rokko74 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Έλα καλύτερα να μην συνεχίσουμε με τα bberry γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με την υποτιθέμενη σούπερ αναβάθμιση στην έκδοση 5! Έλα ντε.. Ας ασχοληθούμε καλύτερα με το multitasking του iphone που η rim το έχει μαζί με push email,social networks etc ΠΡΙΝ ΚΑΝ σχεδιαστεί το iphone ! . Αλλά είπαμε... ο iphonoγκεμπελισμός καλά κρατεί... Ο καλός ο οπαδός τα βλέπει με το δικό του χρώμα!! Επίσης αυτό το «σκόπιμα λάθος» να έρθεις να το πεις σε 1600 άτομα που επέλεξαν το 8310 λόγω τιμής! Γιατί τους είπε κανείς ότι αν πάρουν το 8310 (που by the way είναι το curve) ΘΑ πάρουν bold??? ή τους ζήτησε κανείς να πάρουν τώρα το 8310 Νο 2 για να έχουν 5άρι os? Μας δουλεύεις? Ε τότε τι να πουν τα εκατομμύρια πελατάκια του steve που πήραν το 3g πριν από λίγο και τώρα τους λέει....multitasking? last year!!! Άτυχο το παράδειγμα σου και απορώ γιατί το συνεχίζεις? Αφού φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος... Πάντως βρε παιδί μου και η rim άργησε λίγο να σου δώσει ελληνικό μενού... Έ όχι και τόσο παραπάνω από ότι άργησε η apple Που να πιάσουμε να γράψουμε τι άργησε να δώσει η apple...θα γελάνε και οι πέτρες... Sent from my iPhone using Insomnia.app Έλα μεταξύ μας, πόση ώρα έκανες να γράψεις το παραπάνω ποστ? Τιποτα δε μας παιρνει ο Στηβ. Αντιθετα χαρη μας εκανε που εβγαλε το iphone και βολευτηκαμε τοσα χρονια με ενα μονο κινητο, και μαλιστα σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο τον ανταγωνισμο.. Τόνους δεν βάζει το iphone? Αφού βολευτήκατε τόοοοοσα χρόνια γιατί έχουν βγει 3 iphone με διαφορετικές λειτουργίες μεταξύ τους? Γιατί οι πρόσφατες αναβαθμίσεις ισχύουν οι περισσότερες για το τελευταίο? Έχεις πλάκα πάντως.... Άκου βολευτήκαμε τόσα χρόνια με ένα κινητό!! :lol: Και αυτά τι είναι ? http://ipod.about.com/od/decidingwhichipodtobuy/a/iphone_chart.htm Αντιθετα με σενα που οπως εγραψες παραπανω εχεις αλλαξει 15 κινητα μεσα σε 2 χρονια, αρα απο ποιον τα παιρνουν? Εγώ δεν ακολουθώ ούτε ανθρώπους, ούτε εταιρείες... Κοιτάω το συμφέρον μου και ψάχνω συνεχώς. Αν δω τα στραβά δεν κάθομαι εκεί και λέω "βολεύτηκα". Θα πάρω και ένα, και δύο, τρία ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ προιόντα και όσο με καλύπτει θα το κρατάω, όταν αρχίσει να μην με καλύπτει θα το αλλάζω... Δεν είμαι κολήμενος με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία όπως είδες... αλλά τι να σου λέω εσένα που γράφεις ότι βολεύτηκες τόσα χρόνια με μία συσκευή... ενώ σε έχουν βάλει να πάρεις τρεις & 1 γίγας :lol: Ας εισουνα και εσυ απο τους εξυπνους να παρεις iphone να ξεμπερδεψεις,και να μη μπαινεις στα φορουμς βραδυατικα να γκρινιαζεις που σε κοροιδεψανε και σου πουλησανε οτι σαβουρα εχει κυκλωφωρισει τα τελευταια χρονια σε κινητο. Φίλε μου έχεις πολύ γέλιο. Αν είναι να γράφω αυτά που γράφεις....καλύτερα χαζός...καλύτερα χαζός!!