Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον , σημερα ετυχε και ειδα ενα ipad στην δουλεια. Το ειχε φερει καποιος απο Αμερικη . Δεν μπορουσε να μπει στο wifi της εταιρειας και αναρωτιοταν γιατι, αφου στο δικο του στο σπιτι , εμπαινε κανονικα.. τωρα καταλαβαινω γιατι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεγάλο θέμα το κάνετε αυτό με το wi-fi,σιγά τα ωά,ας βάλει να δει κανα blu ray.

Η συσκευή που δεν κάνει τπτ,όντως ανοίγει μια νέα αγορά,δεν υπάρχει άλλο gadget που δεν κάνει τίποτα,πρωτοπόρος πάλι ο steve

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά βρε παιδιά δεν εχω καταλάβει τι μόστρα κάνει κάποιος με Apple προϊόντα;Αφού αν κοιτάξεις γύρω σου σε μια καφετέρια θα δεις 15 στους 20 με iPhone. Κάπου αναφέρθηκε σε προηγούμενο post ότι κάποιοι το κάνουν μόστρα.

Πάντως θα συμφωνήσω ότι δεν πρέπει γενικά κάποιος να τρέχει να πάρει κάτι. Είτε αυτό είναι το ipad είτε αυτοκίνητο. Πάντως το touch δεν ξέρω αν αξίζει για τέτοιες χρήσεις. Πιστεύω ότι με το πληκτρολόγιο είσαι πιο γρήγορος και παραγωγικός. Όσο για το WiFi αδικαιολόγητο για μια συσκευή πού στηρίζεται σε αυτό.

Επεξ/σία από Aztec

Μαγκιά της Apple που έχει καταλάβει το ψώνιο του κόσμου και το εκμεταλλεύεται.

Δεν υπάρχει καλύτερη & σοφότερη περιγραφή για την Apple!

Αφού αν κοιτάξεις γύρω σου σε μια καφετέρια θα δεις 15 στους 20 με iPhone.

Από τα 15 τα 6 είναι κινέζικα!!!! :lol::lol:

...

Όπως έλεγε και ο Αρχιμήδης "Μη μου τους κύκλους τάρατε"

Μη τους το χαλάς...αφού θέλουν να δουλέψουν τζάμπα για τον stevako εσένα τι σε κόπτη? :) :)

Απ'ότι βλέπω...άλλη μια φορά...περαστικά τους!!!

• Super Moderators

Απ'ότι βλέπω...άλλη μια φορά...περαστικά τους!!!

Ψιτ! Μην ξεχνάς που και που να βγάζεις την μπαταρία από το Bold για να "ξεμπουκώνει"!

:lol:B)

Ψιτ! Μην ξεχνάς που και που να βγάζεις την μπαταρία από το Bold για να "ξεμπουκώνει"!

:lol:B)

Έτσι όπως τα λες... Εγώ μπορώ τουλάχιστον να βγάζω την μπαταρία...εσύ τι να πεις? Άντε ζήτα από τον stevako να στην "βγάλει" και να στην "ξαναβάλει" :lol:

Επειδή το είδα πριν λίγο στο Mall, η συσκευή είναι κ@**λα, χωρίς πλάκα.

Εδώ θα σχολιάσω μόνο το θέμα της θερμοκρασίας και του wifi, μου φάνηκε λίγο ζεστό από πίσω αλλά ήταν στην πρίζα και έπαιζε ασταμάτητα στα χέρια των επισκεπτών. Επίσης, το σήμα του wifi δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ισχυρό, θα θέλει πάλι κάνα wififofum.

Είναι, πάντως, by far που λένε η καλύτερη οθόνη αφής που έχω δει και το πιο responsive λειτουργικό που έχω χρησιμοποιήσει. Δεν περιγράφεται η αίσθησή του.

Αυτά. Όταν με το καλό βγει η 3g έκδοση, θα σκεφτούμε σοβαρά την αγορά του!

