Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

ΥΓ: Μπορώ να γράψω κι εγώ με bold. Θεωρείς ότι βοηθάει; :-)

Για μια στιγμή νόμισα πως θα γράψεις με Blackberry Bold και τρόμαξα!

:lol:B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

περασα το OS 4 στο iphone και αντιμετωπισα το εξης:

Το καλυτερο ειναι οτι εχω ενα ρουτερ Ν,δεν εμπαινε με τιποτα στο wireless...Του βαζω g, μπαινει αερας, του βαζω g+n τιποτα... Αλλαζω το wireless bandwidth του ρουτερ απο 20/40ΜΗΖ σε σκετο 20ΜΗΖ και τωρα δουλευει αψογα. Προφανως το προβλημα δεν εντοπιζεται μονο στο ipad, κατι εχουν αλλαξει στο OS τα μαστορια στην Apple.

• Super Moderators
περασα το OS 4 στο iphone και αντιμετωπισα το εξης:

Το καλυτερο ειναι οτι εχω ενα ρουτερ Ν,δεν εμπαινε με τιποτα στο wireless...Του βαζω g, μπαινει αερας, του βαζω g+n τιποτα... Αλλαζω το wireless bandwidth του ρουτερ απο 20/40ΜΗΖ σε σκετο 20ΜΗΖ και τωρα δουλευει αψογα. Προφανως το προβλημα δεν εντοπιζεται μονο στο ipad, κατι εχουν αλλαξει στο OS τα μαστορια στην Apple.

Εγώ που έχω το Time Capsule και στα 2 modes ταυτόχρονα (g,n), δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το OS4 στο 3GS.

Στο ίδιο σημείο, με τον ίδιο provider, το in.gr φορτώνει πλήρως στις συσκευές με την εξής σειρά:

1. Nexus

2. 3Gs

3. Blackberry 9700

4. Nokia N97mini

B)

PS: H δοκιμή δεν είναι "επαγγελματική" αλλά απλά όπως το περιέγραψα, με ταυτόχρονα πάτημα του "Go" και έχοντας καθαρίσει πριν την cache του κάθε browser.

Στην επόμενη δοκιμή φώναξε με να "βοηθήσω"... :-D

Εγώ που έχω το Time Capsule και στα 2 modes ταυτόχρονα (g,n), δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το OS4 στο 3GS.

Σωστα, αυτο ελειπε να ειχε προβλημα συμβατοτητας με τα δικα της προιοντα. Να πανε να μαμηθουνε οι υπολοιποι κακοι ρουτερς!!!!!

The original iPhone and 1st Generation iPod touch are excluded from iPhone OS 4 compatibility.Customers will have to have an iPhone 3GS, 3rd Generation iPod Touch, or iPad to access the full feature set including multitasking. Also while iPhone 3GS users will be able to enjoy the full array of upgrades, iPhone 3G users won't have access to the multitasking function

Εάν ισχύει το παραπάνω τότε αυτό είναι το ευχαριστώ σε όσους έχουν χύσει αίμα & μελάνι για να υποστηρίξουν τα super προϊόντα ...ΚΑΙ ας ήταν κατώτερα των περιστάσεων !!!

Update υπό προϋποθέσεις!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία πάλι ο Steve!

Δεν τα ανάβουν καν τα ipads?

Σε τι hardware τα δοκιμάζουν?

Ή μήπως για να το βγάλουν πρώτοι , το προϊόν είναι ανέτοιμο από πλευράς testing?

Λόγω πληροφοριών εκ των έσω ακριβώς αυτό γίνεται με όλες τις νέές συσκευές τεχνολογίας.

Ο end user είναι και ο beta tester λόγω λιγοστού διαθέσιμου χρόνου έναντι του ανταγωνισμού...

κακοι ρουτερς!!!!!

ράουτερ, απο το route που σημαίνει διαδρομή

Στο θέμα μας.. Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να βγάζεις μια τόσο καλοδιαφημησμένη και πολυαναμενώμενη συσκευη/gadget/whatever και να έχει τόσο χοντρό bug.. γιατί όσο και αν τα iboys πήγατε να το βγάλετε μικρό, δεν είναι. Το ipad χωρίς internet είναι ότι είναι ένας άντρας χωρίς @@.. Τίποτα.

Δεν ξέρω αν το μέλλον είναι τα tablet pcs, προσωπικά δεν το πσιτεύω. Αν γινουν όμως θα στραφώ σε κάποιο HP Slate-like tablet.

Το πόσο πρόβατα είναι οι αμερικάνοι το ξέραμε και δεν θα αλλάξει ποτέ.

Δεν πήρανε το μάθημα απο το iphone, δεν το πήρανε τώρα δε θα το πάρουνε ποτέ, χωνέψτε το.

Όσον αφορά την Apple, είναι ο μεγαλύτερος τραμπούκος κατά της πειρατίας. Είναι πολύ λογικό να σου λέει πως αν κατεβάσεις παράνομα υλικλο μπορεί να σου brickarei το τηλέφωνο έ? :)

Anyway, είναι μάχη για τους "μεγάλους" κι εμείς είμαστε απλοί καταναλωτές, δεν αξίζει να σφαζώμαστε, λεφτά βγάζουν οι "μεγάλοι" απο τους τσακωμούς μας.

Peace \/

• Super Moderators
The original iPhone and 1st Generation iPod touch are excluded from iPhone OS 4 compatibility.Customers will have to have an iPhone 3GS, 3rd Generation iPod Touch, or iPad to access the full feature set including multitasking. Also while iPhone 3GS users will be able to enjoy the full array of upgrades, iPhone 3G users won't have access to the multitasking function

Εάν ισχύει το παραπάνω τότε αυτό είναι το ευχαριστώ σε όσους έχουν χύσει αίμα & μελάνι για να υποστηρίξουν τα super προϊόντα ...ΚΑΙ ας ήταν κατώτερα των περιστάσεων !!!

Δεν αντιλαμβάνομαι πού βρίσκεται το πρόβλημα. Στο ότι ένα νέο λειτουργικό σύστημα, που έχει αυξημένες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ και σε μνήμη δεν θα "τρέχει" σε μηχανήματα 3ετίας; Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό στην τεχνολογία; Ή μήπως τελευταία; Όσο ανεβαίνουν οι δυνατότητες, τόσο θα αυξάνονται οι απαιτήσεις.

Δεν είμαι υπέρ των συγκρίσεων γιατί, σε αντίθεση με μερικά funboys [sic], δεν μπαίνω στη λογική του "Α vs B" - με ενδιαφέρει να είμαι ευχαριστημένος με αυτό που εγώ έχω, όχι να είναι δυσαρεστημένος όποιος δεν το έχει. Παρ'όλα αυτά, υποκύπτω στον πειρασμό να αναφερθώ τροχάδην σε πρόσφατο πολυδιαφημισμένο λειτουργικό σύστημα για κινητά, κορυφαίας εταιρείας, το οποίο δεν τρέχει σε συσκευές... 3μηνου. Και δεν έχει... copy/paste. :lol:

Αλλά δεν βαριέσαι, εκεί δεν έχουμε την Apple να κράξουμε... :P

ΥΓ: Το όψιμο ενδιαφέρον σου για μία συσκευή που μέχρι προχθές την χαρακτήριζες "μεγαλύτερη απάτη του αιώνα" (αναφέρομαι φυσικά στο 1st generation iPhone) έχει το γέλιο του... :lol:

[...]

Όσον αφορά την Apple, είναι ο μεγαλύτερος τραμπούκος κατά της πειρατίας. Είναι πολύ λογικό να σου λέει πως αν κατεβάσεις παράνομα υλικλο μπορεί να σου brickarei το τηλέφωνο έ? :)

[...]

Μόνο από διηγήσεις το γνωρίζεις το iPhone ε; :-)

• Super Moderators

looool! Εντάξει θα μπορούσες να βρεις κάτι πιο πετυχημένο από αυτό! Έχεις και άλλα παραδείγματα εταιριών που είχαν κοινό software για όλα τα μοντέλα και σου πρόσφεραν τόσες αναβαθμίσεις όσο η apple στο iphone???

Να κάνεις παράπονα και στην RIM γιατί η έκδοση 5 δεν μπαίνει στο 8310! :devil:

Και στην HTC επίσης που το πανάκριβο HD2 δεν θα παίρνει τα Windows mobile 7 (επισήμως).

B)

Αλλά δεν βαριέσαι, εκεί δεν έχουμε την Apple να κράξουμε... :P

Μπράβο στην apple που το κατάφερε όμως, ο προηγούμενος που το είχε κάνει αυτό ήταν ο Bill Gates αν θυμάμαι καλά και έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

Α, ρε apple μέχρι και αυτό αντιγράφεις, έστω και καθυστερημένα :P

looool! Εντάξει θα μπορούσες να βρεις κάτι πιο πετυχημένο από αυτό! Έχεις και άλλα παραδείγματα εταιριών που είχαν κοινό software για όλα τα μοντέλα και σου πρόσφεραν τόσες αναβαθμίσεις όσο η apple στο iphone???

Να κάνεις παράπονα και στην RIM γιατί η έκδοση 5 δεν μπαίνει στο 8310! :devil:

Και στην HTC επίσης που το πανάκριβο HD2 δεν θα παίρνει τα Windows mobile 7 (επισήμως).

B)

Έτσι' date=' έτσι, πέστα γιατί εδώ μέσα διαβάζουμε τα απίστευτα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Super Moderators
Έτσι, έτσι, πέστα γιατί εδώ μέσα διαβάζουμε τα απίστευτα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Μα πλεον το διασκεδάζω απίστευτα! Οκ παλιά ίσως και να νευρίαζα αλλά πλεον την "έχω καταβρεί"!

Μήπως να αρχίσουμε και μια mini ανάλυση για τις τεράστιες διαφορές στην αρχιτεκτονική του επεξεργαστή του 3G (Samsung 32-bit RISC ARM @ 412 MHz) με αυτή του 3GS (Samsung S5PC100 ARM Cortex-A8 @ 600 MHz) και του τι σημαίνει αυτό στη δημιουργία ενός λειτουργικού συστήματος???

Αλλά θα μου πεις ...αυτά είναι λεπτομέρειες!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...