kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Γιατι οσοι γουσταρουν τρελα τα apple περνανε μια περιοδο μισους? Βομβαρδιζουν αγρια τα τοπικς και λογικα αλλαζουν λογαριασμο για να μην γινουν ρεζιλι επειτα... Τον όρο iHater τον γνωρίζεις; Spread the hate??? Έχω διαβάσει blogs να αναφέρονται στο iPhone ως την "ακατανόμαστη" συσκευή. Μετά από όλα αυτά, μου ακούγονται "κάπως" τα περί μίσους από την πλευρά των κατόχων apple συσκευών, ξέρεις, "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" και έτσι.
status Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Τον όρο iHater τον γνωρίζεις; Spread the hate??? Έχω διαβάσει blogs να αναφέρονται στο iPhone ως την "ακατανόμαστη" συσκευή. Μετά από όλα αυτά, μου ακούγονται κάπως τα περί μίσους από την πλευρά των κατόχων apple συσκευών, ξέρεις, "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα" και έτσι. Σιγά στο τέλος θα ζοστής με ipad κ θα πας να πέσεις πάνω σε κανένα πλαίσιο κ μουλτιράμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κατεχόμενο ipadistan. Κοινός, υπερβάλλεις.
Nomedor Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Να σου αποδείξω εγώ ότι η apple δεν πετάει; Δεν το κάνω αυτό το λάθος δεύτερη φορά. Πίστευε εσύ ότι με αποστόμωσες και ότι μιλάς την απόλυτη αλήθεια παρόλο που εσύ είσαι που ξεκατινιάζεσαι όταν σου προσβάλουν την εταιρία σου και όχι εσένα (δεν μπορεί, με τόσο σθένος για αυτήν θα δουλεύεις). Παρόλο που λες ότι πάω εγώ για καυγά εσύ, το γυρνάς σε προσωπικές προσβολές για άλλη μια φορά. Εμμέσως πλην σαφώς με είπες γελοίο. Και λες ότι δεν είναι και προσωπική επίθεση αυτό! HELLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άμα εγώ ξεκινήσω να σε λέω lemming και προβατάκι με το eye of beee θα φάω ban? Εκεί το πας δηλαδή; Δεν σου απαντάω άλλο, γιατί στο τέλος δεν ξέρω τι άλλο θα με πεις. Υπόδειγμά μου εσύ! Έτσι μπράβο παιδιά όσοι δεν γουστάρουν την apple είναι ihaters!! LOL
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Σιγά στο τέλος θα ζοστής με ipad κ θα πας να πέσεις πάνω σε κανένα πλαίσιο κ μουλτιράμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κατεχόμενο ipadistan.Κοινός, υπερβάλλεις. Ναι οκ.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 [...] Άμα εγώ ξεκινήσω να σε λέω lemming και προβατάκι με το eye of beee θα φάω ban? Εκεί το πας δηλαδή; Έχεις δίκιο, όλοι όσοι διαφωνούν μαζί μου τρώνε ban. Εκεί έφτασε η "επιχειρηματολογία" σου... Κοίτα, μην σε κρατάω και σου'ρθει πάλι τάση για έμετο και το'χω βάρος στη συνείδησή μου. Ξέρεις, όπως προηγουμένως: [...]PS: Σορι που ασχολήθηκα λίγο με την πατάτα σας με έκανε να ξεράσω και έφυγα με ελαφρά.
rokko74 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Όποιο μέλος θέλει να συμμετέχει, οφείλει να το πράττει για να συζητά καλόπιστα, όχι με σκοπό να προκαλεί έριδες και τσακωμούς. Ή το παραπάνω δεν ισχύει για τους "super duper moderators" ή το παρακάτω ποστ συζητά καλόπιστα και δεν προκαλεί έριδες και τσακωμούς. Ευχαριστώ Έχεις δίκιο, όλοι όσοι διαφωνούν μαζί μου τρώνε ban. Εκεί έφτασε η "επιχειρηματολογία" σου... Κοίτα, μην σε κρατάω και σου'ρθει πάλι τάση για έμετο και το'χω βάρος στη συνείδησή μου. Ξέρεις, όπως προηγουμένως:
Tigran Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγώ δικαιολογώ τους "apple haters", γιατί όντως υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τα iPhone/iTouch/iPad μόνο και μόνο επειδή είναι "in" συσκευές. Από εκεί και πέρα όμως, θεωρώ εντελώς αδικαιολόγητη την επίθεση στις ίδιες τις συσκευές της Apple ή την πολιτική της εταιρίας. Πρώτα απ'όλα, καμία συσκευή δεν είναι τέλεια και καμιά εταιρία δεν διαθέτει προϊόντα στην αγορά για την ψυχή της μάνας της. Ο καθένας κοιτάει την πάρτυ του και τις ανάγκες του. Από τον Steve Jobs, μέχρι τον πιο "άσχετο" πελάτη. Το iPhone και όλες οι φορητές συσκευές της Apple, έχουν κάποιες πολύ σημαντικές ελλείψεις. Δεν είναι ούτε κάτι κρυφό, ούτε προσπαθούν όλοι να το δικαιολογήσουν και να το "καλύψουν" με τα θετικά όπως αναφέρθηκε σε κάποια πόστ. Απλά σε κάποιους από εμάς, όλες αυτές οι ελλείψεις δεν μας ενδιαφέρουν! Όσο δύσκολο κι αν σας είναι να το καταλάβετε(μιας και το βλέπετε μόνο από την δική σας πλευρά), έχουμε κάνει ο καθένας από εμάς τα συν και πλην στο μυαλό του και καταλήξαμε ότι η τάδε i συσκευή μας κάνει. Προτιμώ να έχω μια συσκευή που τα 10 πράγματα που λέει πως κάνει, να τα κάνει σωστά, παρά να έχω μια συσκευή που έχει 2 σελίδες με τεχνικά χαρακτηριστικά και στο τέλος ότι και να πάω να κάνω "κολλάει" η συσκευή. Έχετε δει ποτέ κάποιον που έχει iPhone να λέει σε κάποιον υποψήφιο πελάτη που χρειάζεται καλή κάμερα να πάρει την εν λόγο συσκευή; Εγώ προσωπικά, όχι. Όπως και όταν με ρωτήσει κάποιο φιλαράκι που παίζει Farmville(π.χ.) αν του συνιστώ να πάρει iPad, θα του πω πως φυσικά και όχι γιατί δεν καλύπτει τις ανάγκες του λόγω έλλειψης Flash. Εσείς γιατί προσπαθείτε ντε και καλά να μηδενίσετε την αξία του iPhone/iPad κτλ επειδή δεν καλύπτει τις δικές σας ανάγκες; Από τότε που θυμάμαι τα Windows, κολλάνε ιούς, spyware κτλ. Εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα που μάλιστα τα χρησιμοποιεί πάνω από το 90% του πλανήτη; Γιατί μπορεί να έχει 1,2,3 αρνητικά, αλλά έχει και άλλα τόσα και περισσότερα θετικά. Κι εγώ Windows χρησιμοποιώ ξέροντας όλα τα αρνητικά τους σημεία, αλλά δεν βγαίνω κάθε τρεις και λίγο να τα κράζω. Τέλος, σχετικά με την πολιτική της Apple. Δικό της προϊόν είναι και όπως γουστάρει θα το διαμορφώσει. Αυτό την εκφράζει. Όταν ένας καλλιτέχνης γράφει ένα τραγούδι και δεν βάζει μέσα βιολί(επειδή σε πολλούς π.χ. αρέσει) γυρνάτε και τον κράζετε που δεν έβαλε βιολί; Όχι! Απλά το προσπερνάτε και βρίσκετε κάτι που σας ταιριάζει περισσότερο. Η Apple έχεις τους λόγους της να μην θέλει να βάλει Flash και γεγονός είναι, ότι Flash δεν θα δούμε στις i συσκευές. Οπότε γιατί το κουράζουμε το θέμα; Τι θα αλλάξει; Ούτε με το να την κράζουμε για την πολιτική μας βοηθάμε, ούτε με το flaming. Έχετε όλο το ελεύθερο να πάρετε μια συσκευή που υποστηρίζει flash και να ρίξετε μαύρο στην Apple. Φυσικά θα χάσετε πολλά από τα πλεονεκτήματα των συσκευών της, αλλά αυτό θα πει ελεύθερη βούληση. Και για να εκφράσω και την υποκειμενική μου άποψη, δοκιμάζω σχεδόν όλα τα "most hyped" κινητά που βγαίνουν. HD2, Android συσκευές κτλ. Προσωπικά λοιπόν δεν βρίσκω κανένα λόγο να αφήσω το iPhone μου για αυτές τις συσκευές. Έχουν τα θετικά τους, αλλά στα πιο βασικά σημεία είναι λες και βρίσκονται 10 χρόνια πίσω από το iPhone. Να αρχίσω να μπαίνω στο τόπικ της κάθε μιας συσκευής και να αρχίζω να γράφω τα αρνητικά της και να κράζω; Πιστεύετε ότι θα προσφέρω κάτι ουσιαστικό; Γιατί αυτό ακριβώς κάνετε μερικοί όταν αφορά συσκευές της Apple.
Nomedor Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μα κράξε, δεν σου λέει κανένας το αντίθετο, δεν θα βρεθούν πολλοί να υπερασπιστούν και πολύ το android ή την microsoft. Δεν νομίζω να έχουν "πιστούς" αυτά τα λειτουργικά. Το πολύ πολύ να σου πω την προτιμάω καλύτερα από τις άλλες ή ότι είναι η λιγότερο χειρότερη από τις άλλες. Δεν θα πιω και νερό στο όνομά τους όμως ούτε θα σε βρίσω στο όνομά τους! Προσωπικά πήδηξα από wm σε android χωρίς πόνο και πάθος όταν είδα ότι είναι αυτό που ψάχνω προς το παρόν και όταν βγει κάτι καλύτερο θα το αφήσω και το android πίσω μου. Ίσως η αδιαφορία (όπως τόσα χρόνια ήταν ξεχασμένη στο μηδέν) είναι πιο ορθή αλλά και από την άλλη μπορούν να πουν και τη γνώμη τους αυτοί που δεν συμφωνούν με αυτά που ακούγονται, γιατί μπορεί και στα αυτιά τους να μοιάζει προπαγάνδα. Διάλογο κάνουμε...
giorgos_g Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το είπα και το ξαναλέω, σε όποιον δεν αρέσει να μην αγοράσει, απλά πράγματα Ούτε εγώ θα το αγοράσω άλλα δεν βγαίνω να το κράξω
status Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εγώ δικαιολογώ τους "apple haters"...Εσείς γιατί προσπαθείτε ντε και καλά να μηδενίσετε την αξία του iPhone/iPad κτλ επειδή δεν καλύπτει τις δικές σας ανάγκες; Από τότε που θυμάμαι τα Windows, κολλάνε ιούς, spyware κτλ. Εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα που μάλιστα τα χρησιμοποιεί πάνω από το 90% του πλανήτη; Γιατί μπορεί να έχει 1,2,3 αρνητικά, αλλά έχει και άλλα τόσα και περισσότερα θετικά. Κι εγώ Windows χρησιμοποιώ ξέροντας όλα τα αρνητικά τους σημεία, αλλά δεν βγαίνω κάθε τρεις και λίγο να τα κράζω. . Δεν μηδενίζουμε/ουν κάτι γνώμη εκφέρουν. Τζίσους. Κρίνουμε με τα δικά μας δεδομένα, δεν θα πει ότι κράζουμε, αλλά καλό θα ήταν να είχε φλας έτσι δεν είναι; Και ναι είναι μ@λ@κ1@ να δώσεις τόσα φράγκα για κάτι που εχ εντάξει δεν ξέρετε ούτε εσείς οι ιδιοι το τι κάνει καλά. Εκτός από το πολυπαιγμένο "δεν έχει φλας" (μα αφού δεν έχει κάμερα, εεε για περίμενε!:Ρ) κλπ, άμα θέλετε να εκθειάζεται τα προϊόντα της apple θα έχετε μια πολύ βαρετή κουβέντα, στην τελική δεν είναι κακός ο αντίλογος, εκτός κ αν από την ώρα που είχα να μπω έγινε κατακριτέος κ εγώ είμαι αλήτης.:Ρ Και μην ξεχνάς ότι πολλοί apple groupies εμμ apple lovers (wow!) το σχολίασαν αρνητικά για αυτά που δεν κάνει (επειδή ο "κακός λόγος" έρχεται από "δικό σας" θα πει ότι δεν είναι κράξιμο; ). @TigranΝαι αλλά δεν παίζει flash. Πρόβατο, ε πρόβατο! ΜΠΕ ρε! *Κρούοντας την κουδούνα μου με το λογοτύπο της commodore πάνω.* Δεν σε κυνηγάμε ούτε το κακό σου θέλουμε κ αυτή η συμπεριφορά σου είναι ανώριμη, ηρέμησε
kirileman Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δεν σε κυνηγάμε ούτε το κακό σου θέλουμε κ αυτή η συμπεριφορά σου είναι ανώριμη,ηρέμησε Δεν αισθάνομαι κυνηγημένος ούτε απειλούμενος. Επίσης, είμαι απολύτως ήρεμος, ευχαριστώ. Τις συμβουλές σου περί ανώριμης συμπεριφοράς σε εκείνους που μιλούν για ξερατά, πατάτες, βουντού μέσω πμ, για βομβιστές με ipad κλπ. Η αρνητική βαθμολογία αποτελεί τιμή για μένα από ανθρώπους που εκφέρουν απόψεις σαν αυτές που κατεγράφησαν λίγο πιο πάνω. Αυτά τα λίγα.
Faidhonas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ωραία. Τώρα λοιπόν που εκτονώθηκε το θέμα, να ρωτήσω και εγώ τι ακριβώς παιζει με αυτή την είδηση? Μέχρι τώρα νόμιζα ότι το προβλημα με το WiFi είχε να κάνει με δυσκολία σύνδεσης μόνο (κατι που -νομίζω- παρατήρησα και εγώ). Αυτό τώρα τι είναι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Ναι... εκτός από τις περιπτώσεις που χρησιμοποιείς δικό μου αστείο εσωτερικής κατανάλωσης για να δώσεις συμβουλές ανωριμότητας... Παραδέξου πως νιώθεις τύψεις! Άσε που αντι να με αντιμετωπίσεις εδώ, έρχεσαι και μου τη λες σε άλλα topics! Δειλέ! Ε δειλέ!
alexzzz Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Παραδέξου πως νιώθεις τύψεις! Άσε που αντι να με αντιμετωπίσεις εδώ, έρχεσαι και μου τη λες σε άλλα topics! Δειλέ! Ε δειλέ! Κάνω guest εμφανίσεις εκεί που δεν το περιμένεις -- Να πω εδώ ότι λύσαμε με pm την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον kirileman... απλά μια ατυχής στιγμή
damastes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ρε παιδία το άρθρο δεν το έβαλα για το στυλ που το έγραψε, ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος του συγγραφέα και κάνει καραμπαμ οτι ήταν προκατελημένος. Το έβαλα καθαρά για την είδηση. Βαριόμουν να ΄ψαξω να βρώ την καθαρή ανακοίνωση από κάποιου ποιο επίσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα