Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Φίλε μπιλντάνος χαλάρωσε και τρώει και κάτι ανελέητα κολλήματα και το αιφον ιστορικά.. Ακόμη και μετά από τόσο καιρό και ακόμη κολάει. Όσο για την σταθερότητά του πλέον και οι αμαθείς έχουν καταλάβει ότι είναι τόσο γρήγορο και σταθερό (??) γιατί απλά δεν τρέχει ποτέ 2 εφαρμογές μαζί. Ϊσως εσύ (φαντάζομαι υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις στον κανόνα ) να νομίζεις ότι είναι το αιφον που φταίει πούνε τόσο σταθερό (?) ίσως να νομίζεις ότι επειδή το πλήρωσες ακριβά είναι τόσο ακριβό. Τίποτε από αυτά φίλε μου. Η αρχιτεκτονική του είναι ένα ΚΛΑΣΙΚΟ τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας στηριγμένο σε γραφικά με επιτάχυνση opengl και σε ένα εντελώς κλειστό λειτουργικό που δεν έχει την παραμικρή Multitasking δυνατότητα. Κάθε φορά που εσύ πατάς το "μαγικό" κεντρικό κουμπάκι απλά κλείνει η εφαρμογή και καθαρίζουν τα πάντα από την μνήμη και πάει λέγοντας. Ποιο είναι το μειονέκτημα σε αυτό? Δεν μπορώ να κάτσω να στο αναλύσω γιατί δεν πρόικειται να καταλάβεις τίποτε. Κάποια στιγμή θέλοντας και μη ακόμη και εσύ θα καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που λέω. Ακριβώς αυτής της νοοτροπίας και αρχιτεκτονικής είναι και το αιπαντ με απλά διαφορετικό επεξεργαστή (ποιο γρήγορο) και για αυτό είναι πλήρως συμβατό με το αιφον. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μια απλώς καλή συσκευή τηλεφωνου με περιορισμένες δυνατότητες και αρκετή διασκέδαση. ΙΣΩΣ να είμαι και εγώ σε ένα μέρος μου ένας από αυτούς. Για παράδειγμα αν βρω κάποια στιγμή ένα στα 150-200 ευρώ (όταν πέσουν οι τιμές) ομολογώ ότι θα πάρω ένα σαν δεύτερη συσκευή για την δεύτερη γραμμή μου να έχω να παίζω και εγώ και οι κόρες μου. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. Στα 600-700 ευρώ που παίζει καινούργιο και 500-550 μεταχειρισμένο προς το παρόν παίζει σε ένα αγοραστικό κοινό που προσωπικά όσο στέκω στην λογική μου δεν πρόκειτε ποτέ να γίνω μέλος. Το αιπαντ είναι η αρχή μιας νέας διαφίμησης του steve jobs και τίποτε άλλο. Και το φορμά 4:3 της οθόνης του και τα προβληματάκια που αφήνει να έχει και όλα τα μειονεκτήματα που έχει είναι και έλλειψη γνώσης της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας και μάρκετινγκ τρικς. Ξέρουν τι κάνουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι οι συζητήσεις (σαν αυτή εδ'ώ που κάνουμε εμείς τώρα) θα είναι προς όφελός τους.. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πουλήσει. Το θέμα *ευτυχώς) δεν είναι όμως αυτό. Ο ανταγωνισμός και αυτός με τη σειρά του απαντά και σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει και αποκτά γνώση.. Οπότε κάτι άλλο πάλι θα σκαρφιστεί ο στιβ και πάει λέγοντας. Απλά με το παρόν θέμα όποιος έχει σκέψεις να ορμήσει τυφλά να το αγοράσει ας κάνει καλύτερα λίγο υπομονή γιατί ο καλός μας ο τζόμπς έχει 2-3 επόμενα μοντέλα στα σκαριά...Οπότε αν δε πουλήσει καλά το αιπαντ θα δούμε γρηγορότερα στην αγορά επόμενο μοντέλο που σίγουρα θα είναι καλύτερο και σίγουρα θα αξίζει η αγορά του περισσότερο από αυτό εδώ. Θυμηθείτε το πρώτο αιφον. Η στρατηγική της εταιρίας είναι ξεκάθαρη. Καταρχήν το iphone όπως είδες από σήμερα έχει ήδη multitasking αλλά δεν θα σταθώ εδώ μιας και έβγαλες ήδη συμπεράσματα για το τι κάνω και τι γνωρίζω! Το θέμα της τιμής θεωρώ πως είναι λίγο αστείο πλεον αν το συγκρίνεις με άλλα τηλέφωνα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας! Πόσο κοστίζει ένα HD2? Ένα Diamond 2? Ένα Ν900? Ένα Blackberry 9700? Και βάλε τώρα κάτω όλα τα παραπάνω