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Έλα ντε.. Ας ασχοληθούμε καλύτερα με το multitasking του iphone που η rim το έχει μαζί με push email,social networks etc ΠΡΙΝ ΚΑΝ σχεδιαστεί το iphone ! . Αλλά είπαμε... ο iphonoγκεμπελισμός καλά κρατεί... Ο καλός ο οπαδός τα βλέπει με το δικό του χρώμα!! Ναι τό έχει η RIM αλλά ξεχνάς να μας πεις πως που και που πρέπει να βγάζεις την μπαταριούλα του Bberry για να "ξεμπουκώσει"! Μια μικρή μελέτη για το πως υλοποίησε η apple το multitasking θα βοηθούσε πολύ τις μελλοντικές συσκευές της RIM! Γιατί τους είπε κανείς ότι αν πάρουν το 8310 (που by the way είναι το curve) ΘΑ πάρουν bold??? ή τους ζήτησε κανείς να πάρουν τώρα το 8310 Νο 2 για να έχουν 5άρι os?Μας δουλεύεις? Ε τότε τι να πουν τα εκατομμύρια πελατάκια του steve που πήραν το 3g πριν από λίγο και τώρα τους λέει....multitasking? last year!!! Άτυχο το παράδειγμα σου και απορώ γιατί το συνεχίζεις? Αφού φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος... Το επέλεξαν λόγω κόστους και περίμεναν το λογικό: να έχουν και αυτοί κάποια στιγμή Ελληνικό μενού! Έ όχι και τόσο παραπάνω από ότι άργησε η apple Που να πιάσουμε να γράψουμε τι άργησε να δώσει η apple...θα γελάνε και οι πέτρες... Ναι αλλά όσο ένας χρήστης έχει ένα iphone για 2 χρόνια, o αντίστοιχος χρήστης blackberry έπρεπε να αλλάξει τουλάχιστον 2 φορές συσκευή για να έχει ...Ελληνικό μενού! Έλα μεταξύ μας, πόση ώρα έκανες να γράψεις το παραπάνω ποστ? Πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο με touch screen! Βρες μου ένα καλύτερο να γελάσουμε λίγο! Και πρόσεξε να βάλεις μέσα στο συγκριτικό και το ...storm! χι χι χι χι χι χι Και επειδή πάλι ξεχαστήκαμε να σου υπενθυμίσω μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του iphone που το κάνουν μοναδικό και περιμένω αντίλογο για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (μη μου πεις πάλι "ναι αλλά δεν βγαίνει η μπαταρία!): - Best ipod mp3 player (και αναφέρομαι στην ποιότητα αναπαραγωγής και την οργάνωση της μουσικής σου και με χρήση ποιοτικών ακουστικών) - Η καλύτερη αναπαραγωγή video (και αναφέρομαι στην άψογη και ομαλη αναπαραγωγή χωρίς κολληματάκια κλπ) - Ο άψογος τρόπος πλοήγησης στο διαδίκτυο - Οι χιλιάδες εφαρμογές - Τα χιλιάδες games των οποίων την ποιότητα των γραφικών σε προκαλώ να τα βρεις σε άλλο τηλέφωνο (ακόμη και με μεγαλύτερο επεξεργαστή) - Τη σταθερότητα του λειτουργικού - Την ποιότητα της οθόνης ειδικά σε θέματα multitouch (γιατί και το Nexus μου έχει super οθόνη αλλά μόλις πας να γράψεις πολύ γρήγορα καταλαβαίνεις τη διαφορά μιας και αναγνωρίζει μόνο 2 επαφές ταυτόχρονα σε αντίθεση με το iphone) Όλα αυτά λοιπόν τα έχει και το ipad και μάλιστα σε μια μεγαλύτερη οθόνη με πιο super ποιότητα και επιπλέον δυνατότητες χρήσης software όπως ebook reader και επεξεργασία εγγράφων! Άρα για μένα είναι η ιδανική συσκευή και γι'αυτό και θα την πάρω! Εσύ μπορείς άνετα να περιμένεις το BlackPad που θα ενσωματώνει τη super εφεύρεση της RIM για τις οθόνες αφής, που πρέπει πρώτα να τις αγγίζεις και μετά να τις ζουπάς για να κάνουν κλικ...