Ο πόλεμος καλά κρατεί :lol: Φίλε ποιο κατάστημα στο Mall το εχει φέρει για να δούμε και εμείς το όγδοο θαύμα του κόσμου :P

• Super Moderators
Έτσι όπως τα λες... Εγώ μπορώ τουλάχιστον να βγάζω την μπαταρία...εσύ τι να πεις? Άντε ζήτα από τον stevako να στην "βγάλει" και να στην "ξαναβάλει" :lol:

Ξεχνάς κάτι βασικό: Εγώ ΔΕΝ χρειάζεται να τη βγάλω την μπαταρία για να ξεκολήσει το κινητό!

B)

PS: Εντάξει είπαμε να νευριάσεις από τη σημερινή παρουσιάση αλλά όχι και έτσι ρε παιδί μου! Λες και σου τρώει τα λεφτά ο Steve!

B)

Αρχικά καταχωρημένο από Nomedor Εμφάνιση Μηνύματος

Το καλύτερο δεν το σχολιάζετε όμως.

Είναι λογικό μια συσκευή καινούργια όπως το ipad να έχει προβλήματα και να κάνουν οι πρώτοι που την αγοράζουν τα πειραματόζωα. Μην γινόμαστε παράλογοι.

Το κορυφαίο δεν είναι το ότι έχει προβλήματα, αλλά το ότι λένε στον κόσμο ότι δεν έχει και ότι δεν φταίει το ipad αλλά τα δεκάδες μοντέλα router (υποθέτω) που υπάρχουν.

Καλό, ε;

Επιτελους μια λογικη απαντηση. Αυτο σκεφτηκα και εγω αρχικα αλλα το ολο θεμα εχει ξεφυγει και αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως δεν σκεφτομαι σωστα.

Επισης για αυτους που λενε οτι δεν εγινε και τιποτα και απλως να αλλαξουμε τη λειτουργια σε b/n αντι για n, ειναι κατι σχετικα δύσκολο για ενα μεγαλο μερος χρηστων που δεν γνωριζουν ουτε καν πως να εχουν προσβαση στο router.

Πολύ σωστά σκέφτεσαι. Απλά η συζήτηση ξέφυγε όπως συνήθως από το θέμα.

Για να επανέλθουμε λοιπόν (και με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ ξανά troll), είναι ιδέα μου ή όλα τα workarounds που προτείνει η Apple προϋποθέτουν ότι η χρήστης θα έχει πρόσβαση στις ρυθμίσεις του router;

Και η απορία μου τώρα είναι, για ποιο λόγο να αγοράσω το iPad για να το χρησιμοποιώ μόνο στο σπίτι; Έχω desktop για αυτή τη δουλειά...

• Super Moderators
Ναι όντως... Εσύ πρέπει να την ξεκολήσεις από το καπάκι που έχει λιώσει... :-D

Το αντίθετο. Σε εσένα τρώει τα λεφτά. Σε εμένα άντε κανά δυό ποστ να μου φάει...

Βασικά με το update στην έκδοση 4 του 3GS που μόλις πέρασα, το μόνο που δεν με απασχολεί είναι η μπαταρία (ειδικά για το ξεκόλλημα της συσκευής)!

Νέος κόσμος! :lol:

Προς τους κυρίους των οποίων μηνύματα σβήστηκαν: Μη συνεχίζετε δημόσια το flame, γιατί υπάρχουν κι άλλα πειθαρχικά μέτρα πλην των infractions...

Φίλε μπιλντάνος χαλάρωσε και τρώει και κάτι ανελέητα κολλήματα και το αιφον ιστορικά.. Ακόμη και μετά από τόσο καιρό και ακόμη κολάει. Όσο για την σταθερότητά του πλέον και οι αμαθείς έχουν καταλάβει ότι είναι τόσο γρήγορο και σταθερό (??) γιατί απλά δεν τρέχει ποτέ 2 εφαρμογές μαζί.

Ϊσως εσύ (φαντάζομαι υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις στον κανόνα :D ) να νομίζεις ότι είναι το αιφον που φταίει πούνε τόσο σταθερό (?) ίσως να νομίζεις ότι επειδή το πλήρωσες ακριβά είναι τόσο ακριβό. Τίποτε από αυτά φίλε μου. Η αρχιτεκτονική του είναι ένα ΚΛΑΣΙΚΟ τηλέφωνο παλαιάς τεχνολογίας στηριγμένο σε γραφικά με επιτάχυνση opengl και σε ένα εντελώς κλειστό λειτουργικό που δεν έχει την παραμικρή Multitasking δυνατότητα.

Κάθε φορά που εσύ πατάς το "μαγικό" κεντρικό κουμπάκι απλά κλείνει η εφαρμογή και καθαρίζουν τα πάντα από την μνήμη και πάει λέγοντας. Ποιο είναι το μειονέκτημα σε αυτό? Δεν μπορώ να κάτσω να στο αναλύσω γιατί δεν πρόικειται να καταλάβεις τίποτε. Κάποια στιγμή θέλοντας και μη ακόμη και εσύ θα καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που λέω.

Ακριβώς αυτής της νοοτροπίας και αρχιτεκτονικής είναι και το αιπαντ με απλά διαφορετικό επεξεργαστή (ποιο γρήγορο) και για αυτό είναι πλήρως συμβατό με το αιφον.

Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν μια απλώς καλή συσκευή τηλεφωνου με περιορισμένες δυνατότητες και αρκετή διασκέδαση. ΙΣΩΣ να είμαι και εγώ σε ένα μέρος μου ένας από αυτούς. Για παράδειγμα αν βρω κάποια στιγμή ένα στα 150-200 ευρώ (όταν πέσουν οι τιμές) ομολογώ ότι θα πάρω ένα σαν δεύτερη συσκευή για την δεύτερη γραμμή μου να έχω να παίζω και εγώ και οι κόρες μου. ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. Στα 600-700 ευρώ που παίζει καινούργιο και 500-550 μεταχειρισμένο προς το παρόν παίζει σε ένα αγοραστικό κοινό που προσωπικά όσο στέκω στην λογική μου δεν πρόκειτε ποτέ να γίνω μέλος.

Το αιπαντ είναι η αρχή μιας νέας διαφίμησης του steve jobs και τίποτε άλλο. Και το φορμά 4:3 της οθόνης του και τα προβληματάκια που αφήνει να έχει και όλα τα μειονεκτήματα που έχει είναι και έλλειψη γνώσης της εταιρίας σε θέματα τεχνολογίας και μάρκετινγκ τρικς. Ξέρουν τι κάνουν πολύ καλά. Ξέρουν ότι οι συζητήσεις (σαν αυτή εδ'ώ που κάνουμε εμείς τώρα) θα είναι προς όφελός τους.. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα πουλήσει. Το θέμα *ευτυχώς) δεν είναι όμως αυτό. Ο ανταγωνισμός και αυτός με τη σειρά του απαντά και σιγά σιγά ο κόσμος αρχίζει και αποκτά γνώση..

Οπότε κάτι άλλο πάλι θα σκαρφιστεί ο στιβ και πάει λέγοντας. Απλά με το παρόν θέμα όποιος έχει σκέψεις να ορμήσει τυφλά να το αγοράσει ας κάνει καλύτερα λίγο υπομονή γιατί ο καλός μας ο τζόμπς έχει 2-3 επόμενα μοντέλα στα σκαριά...Οπότε αν δε πουλήσει καλά το αιπαντ θα δούμε γρηγορότερα στην αγορά επόμενο μοντέλο που σίγουρα θα είναι καλύτερο και σίγουρα θα αξίζει η αγορά του περισσότερο από αυτό εδώ.

Θυμηθείτε το πρώτο αιφον. Η στρατηγική της εταιρίας είναι ξεκάθαρη.

:)

• Super Moderators

@ nectons: Σε παρακαλώ να γράφεις τις ξένες λέξεις με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες. Αλλιώς θα αναγκαστώ να αφαιρέσω το post σου που δεν ακολουθεί τον απλό αυτό κανόνα. Δεν διαβάζονται τα μηνύματά σου που γράφουν αιφον, αιπαντ και αππλε.

Σε παρακαλώ να διορθώσεις το τελευταίο μήνυμά σου.

Τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...