μοντέλα και προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα χαρακτηριστικά τους! Εκεί να σε δω! Anyway, δεν θα σε πείσω εγώ για το αντίθετο! Γούστα είναι αυτά! Εξάλλου έχουμε δ΄ρομο μπροστά μας μιας και όπως μέχρι τώρα όλοι σύγκριναν τα τηλέφωνα με το iphone, έτσι και τώρα θα έχουμε νέα κατηγορία σύγκρισης με το ipad! PS: Είδες πως διαχειρίζεται το νέο software για το iphone το multitasking? Ψάξε λίγο το θέμα και θα καταλάβεις τη διαφορά της Apple στο πως υλοποιεί τις λειτουργίες στις συσκευές της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ένα Blackberry 9700? Και βάλε τώρα κάτω όλα τα παραπάνω μοντέλα και προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα χαρακτηριστικά τους! Εκεί να σε δω! Άσπρο με μαύρο η συσκευή που συγκρίνεις. Το ένα είναι επαγγελματικό τηλέφωνο (με το έψιλον κεφαλαίο) και το άλλο είναι multimedia gadget με 3g. Αν τα συγκρίνεις σαν τηλέφωνα...απλά έπαιξες κι έχασες... Είδες πως διαχειρίζεται το νέο software για το iphone το multitasking? Τώρα που ανακάλυψε το iphone το multitasking κάποιοι άλλοι έχουν ήδη βάλει mini projector!!! (αυτό λέγετε νέα τεχνολογία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ξέχασες να πεις για το ότι δεν έχει Flash!! Στη φωτογραφική εννοείς? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Άσπρο με μαύρο η συσκευή που συγκρίνεις. Το ένα είναι επαγγελματικό τηλέφωνο (με το έψιλον κεφαλαίο) και το άλλο είναι multimedia gadget με 3g.Αν τα συγκρίνεις σαν τηλέφωνα...απλά έπαιξες κι έχασες... Τώρα που ανακάλυψε το iphone το multitasking κάποιοι άλλοι έχουν ήδη βάλει mini projector!!! (αυτό λέγετε νέα τεχνολογία) Πες μου τι κάνει το bberry επαγγελματικό τηλέφωνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως εδώ και τρεις μήνες με 3gs jailbroken και ενεργοποιημενο το multitasking, δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα restart. Απλά απίστευτο. Παλευα τόσο καιρό με windows mobile και ενα restart την ημέρα τουλάχιστον, μετά από κόλλημα ή γιατί σερνοταν το λειτουργικό το είχα στο τσεπακι. Τότε μαλιστα τρομάρα μου σνομπαρα και το iPhone, πιστεύοντας ότι είναι για άσχετους και για όσους θέλουν να πουλήσουν «μούρη» Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rokko74 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Πες μου τι κάνει το bberry επαγγελματικό τηλέφωνο! Δεν ξέρεις τι κάνει το bb? Τότε γιατί το "κράζεις"...? Anyway, είναι offtopic να σου γράψω εδώ τι κάνει το bb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δεν ξέρεις τι κάνει το bb? Τότε γιατί το "κράζεις"...? Anyway, είναι offtopic να σου γράψω εδώ τι κάνει το bb. Εχμ... βασικά είμαι υπεύθυνος σε ένα εταιρικό πρόγραμμα με 6000 χρήστες εκ των οποίων οι 3500 έχουν blackberry και παρέχω support, apps κλπ. Και ναι το κράζω γιατί γνωρίζω ακόμη και την παραμικρή του λεπτομέρεια και αν εξαιρέσεις το push mail (αν και το imap sync στο iphone είναι αξεπέραστο) ή καλύτερα τη συμπίεση των data, κατα τα άλλα είναι ένα τηλέφωνο προηγούμενης ...5ετίας! Αυτά και καλό ξημέρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elven Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως εδώ και τρεις μήνες με 3gs jailbroken και ενεργοποιημενο το multitasking, δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα restart. Απλά απίστευτο. Παλευα τόσο καιρό με windows mobile και ενα restart την ημέρα τουλάχιστον, μετά από κόλλημα ή γιατί σερνοταν το λειτουργικό το είχα στο τσεπακι. Τότε μαλιστα τρομάρα μου σνομπαρα και το iPhone, πιστεύοντας ότι είναι για άσχετους και