Dr.Strangelove Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τελικά το θέμα αφορά το iPad ή το iPhone; Έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί το 90% των μηνυμάτων είναι μάλλον άσχετα με το θέμα.
rokko74 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ναι τό έχει η RIM αλλά ξεχνάς να μας πεις πως που και που πρέπει να βγάζεις την μπαταριούλα του Bberry για να "ξεμπουκώσει"! (μη μου πεις πάλι "ναι αλλά δεν βγαίνει η μπαταρία!): Εσύ βέβαια ξεκινάς το ποστ σου με κάτι που το έχουμε πει και εξηγήσει ήδη αλλά από εμένα ζητάς να μην το κάνω... Ωραία! Το επέλεξαν λόγω κόστους και περίμεναν το λογικό: να έχουν και αυτοί κάποια στιγμή Ελληνικό μενού! Μην το συνεχίζεις. Έχει βγει πολύ εκτός αυτή η σύγκριση που κάνεις... Άρχισε λέγοντας ότι το 5αρι os το έβαλε σε όλα τα bold η rim ενώ η apple το 4άρι os το έκανε γαργάρα στα υπόλοιπα... Τώρα τι σχέση έχει το curve, το κόστος και το Ελληνικό μενού που περίμεναν λογικά κάποιοι ΔΕΝ έχει σχέση... Ναι αλλά όσο ένας χρήστης έχει ένα iphone για 2 χρόνια, o αντίστοιχος χρήστης blackberry έπρεπε να αλλάξει τουλάχιστον 2 φορές συσκευή για να έχει ...Ελληνικό μενού! Όχι συσκευή!!! Πάλι σκόπιμο λάθος (?) Τα είπαμε.... Storm 1,2 & Bold 1,2 παίρνουν όλη την αναβάθμιση αυτούσια (περιλαμβάνει και τα Ελληνικά) αλλά να σου πω....πότε έγινε το Ελληνικό μενού τόοοοοοσο σημαντικό (όπως προσπαθείς να το παρουσιάσεις) και τα copy/paste, multitasking,push email,camera,video είναι τόσο ασήμαντα???? Πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο με touch screen! Βρες μου ένα καλύτερο να γελάσουμε λίγο! Και πρόσεξε να βάλεις μέσα στο συγκριτικό και το ...storm! χι χι χι χι χι χι Ααα τώρα θυμηθήκαμε τα touch screen και το storm. Τόση ώρα έγραφες ότι το bold 9700 είναι προηγούμενης πενταετίας, ότι οι του curve είναι άτυχοι και άλλα ωραία... Όπως μας βολεύει θυμόμαστε και τον ανάλογο αντίπαλο... Σαν τους ιεχωβάδες ένα πράγμα που έχουν απομονώσει από την καινή διαθήκη τα εδάφια που γουστάρουν... Και επειδή πάλι ξεχαστήκαμε να σου υπενθυμίσω μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του iphone που το κάνουν μοναδικό και περιμένω αντίλογο για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (μη μου πεις πάλι "ναι αλλά δεν βγαίνει η μπαταρία!): - Best ipod mp3 player (και αναφέρομαι στην ποιότητα αναπαραγωγής και την οργάνωση της μουσικής σου και με χρήση ποιοτικών ακουστικών) - Η καλύτερη αναπαραγωγή video (και αναφέρομαι στην άψογη και ομαλη αναπαραγωγή χωρίς κολληματάκια κλπ) - Ο άψογος τρόπος πλοήγησης στο διαδίκτυο - Οι χιλιάδες εφαρμογές - Τα χιλιάδες games των οποίων την ποιότητα των γραφικών σε προκαλώ να τα βρεις σε άλλο τηλέφωνο (ακόμη και με μεγαλύτερο επεξεργαστή) - Τη σταθερότητα του λειτουργικού - Την ποιότητα της οθόνης ειδικά σε θέματα multitouch (γιατί και το Nexus μου έχει super οθόνη αλλά μόλις πας να γράψεις πολύ γρήγορα καταλαβαίνεις τη διαφορά μιας και αναγνωρίζει μόνο 2 επαφές ταυτόχρονα σε αντίθεση με το iphone) Όλα αυτά λοιπόν τα έχει και το ipad και μάλιστα σε μια μεγαλύτερη οθόνη με πιο super ποιότητα και επιπλέον δυνατότητες χρήσης software όπως ebook reader και επεξεργασία εγγράφων! Άρα για μένα είναι η ιδανική συσκευή και γι'αυτό και θα την πάρω! Συμφωνούμε. Το iphone 3GS (γιατί πρέπει να τα ξεχωρίζεις) είναι μία πάρα πολύ καλή multimedia συσκευή. Δεν είπα κάτι διαφορετικό. Μάλιστα κάπου έγραψα ότι ίσως το πάρω και εγώ να παίζω κάποια στιγμή.. Αφού το πας όμως στο vs το blackberry είναι το απόλυτο εργαλείο-τηλεφωνική συσκευή. Επαναλαμβάνω για όσους δεν κατάλαβαν.......τηλέφωνο και όχι ipod που είναι και λίγο τηλέφωνο.. Το blackbery bold δεν μπορεί να συγκριθεί σαν τηλέφωνο με το iphone. Πάρτο χαμπάρι... Το ένα είναι "παιχνίδι" και το άλλο "εργαλείο". Αλλά δεν με πολύ-απασχολεί το vs. Εγώ απαντάω απλά στα σκόπιμα λάθη!!!! Εσύ μπορείς άνετα να περιμένεις το BlackPad που θα ενσωματώνει τη super εφεύρεση της RIM για τις οθόνες αφής, που πρέπει πρώτα να τις αγγίζεις και μετά να τις ζουπάς για να κάνουν κλικ... Δεν είμαι εγώ αυτός που έκανε επανάσταση τον απρίλη του 2010 επειδή του ήρθε το multitasking...
kosmasgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Το πιάσα χτες το icrap για λίγο Μου άρεσε σαν κάτι πρωτότυπο. Πολύ γρήγορο το λειτουργικό του. Δεν τρελάθηκα όμως. Τραγικό το wifi του. Με κινητό Nokia Ε series στο ίδιο σημείο είχαμε full σήμα , ενώ με to ipad πιάναμε ίσα ίσα
Faidhonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά νομιζα ότι το θέμα του thread ήταν τα προβλήματα του iPad με το WiFi? Πάλι ΦανΓουόρς? Τέλος πάντων δε μου φαίνεται τίποτα σοβαρο, τουλάχιστον οχι κάτι που ένα update δεν μπορεί να διορθώσει... Ακομα και εγώ που αποφάσισα τελικά να μην πάρω ούτε iPad ούτε κανένα άλλο "browser του καναπέ" Νομίζω ότι όλος αυτός ο ντόρος ειναι υπερβολικός, και ίσως και λίγο υποκινούμενος. όπως ήταν και με το Nexus, βέβαια...
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά νομιζα ότι το θέμα του thread ήταν τα προβλήματα του iPad με το WiFi? Πάλι ΦανΓουόρς? Τέλος πάντων δε μου φαίνεται τίποτα σοβαρο' date=' τουλάχιστον οχι κάτι που ένα update δεν μπορεί να διορθώσει... Ακομα και εγώ που αποφάσισα τελικά να μην πάρω ούτε iPad ούτε κανένα άλλο "browser του καναπέ" Νομίζω ότι όλος αυτός ο ντόρος ειναι υπερβολικός, και ίσως και λίγο υποκινούμενος. όπως ήταν και με το Nexus, βέβαια...[/quote'] Μόνο browser? Σήμερα επαιξα με το control 4, φοβερό! Ο αυτοματισμός βρήκε τώρα το απόλυτο τηλεχειριστήριο! Οι χρήσεις του ipad μπορεί να είναι σχεδόν απεριόριστες όσο απεριόριστη είναι και η απόλαυση χρήσης του ίδιου του ipad. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Faidhonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 To control 4? ΟΚ, βάλε λιγότερη έμφαση στο "browser" και περισσότερη στο "καναπέ"... Ντάξει μωρέ, γούστα είναι αυτά. Εγώ είχα σχηματίσει στο μυαλό μου διαφορετικά expectations για τα τάμπλετ, Η Apple στοχευει αλλού. Μπορεί στο μέλλον να αλλάξει αυτό (είτε να αλλάξουν τα τάμπλετ, ή οι απαιτήσεις μου). Θα δουμε...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Έριξα τα μούτρα μου και καταδέχτηκα να περάσω την πόρτα στο Πλαίσιο για να "παίξω" λίγο μαζί του (λίγο πριν που ήμουν στο public πέτυχα έναν τύπο που κρατούσε ένα στα χέρια του και μάλιστα μαζί με την original θήκη της Apple)! Ότι και να λένε κάποιοι, όσο και να κράζουν, όσο και αν φωνάζουν για τα μειονεκτήματα και τις ελλείψεις, τους προκαλώ να βρουν μια άλλη συσκευή με touch screen που να προσφέρει αντίστοιχη εμπειρία στο browsing (ναι ακόμη και χωρίς ίχνος flash!)! Δεν έχει καμία σχέση με το iphone/ipod touch μιας και όλα μοιάζουν να λειτουργούν "φυσιολογικά" και πρακτικά! Απίστευτη απόκριση, απίστευτη ομαλότητα στο scrolling, ανετότατος χειρισμός με τα δάχτυλα! Μόνο για αυτό θα το αγόραζα άνετα ακόμη και αν δεν έκανε τίποτα άλλο εκτός από browsing! PS: Επίσης το πήρα απόφαση πως δεν θα ζητήσω να μου στείλουν συσκευή από USA (τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη), όταν είδα πως ανοίγοντας το app store μου εσκασε ένα ωραιότητο μηνυματάκι πως το store δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας! Θα μπορούσα να έχω λογικά ένα account από usa αλλά δεν έχει τόσο νόημα μιας και με το original εδώ έχω αγοράσει άπειρες εφαρμογές και θα τις ήθελα διαθέσιμες και στο ipad για να μπορέσω να το απολάυσω πλήρως!
vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Έριξα τα μούτρα μου και καταδέχτηκα να περάσω την πόρτα στο Πλαίσιο για να "παίξω" λίγο μαζί του (λίγο πριν που ήμουν στο public πέτυχα έναν τύπο που κρατούσε ένα στα χέρια του και μάλιστα μαζί με την original θήκη της Apple)! Ότι και να λένε κάποιοι, όσο και να κράζουν, όσο και αν φωνάζουν για τα μειονεκτήματα και τις ελλείψεις, τους προκαλώ να βρουν μια άλλη συσκευή με touch screen που να προσφέρει αντίστοιχη εμπειρία στο browsing (ναι ακόμη και χωρίς ίχνος flash!)! Δεν έχει καμία σχέση με το iphone/ipod touch μιας και όλα μοιάζουν να λειτουργούν "φυσιολογικά" και πρακτικά! Απίστευτη απόκριση, απίστευτη ομαλότητα στο scrolling, ανετότατος χειρισμός με τα δάχτυλα! Μόνο για αυτό θα το αγόραζα άνετα ακόμη και αν δεν έκανε τίποτα άλλο εκτός από browsing! PS: Επίσης το πήρα απόφαση πως δεν θα ζητήσω να μου στείλουν συσκευή από USA (τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη), όταν είδα πως ανοίγοντας το app store μου εσκασε ένα ωραιότητο μηνυματάκι πως το store δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας! Θα μπορούσα να έχω λογικά ένα account από usa αλλά δεν έχει τόσο νόημα μιας και με το original εδώ έχω αγοράσει άπειρες εφαρμογές και θα τις ήθελα διαθέσιμες και στο ipad για να μπορέσω να το απολάυσω πλήρως! Πέρασα και το είδα και εγώ χθές στο Πλαίσιο βουλιαγμένης. Απλά απίστευτο, χρησιμοποιώ tablet pc ibm thinkpad εδώ και 2.5 χρόνια, αγορασμένο 2.200€. H εμπειρία που σου δίνει το ipad σε web browsing και e-book reading είναι έτη φωτός μπροστά. Γι' αυτό που λές για το αμερικάνικο account ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί ψήνομαι να χτυπήσω ένα αμερικάνικο μοντέλο μόλις κυκλοφορήσει το wifi+3g μοντέλο. Εγώ λέω ότι μήπως αφού δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη ακόμα γι' αυτό και δεν υπάρχει ευρωπαϊκο store να συνδεθεί. Μόλις ανοίξει ελπίζω να μπορείς να το συνδέσεις σε ευρωπαϊκο λογαριασμό. Θέλει ψάξιμο πάντως, είναι πακέτο να είναι κλειδωμένο σε αμερικάνικο account γιατί θα υπάρχει θέμα και με τις πιστωτικές κάρτες, μάλλον θα δέχεται μόνο αμερικάνικες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Πέρασα και το είδα και εγώ χθές στο Πλαίσιο βουλιαγμένης. Απλά απίστευτο' date=' χρησιμοποιώ tablet pc ibm thinkpad εδώ και 2.5 χρόνια, αγορασμένο 2.200€. H εμπειρία που σου δίνει το ipad σε web browsing και e-book reading είναι έτη φωτός μπροστά. Γι' αυτό που λές για το αμερικάνικο account ελπίζω να μην είναι έτσι γιατί ψήνομαι να χτυπήσω ένα αμερικάνικο μοντέλο μόλις κυκλοφορήσει το wifi+3g μοντέλο. Εγώ λέω ότι μήπως αφού δεν έχει κυκλοφορήσει Ευρώπη ακόμα γι' αυτό και δεν υπάρχει ευρωπαϊκο store να συνδεθεί. Μόλις ανοίξει ελπίζω να μπορείς να το συνδέσεις σε ευρωπαϊκο λογαριασμό. Θέλει ψάξιμο πάντως, είναι πακέτο να είναι κλειδωμένο σε αμερικάνικο account γιατί θα υπάρχει θέμα και με τις πιστωτικές κάρτες, μάλλον θα δέχεται μόνο αμερικάνικες.[/quote'] Προφανώς και όταν έρθει ευρώπη θα είναι διαθέσιμο και για μας το app store! Απλά εγώ σκεφτόμουν να μου το στείλουν άμεσα από Αμερική και φρεναρα... Και γω το μοντέλο wifi-3G περιμένω αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με τις micro sim! Έστειλα και ένα μήνυμα στην wind και περιμένω απάντηση. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 [...] Θέλει ψάξιμο πάντως, είναι πακέτο να είναι κλειδωμένο σε αμερικάνικο account γιατί θα υπάρχει θέμα και με τις πιστωτικές κάρτες, μάλλον θα δέχεται μόνο αμερικάνικες. Ρίξε μια ματιά εδώ.
vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οπότε και με αμερικάνικο ipad όταν ανοίξει το ευρωπαϊκο store θα δουλεύει κανονικά και σ' αυτό; Αν είναι έτσι όλα οκ. Όυτως ή άλλος το wifi+3g μοντέλο κυκλοφορεί τέλη Απριλίου και απ' ότι ξέρω Ευρώπη το ipad έρχεται τότε (βέβαια όχι Ελλάδα). Πιό συγκεκριμένη ημερομηνία για το wifi+3g εκτός απο "late april" έχει ακουστεί τίποτα;
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Οπότε και με αμερικάνικο ipad όταν ανοίξει το ευρωπαϊκο store θα δουλεύει κανονικά και σ' αυτό; Αν είναι έτσι όλα οκ. Όυτως ή άλλος το wifi+3g μοντέλο κυκλοφορεί τέλη Απριλίου και απ' ότι ξέρω Ευρώπη το ipad έρχεται τότε (βέβαια όχι Ελλάδα). Πιό συγκεκριμένη ημερομηνία για το wifi+3g εκτός απο "late april" έχει ακουστεί τίποτα; Εχει ακουστει για 24 και για 26.... Αντε 2 βδομαδες εμειναν... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα