειτουργικό σύστημα που απλά να λ ε ι τ ο υ ρ γ ε ι! Διότι ο απλός χρήστης αυτό θέλει. Βέβαια κατέχει το 90% αφού ότι βγάζει αντιγράφεται αμέσως σε ένα CD-DVD και κυκλοφορεί έτσι παράνομα σε όλον το κόσμο, κάτι που δεν συμβαίνει με το Mac OS. Λοιπόν, εν κατακλείδει η Apple προσφέρει προϊόντα με καταπληκτικό design, πρωτοποριακά(Μac Book Air,Iphone,Ipad κλπ.),που όμως έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα με κυριότερο το κόστος αγοράς τους. Αλλά, είναι προφανές ότι απευθύνεται σε καταναλωτές που έχουν κάποια λεφτά και όχι σε φτωχούς. Σε όποιον αυτά δεν αρέσουν και προτιμά τα κάκιστης αισθητικής προϊόντα άλλων εταιριών(εξαίρεση η Sony)τα οποία συν τοις άλλοις, λειτουργούν όποτε θέλουν αυτά και όχι όποτε θέλει ο χρήστης, χάνουν δεδομένα, καταστρέφουν σκληρούς δίσκους, κολάνε κλπ. λόγω της καταπληκτικού λειτουργικού συστήματος των παραθύρων(Windows) που πλασάρει στην αγορά κάθε 2-3 έτη ως φοβερή καινοτομία ο Βασίλης Πόρτας(Βill Gates),γούστο τους και καπέλο τους. Ας αφήσουν εμάς τους χρήστες Apple να ξοδεύουμε τα λεφτά μας όπως θέλουμε και αυτοί τα δικά τους αντίστοιχα. Τόσο απλά.

αφου η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα για ποιο λόγο την επαναφέρεις μετά απο 5 μήνες;;;;

Μάλλον θα μας πείς οτι και το iphone 4, δεν είχε ποτέ κανά πρόβλημα, απλά εμείς οι φτωχοί το κακολογούμε γιατί δεν μπορούμε να αποκτήσουμε αυτή την τελειότητα και μας τρώει ο φθόνος γιατί έχουμε

κάκιστης αισθητικής προϊόντα άλλων εταιριών(εξαίρεση η Sony)τα οποία συν τοις άλλοις, λειτουργούν όποτε θέλουν αυτά και όχι όποτε θέλει ο χρήστης, χάνουν δεδομένα, καταστρέφουν σκληρούς δίσκους, κολάνε κλπ. λόγω της καταπληκτικού λειτουργικού συστήματος των παραθύρων(Windows)
:eek: :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...