Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες η Apple μικρομαλακίζεται και το έχω πει σε πολλά παλιά μου posts. Για μένα το ipad ήταν μια απογοήτευση, αν και φαίνεται κάποιο φως στο tunnel, διότι τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως υπέθεσα αρχικά. Πάντως η πατάτα πατάτα και πρέπει εκεί στην Apple να μην ξεχνάνε ποιοι είναι. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να απαξιώνουν κάποιοι τα πάντα!

Φίλε rokko αν ψάχνεις τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία των gadgets, δες ΗΤC TyTN II ή αλλιώς Kaiser. Το προτίμησα τότε αντί του iphone 2G και ακόμα μουντζώνομαι. Και τότε έλεγα και γω τα ίδια επιχειρήματα με αυτά που λες εσύ! Ελπίζω μάλιστα να μην πήρα και κάποιον άλλο στο λαιμό μου, αν και τότε δεν ήξερα καν την ύπαρξη του insomnia. Έγραφα στο παλιό forum της ACE Hellas και ούτως ή άλλως όλοι το ίδιο λάθος είχαμε κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε όλα παίζουν στο παιχνίδι, απλά οι apple παραδέχτηκε επιτέλους :P ότι οι άλλοι βγάζουν προβληματικές συσκευές που δεν συνεργάζονται με τα προϊόντα της.

Το όλο ζουμί είναι εδώ αλλά κανείς δεν ασχολείται.

Ναι... :fear:

Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που γράφεις και δεν έχει βάση στη λογική.

Είναι σαν να γράφεις "αν η Βικτώρια Μπέκαμ είχε όρχεις, θα ήταν καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον άντρα της".

μια χαρα λογικη εχει. ειναι ποιο ευκολο να γραφεις software Και να τεσταρις σε συγκεκριμενο hardware παρ'οτι σε εκατονταδες συνδυασμους. για το software κομματι μιλαω εγω

Το όλο ζουμί είναι εδώ αλλά κανείς δεν ασχολείται.

Μετά βέβαια θα μας λένε κομπλεξικούς επειδή κράζουμε την apple που έχει τόσο ελιτίστικη συμπεριφορά αλλά δε βαριέσαι.

ενα βιντεακι με καποιον που εχει το προβλημα εχει μονο 1 γραμμη σηματος αλλα

μολις παταει το New York Times (1:58) φορτωνει σε 2-3 δευτερολεπτα... δεν ειναι και

τοσο τραγικο...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8MqSuhYiEJQ[/ame]

Μετά βέβαια θα μας λένε κομπλεξικούς επειδή κράζουμε την apple που έχει τόσο ελιτίστικη συμπεριφορά αλλά δε βαριέσαι.

H apple διαμορφώνετε σχετικά με τις ανάγκες τις αγοράς πιστεύω. Είναι η εταιρία με το πιο στοχευμένο μάρκετινγκ, τους φαν της. Εγώ από μια εταιρία και τα προιόντα της θέλω να λειτουργούν σωστά από την αρχή χωρίς patches και fixes και να είναι αξιόπιστα εν καιρώ. Πάντα πριν αγοράσω κάτι (όσο μπορούσα τουλάχιστον) δοκίμαζα, διάβαζα reviews από ψαγμένους χρήστες κτλ. Πχ αν είχα τα γκαφρά και την ανάγκη για τις ΜΙΣΕΣ από τις λειτουργίες του iphone 3G θα το έπαιρνα! Είναι πάρα πολύ καλό. Καλώς ή κακώς έμαθα να ψωνίζω με τις ανάγκες και τους πόρους που έχω κ κατα πολύ λιγότερο για την ποζεριά στο καφετεριοτράπεζο σε αντίθεση με αρκετούς. Θα είχα ένα προιόν apple το shuffle αν η apple άκουγε και λιγάκι κι έβαζε ραδιόφωνο αντί να το καταστρέψει σχεδιαστικά. Αν το καλοσκεφθείς η apple μου θυμίζει λίγο ελληνική κυβέρνηση σαν εταιρία ,και οι φανατικοί της το εκλογικό σώμα! Μπορεί γι αυτό να γουστάρουν τόσο πολύ εδώ!

H apple διαμορφώνετε σχετικά με τις ανάγκες τις αγοράς πιστεύω. Είναι η εταιρία με το πιο στοχευμένο μάρκετινγκ, τους φαν της.

ισα ισα που δειχνει το αντιθετο. με ευκολο μεχρι αηδιας UI μπορει και η γιαγια μου να

το μαθει και να το δουλευει σε λιγο χρονο...

Ρε παιδιά τι ασχολείστε; Το IPad είναι επανάσταση για τις εταιρίες που θέλουν να βγάλουν εύκολα χρήματα! Κάνει λιγότερα από το πιο απλό netbook της αγοράς και κοστίζει περισσότερο επειδή είναι lifestyle item! Το ίδιο συμβάνει παντού. Μαγκιά της Apple που έχει καταλάβει το ψώνιο του κόσμου και το εκμεταλλεύεται.

Και βεβαια εχει ποιοντα αλλων κατασκευαστων και συγκρινει.

Μαλιστα το τελευταιο τους αποκτημα ειναι ενα Archos tablet (καπως ετσι λεγεται τελως παντων).

Το εβαλαν διπλα στο ipad για να τα συγκρινουν και σκασανε στα γελια μεχρι και οι παρκαδοροι εξω απο το R&D.

Μονη της παιζει η apple σε αυτη τη κατηγορια. Γνωμη μου ειναι οτι μονη της θα παιζει μπαλα στα tablets και για τα επομενα τουλαχιστον 2 χρονια

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Σκάσανε στα γέλια γιατί έχει κανονικό δίσκο 1.8" άσχετε φίλε μου. Αν το δεις το archos9 (δεν το υποστιρήζω ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ γιατί και η άρχος έχει τα κουλάτης με κλειδώματα και μαμακίες) να πέζει με ssd 64άρι θα κλάψεις. Πέραν αυτού το archos9 και όλα τα Zxx based με την ιντελ τζι500 και το τελευτάιο powerDVD 10 Πέζει οποιοδήποτε αρχείο mkv 1080p έως και 40-50 mbps πράγμα που πολλά κανονικά μακ δεν μπορούν εκτός και αν σκάσεις κάνα 1000+ευρώ. Άστο λοιπόν. Δεν το κατέχεις το αντικείμενο και μην παραθέτεις άσχετα πράγματα. Πέζει να μην πω καλύτερα τι η apple φίλε μου. Σε λίγο σκάνε μύτη τα tegra1 και 2 και τότε επιτέλους τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Όχι πως έχω τίποτε με την apple αλλά θλίβομαι να βλέπω τόσο επηρεασμό από απλό μάρκετινγκ που στηρίζετε η apple.

Η σύγκριση είναι άστοχη, γιατί δεν μιλάμε για τόσο χοντρό πρόβλημα. Κλείνεις το 802.11n και αφήνεις μόνο το 802.11g μέχρι να βγει το πρώτο update για το iPad. Tόσο δύσκολο είναι? Οι πλειοψηφία από εμάς που ΔΕΝ έχουν router με "n" πρωτόκολλο δεν πρόκειται καν να καταλάβουν κάτι. Οπότε το να το εξισώνεις με το "και να μην δεχονταν να συνθεθει στις μισες θυρες USB ωστε να μπορεσεις να μεταφερεις τις φωτο σου" είναι υπερβολικό κατά τη γνώμη μου.

Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!!!!

Εσύ χρησιμοποιείς 802.11n wifi στο σπίτι?

¨Οταν χώνεις τόσα χρήματα φίλε μου απαιτείς και γρήγορο ασύρματο. Φυσικά και πολύς κόσμος που κατέχει το σπορ έχει ν και όχι τζι.. Γιατί έτσι μπορείς να κάνεις stream τα τεραμπάιτς που έχεις στο κύριο πισί σου στο κρεβατάκι σου να τα δεις από το ταμπλετάκι σου ξάπλα... Εκεί προορίζετε το αιπαντ.. Άμα δεν μπορεί να το κάνει αυτό ποιος ο λόγος απόκτησής του?

Ας είχε λοιπόν 200-300 ευρώ και τότε δεν θα το σχολίαζα καθόλου. Αλλά δεν έχει.. έχει τα διπλάσια..

Καλά ρε παιδιά τα windows έχουν τόσα bugs από την κυκλοφορία μέχρι και την αναβάθμιση τους γιατί κανείς δεν το επιστρέφει πίσω να πάρει τα λεφτά του και να πάρει ένα mac που δεν έχει τόσα bugs? αλλά οι το κατηγορείτε πάλι χωρίς να το δοκιμάσετε απλά για να κατηγορήσετε την αππλε ? ναι το ξέρω πολλοί τα κατηγορούν (windows) αλλά δεν το κάνουν νέο θάμα;

παραδεκτή τε πως είστε anti-apple μόνο ο θεός δεν κάνει λάθη δηλαδή με ένα λάθος το ρίχνουμε σαν το πιο ανόητο πράγμα είδατε της άλλες λειτουργίες του? δουλέψατε μαζί του? η απλά βρίσκετε ένα λάθος και το κάνετε ότι είναι τελίοσ άχρηστο να σας πληροφορήσω πως αυτό το προϊόν θα γίνει επανάσταση

δείτε εδώ : http://apas.gr/2010/02/16/apple-ipad-how-it-can-change-the-world-through-education/

Είσαι σχεδόν εκτός θέματος φίλε μου αν λες ότι το αιπαντ θα κάνει επενάσταση.. το 2-3-4 μετά από κάνα 2-3 χρόνια κάτι θα κάνει.. αυτό είναι για κλάματα.

Δεν υπάρχει βιομηχανικό προϊόν πάνω στον πλανητη που να μην έχει παιδικές ασθένειες. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο... απλώς δεν έχει εργαστεί ποτέ σε τομέα παραγωγής προϊόντων.

Το life cycle ενός προϊόντος δεν περιλαμβάνει μόνο την παραγωγή και κυκλοφορία του, αλλά και την συντήρησή του. Είτε μιλάμε για υπολογιστές και λογισμικό, είτε για αμάξια και ανελκυστήρες.

Παιδικές ασθένειες δεν είναι αυτές φίλε μου. Είναι πολύ σοβαρές. Ο λεπτός του σχεδιασμός και η απουσία ανεμιστήρα οφείλετε η υπερθέρμανση και το μήνυμα είναι από το ίδιο το chipset Που κάνει cooldown τον επεξεργαστή και κλειδώνει το σύστημα για να μην καεί τίποτε. Γίνετε και στα πισί αυτό εδώ και πολλές δεκαετίες αλλά δεν βγάζει κάνα μήνυμα απλώς πέφτει η ταχύτητά του και συνεχίζεις να δουλεύεις. Η apple ¨ομως προτίμησε για μια φορά ακόμη το μάρκετινγκ και πάρε κόσμε.... ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ο καταναλωτής. Μόνο η τσέπη του!

Δηλαδή θεωρείς ότι το να μην δουλεύει το wifi ΜΟΝΟ σε όσους έχουν 802,11n routers, και αυτό να είναι γνωστό και διορθώσιμο με το πρωτο sw update, είναι ισάξιο του να σπάσουν τα καλώδια του ασανσέρ και να σκοτωθούν οι επιβαίνοντες? Μόνο εγώ βλέπω την υπερβολή?

Θάχει και άλλα προβλήματα μην αγχώνεσε.. και δεν είναι καθόλου υπερβολή. Άν μιλάγαμε για ένα φτηνό κινέζικο gadget τότε θα ήταν υπερβολή.. τώρα μιλάμε για ένα gadget Που έχει τόση διαφίμηση και έχει πουλήσει τόσο πολύ που είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να έχει τέτοιου είδους προβλήματα. Και με τόσο κλειστό περιβάλον εργασίας.

έλα ρε timour καταρχήν έχεις ipad και δεν δουλεύει το wifi? επειδή μόνο σε κάπια wifi δεν δουλεύει να πεις πως το έπαθες σε δικαιολογώ να φωνάζεις αλλά και πάλι η αππλε δεν θα σε αφήσει έτσι θα σου δώσει update δοκίμασε ένα προϊόν τησ αππλε ρε αδελφέ και μετά κατηγόρησε την και εγώ έτσι έκανα την κατηγορούσα μόλις πήρα iphone-mac mini είμαι fun της :)

Δεν είναι κακό κάποιοι φίλε μου να σχολιάζουν και να λένε τα παράπονά τους για μια συσκευή που έκαναν όνειρα να αγοράσουν (πάλι λόγο marketing θύματα) και που σπείρουν τις απόψεις τους να πληροφορηθεί και άλος κόσμος που δεν ασχολείτε ιδιαίτερα να μη πετάξει τα λεφτά του. Για αυτό δεν είμαστε άλωστε εδώ υποτίθετε ?

Έτυχε σε μένα και ήταν λογικό! Το είχα ντάλα μεσημέρι μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς κλιματιστικό, σφηνομένο στην κονσόλα πρόχειρα σαν GPS και αφού έβρασε, μου έβγαλε το μήνυμα! Και πάλι καλά που το έβγαλε γιατί αλλιώς θα άρχιζε να βγάζει ζουμιά!

B)

Και χέρεσε? Εσύ και αν είσαι θύμα της apple :P

απο ότι βλέπω οχι μόνο κολλάει αλλά βγάζει ένδειξη για να το κρυώσεις και δεν μπορείς να συνεχίσεις

iPad_overheating.jpg

Παραμετροποιημένο από την apple. Μπορεί να συνεχίσει (από πίσω βασικά συνεχίζουν όλα να λειτουργούν) αλλά με αργή ταχύτητα. Εκεί όμως φυσικά τα όμορφα κινούμενα μενού της apple θα γίνουν σπαστά και ο χρήστης θα πάθει λουμπάγκο μόλις το δει.. οπότε το κρύβουν με το μηνυματάκι. ;)

Ετσι έλεγα και εγώ μέχρι πριν κανά τρίμηνο που πάλευα με windows mobile συσκευες, αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στο iPhone και απλά τώρα πια όταν ακούω κάτι τέτοια γελάω.

Το iPhone όπως και το ipad είναι συσκευές που αν δεν τις πιάσεις στα χέρια σου ο ίδιος και δουλεψεις μαζί τους δεν μπορείς πραγματικά να τις εκτιμήσεις.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

To ότι πάλεβες σημαίνει ότι δεν το κατέχεις. Αν το κατείχες θα τα χαιρόσουν κιόλας. Τώρα αφού είσε ευχαριστημένος με το κόστος (που έδωσες) προς απόδοση από τις συσκευές που έχεις είναι δικό σου θέμα. Δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις συγρκίσεις (έτσι και αλιώς όπως είπα δεν το κατέχεις. Γι ανα κάνεις σύγκριση πρέπει να το κατέχεις)

Ρε παιδιά τι ασχολείστε; Το IPad είναι επανάσταση για τις εταιρίες που θέλουν να βγάλουν εύκολα χρήματα! Κάνει λιγότερα από το πιο απλό netbook της αγοράς και κοστίζει περισσότερο επειδή είναι lifestyle item! Το ίδιο συμβάνει παντού. Μαγκιά της Apple που έχει καταλάβει το ψώνιο του κόσμου και το εκμεταλλεύεται.

Ψώνιο.. πες τα.. Κρίμα δεν είναι όμως?

• Super Moderators

Και χέρεσε? Εσύ και αν είσαι θύμα της apple :P

Οκ θα αρχίσω να ακούω Μπεζαντάκου...

Μπας και ξέρεις τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται στο αυτοκίνητο και ιδιαίτερα σε κλειστό σημείο, μαύρο με απευθείας έκθεση στο ήλιο?

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...