για όσους θέλουν να πουλήσουν «μούρη» Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Κάποιοι εκεί σε μια βιοτεχνία(Google νομίζω) βγάλαν λέει μια μλκια με όνομα android,για σύγκρινε να δουμ ps: windows mobile=το χειρότερο OS που υπάρχει,το είπε και η Φαίη στο μπλα-μπλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Κρίνοντας από το γεγονος ότι τα φορουμ έχουν πάρει φωτιά με την έλευση του (ελλατωματικου?) iPad, θα πω απλά πως το Marketing Department της Apple είναι από άλλο πλανήτη. Και πιθανολογώ πως η τακτική της (Marketing Tricks) σύντομα θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Με λίγα λόγια "τσιμπησαν" όλοι με την πρώτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Κάποιοι εκεί σε μια βιοτεχνία(Google νομίζω) βγάλαν λέει μια μλκια με όνομα android' date='για σύγκρινε να δουμ ps: windows mobile=το χειρότερο OS που υπάρχει,το είπε και η Φαίη στο μπλα-μπλα[/quote'] Μου αρέσει το android και πιστεύω ότι έχουμε πολύ περισσότερα να δούμε από αυτό, δεν έχω όμως εμπειρία χρήσης του. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Επεξ/σία 9 Απριλίου 2010 από vfragos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μου αρέσει το android και πιστεύω ότι έχουμε πολύ περισσότερα να δούμε από αυτό' date=' δεν έχω όμως εμπειρία χρήσης του. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Γιατί, επειδή έχει widgets και τραβάς τη notification bar προς τα κάτω; Έτσι κρίνουμε ένα λειτουργικό σύστημα; Οφτοπικ εντελώς το παραπάνω αλλά αυτό που είδα χθες στο ipad αλλά και αυτό που βλέπω στο 3gs, την κίνηση, το smoothness κλπ σε συνδυασμό με την απλότητα χειρισμού δεν το χω ξαναματαδεί. Συσκευές που πραγματικά σε υπηρετούν, δεν τις υπηρετείς. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Ελεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου "έκανες την πορδή βροντή". το έχετε κάψει με τα WiFi issues. τι να πούμε κ εμείς που βαρεθήκαμε να βλέπουμε Apple zealots να γράφουν σε κάθε νέα συσκευή της το "it just works" και το πόσο σούπερ ουάου είναι ? Όποιος δεν γουστάρει μην αγοράζει, σταματήστε να μας τα κάνετε τούμπανο αυτό να το πεις και στους αγοραστές όμως που προσπαθούν να δικαιολογούν τα πάντα....όπως τότε που βγήκε το iphone2g κι έλεγαν ότι δεν τους χρειάζεται το 3g και το gps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 τι να πούμε κ εμείς που βαρεθήκαμε να βλέπουμε Apple zealots να γράφουν σε κάθε νέα συσκευή της το "it just works" και το πόσο σούπερ ουάου είναι ? αυτό να το πεις και στους αγοραστές όμως που προσπαθούν να δικαιολογούν τα πάντα....όπως τότε που βγήκε το iphone2g κι έλεγαν ότι δεν τους χρειάζεται το 3g και το gps... Μπορεί και να μην τα χρειάζονταν, που το ξέρεις? Προσωπικά ούτε στο iphone άλλα ούτε και στο HTC HD2 έχω χρησιμοποίηση το GPS που είναι το παράξενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elteo Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Μπορεί και να μην τα χρειάζονταν, που το ξέρεις? Προσωπικά ούτε στο iphone άλλα ούτε και στο HTC HD2 έχω χρησιμοποίηση το GPS που είναι το παράξενο? το 3g που είναι βασικότερο και το προσπέρασες ; /offtopic από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_g Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 το 3g που είναι βασικότερο και το προσπέρασες ; /offtopic από μένα. Το προσπέρασα γιατί 3g για να το δουλέψω πρέπει να έχω και σωστη κάλυψη, τι να το κανω αν για το site του insomnia θέλει 2-3 λεπτά για να ανοίξει? ( τοσο θελει το HD2 στο βυρωνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα