Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δύσκολο να κρίνεις ένα προϊόν από ένα video..όταν έρθει και το wePad στο plaisio θα πάμε να το πιάσουμε από κοντά Ε ναι εννοείται ότι αυτό που βλέπω κρίνω! Προσωπικά περιμένω τα πρώτα Android tablets μπας και αλλάξει κάτι!
Nomedor Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τα phone OS έχουν την τιμητική τους. Και δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι αυτο. Ευχαριστία vs δυνατότητες.
D-tonys7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ε ναι εννοείται ότι αυτό που βλέπω κρίνω! Προσωπικά περιμένω τα πρώτα Android tablets μπας και αλλάξει κάτι! Μακάρι, ο ανταγωνισμός ωφελεί πάντα τον καταναλωτή..όσες περισσότερες επιλογές έχουμε τόσο καλύτερα...και μένα με πειράζουν τα windows 7 και σε tablet και περιμένω κάτι διαφορετικό όπως τα Android:o
ixthy Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Ρε σεις εγώ λεώ να σταματήσουμε τις μπούρδες, διότι έτσι όπως πάει τα Apple προϊόντα για να βγουν εκτός Αμερικής θα περνά κάνας χρόνος, για να μην πω θα αγοράζουμε μόνο μεταχειρισμένα από Αμερικάνους! Ας ενώσουμε λοιπόν τις φωνές μας όλοι μαζί οι Apple haters μπας και αγοράσουμε κάνα Apple προϊόν χωρίς να χρειαστεί να πάμε διακοπές στην Αμερική! Apple sucks you sheeps!!!!!!!!! Mpeeeeeeeeeeeee!!! :lol:
rafeek Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Πάντως πρόβλημα με το γουαι φαι δεν έχω ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο! Είναι πάντα στο φουλ ΥΓ Λοιπόν μόλις ανακάλυψα μπαγκ Μου εμφανίζεται μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο στην εφαρμογή Sent from my iPad using Insomnia.app
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Πάντως πρόβλημα με το γουαι φαι δεν έχω ούτε στο σπίτι ούτε στο γραφείο! Είναι πάντα στο φουλ ΥΓ Λοιπόν μόλις ανακάλυψα μπαγκ Μου εμφανίζεται μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο στην εφαρμογή Sent from my iPad using Insomnia.app Απο που το πηρες και ποσο Sent from my iPhone using Insomnia.app
nyxgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 To σημαντικότερο που δεν ανέφερες: Το μοντέλο 3G έχει και GPS (που δεν έχει αυτό που κυκλοφορεί τώρα...) Ερώτηση κρίσεως: Παίρνεις το 3G που έχει και GPS. Το GPS λειτουργεί μόνο με Wi Fi ή πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνεις provider για να έχεις το GPS; Δηλαδή, δίνω 130 παραπάνω κι έχω ένα ωραιότατο μεγάλο GPS. Αυτό για να δουλέψει θέλει και το μηνιάτικό του;
rokko74 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Sent from my iPad using Insomnia.app offtopic: Αυτό πως βγαίνει?
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 offtopic: Αυτό πως βγαίνει? υπάρχει insomnia forum app για iphone os (iphone, ipod touch και ipad)
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 υπάρχει insomnia forum app για iphone os (iphone, ipod touch και ipad) για ipad ειναι το ιδιο μεγενθοποιημενο η ξεχωριστο?? αν ειναι το 2ο να μπουν screens!
rokko74 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 υπάρχει insomnia forum app για iphone os (iphone, ipod touch και ipad) ααα έτσι...πέσαμε σε γιάφκα εεε?? :-D Κάτι για blackberry υπάρχει?
alexzzz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 για ipad ειναι το ιδιο μεγενθοποιημενο η ξεχωριστο?? αν ειναι το 2ο να μπουν screens! αυτό δεν το ξέρω (και δεν θα το μάθω εκτός και αν βρω κάνα σε τιμή λιώμα ή μου χαρίσει ένα ο billdanos ) ααα έτσι...πέσαμε σε γιάφκα εεε?? :-D Κάτι για blackberry υπάρχει? δεν νομίζω... υπάρχει βέβαια το forum σε mobile μορφή που πάλι βολεύει... εγώ πλέον το app δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω θέμα με τα ορθογραφικά
rokko74 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 υπάρχει βέβαια το forum σε mobile μορφή που πάλι βολεύει... Ναι το δουλεύω και τρέχει φανταστικά!!! Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά
fsbmaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 λυπαμαι που εντιμετωπιζεται το θεμα με τοσο ερασιτεχνισμο και τοση ελειψη παιδεια και γνωσης .Ειδικα απο ενα φορουμ τεχνολογιας... κριμα η ημιμαθεια μερικων προκαλει γελια. Το ihpone και το ipad εφρεαν και θα φερουν παρα πολλα καλα αλλα και μερικα κακα.... το να δειχνουμε ζηλια για τα καλα και να φωναζουμε τα 2-3 κακα στα 20.000 καλα που εχουν ειναι ηλιθιοτητα . Και πια συσκευη δεν χρειαστηκε firm/up ? ...ας ειμαστε λιγο σοβαροι επιτελους.
rokko74 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 λυπαμαι που εντιμετωπιζεται το θεμα με τοσο ερασιτεχνισμο και τοση ελειψη παιδεια και γνωσης .Ειδικα απο ενα φορουμ τεχνολογιας... κριμα η ημιμαθεια μερικων προκαλει γελια.Το ihpone και το ipad εφρεαν και θα φερουν παρα πολλα καλα αλλα και μερικα κακα.... το να δειχνουμε ζηλια για τα καλα και να φωναζουμε τα 2-3 κακα στα 20.000 καλα που εχουν ειναι ηλιθιοτητα . Και πια συσκευη δεν χρειαστηκε firm/up ? ...ας ειμαστε λιγο σοβαροι επιτελους. Άλλο ένα "φαμφάρικο" μήνυμα με "υπερβολές" και ανεπιβεβαίωτες προσωπικές απόψεις! Σε παρακαλώ/προκαλώ να γράψεις τα 20.000 καλά και τα 2-3 κακά.... (ειδικά από το ipad που δεν έχει ούτε μία εβδομάδα στην κυκλοφορία) Επίσης καλό είναι να μαζέψεις λίγο τα περί ηλιθιότητας, ζήλιας, ημιμάθειας και συναφή γιατί δεν αρμόζουν σε έναν χρήστη του "φόρουμ τεχνολογίας", όπως είσαι ΚΑΙ εσύ.... έτσι δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα