Προς το περιεχόμενο

Τα πρώτα προβλήματα στο iPad

Nomikaria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπα οχι, το 3G πηρα μολις κυκλοφωρησε και με καλυπτει μεχρι σημερα πολυ χαλαρα.

Υπαρχουν αλλοι που εχουν το 2G μεχρι σημερα και ειναι και αυτοι μια χαρα καλυμενοι.

Μη ξεχναμε οτι η apple δε μας ξεχναει ποτε. Μεχρι σημερα ολα τα iphone τρεχουν την ιδια εκδοση λειτουργικου. Σε αντιθεση με αλλες εταιριες που σε ξεχνανε μετα το ταμειο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι πολλοί που σπεύδουν να πουλήσουν όσο όσο μετά την ανακοίνωση της apple ότι τους ξέχασε στο ταμείο. Το παρακάτω link αφορά μόνο το παρόν forum. Επειδή ασχολούμαι με τις αγγελίες, βλέπω ότι έχουν βρομίσει τα sections/αγγελίες με iphone 3G και 2G. Σε πολύ χαμηλές τιμές μάλιστα...

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3974296

Και έκανα 2 μήνες στη Βρετανία για να βρω ένα 3gs! Και αυτό το βρήκα από καθαρή τύχη! 2 μήνες και πάνω από 100 επισκέψεις σε όλα τα Ο2 του Εδιμβούργου!

Αυτό τώρα είναι κριτήριο που μας δείχνει ότι η apple don't sucks??

Τα παραπάνω ποστ δεν δημαγωγούν ?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή ασχολούμαι με τις αγγελίες, βλέπω ότι έχουν βρομίσει τα sections/αγγελίες με iphone 3G και 2G. Σε πολύ χαμηλές τιμές μάλιστα...

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3974296

Αφου ασχολεισαι με αγγελιες, δε μπορει να μην ειδες οτι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κινητο που πουλιεται μεταχειρισμενο ακομα και μετα απο 3 χρονια ειναι το iphone..

Εριξα και εγω μια ματια σημερα και ειδα οτι πωλουνται iphone 3G σαν το δικο μου με 250 ευρω και τα αγοραζουν, αρα και εγω οταν θα θελησω να αλλαξω μοντελο θα το πουλησω.

Τρεχα να πουλησεις τον κουβα με τα κινητα που εχεις μαζεψει τα τελευταια 2 χρονια να δουμε αν πιασουν ολα μαζι 200 ευρω..

Αφου ασχολεισαι με αγγελιες, δε μπορει να μην ειδες οτι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κινητο που πουλιεται μεταχειρισμενο ακομα και μετα απο 3 χρονια ειναι το iphone..

Δεν είναι σωστό αυτό που γράφεις αλλά δεν το συνεχίζω γιατί ΕΓΩ θα κατηγορηθώ....

Δεν είναι σωστό; Η πράξη άλλα λέει. Μια φίλη είχε πάρει το omnia καινούργιο, αλλά δεν της άρεσε και ήθελε να το πουλήσει πριν από κάνα χρόνο ίσως και παραπάνω δε θυμάμαι καλά. Μιλάμε ολοκαίνουργιο. Το έβαλα λοιπόν σε αγγελίες! Ξέρεις πόσοι απάντησαν; Κανείς!

Παρόλα αυτά εγώ είμαι μαζί σου! Apple sucks!!!! Επιτέλους ρε πρόβατα (μπεεεεεε) σταματήστε να αγοράζετε σα μουρλοί. Είναι και μικρή εταιρεία η Apple. Δε θα μας προλάβει όλους! :)

Δεν είναι σωστό; Η πράξη άλλα λέει. Μια φίλη είχε πάρει το omnia καινούργιο, αλλά δεν της άρεσε και ήθελε να το πουλήσει. Μιλάμε ολοκαίνουργιο. Το έβαλα λοιπόν σε αγγελίες! Ξέρεις πόσοι απάντησαν; Κανείς!

Αν αρχίσουμε όλοι με προσωπικές εμπειρίες φίλων δεν θα βγάλουμε άκρη και ούτε αποτελούν κριτήρια για συζήτηση τέτοιες εμπειρίες... Κι εγώ τις προάλλες πούλησα ένα QTEK S200 (Πενταετίας παρακαλώ και μάλιστα στο 40% της αρχικής του αξίας) αλλά δεν λέει τίποτα αυτό... Καλό είναι να μην γράφουμε πράγματα στον Αέρα γιατί "Δημαγωγία" είναι και αυτό (ακούς?)... Όποιος γράφει "μεγάλα λόγια" ας τα αιτιολογεί.

Δεν μπορείς να γράφεις "ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ κινητο που πουλιεται μεταχειρισμενο ακομα και μετα απο 3 χρονια ειναι το iphone.." ή "Τρεχα να πουλησεις τον κουβα με τα κινητα που εχεις μαζεψει τα τελευταια 2 χρονια να δουμε αν πιασουν ολα μαζι 200 ευρω.."

και να μην κατηγορείσαι για "δημαγωγία"... Ε? Εκτός και να λειτουργούν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά αλλά το insomnia δεν λειτουργεί έτσι απ'όσο ξέρω...

Το είδα από κοντά, γιατί με όλο αυτό το hype που έχει δημιουργηθεί για - ακόμα ένα - προϊον της Apple, κυριολεκτικά με ...έτρωγε το χέρι μου

Το τμήμα marketing της Apple, εκανε και πάλι φοβερή δουλειά, αλλά και το μηχανάκι τελικά, σε κερδίζει για την ποιότητα και την απόδοσή του...

Δεν θα το αγόραζα (γιατί η γνωστή υπερτίμηση στο Ελλαδιστάν είναι απίστευτη), αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το κέρδιζα σε κάποια κλήρωση

Όταν έρθει η ώρα, θα πήγαινα σε κάποιο από τα HP Slate, ICD Gemini, Wepad (ή και στο αναμενόμενο Google Tablet), τα οποία έχουν πολλαπλάσιες δυνατότητες + Flash........

ρε φίλε, μήπως να φέρναμε κανένα-δυο, από Αμέρικα να τα τεστάρουμε?????

με τρώει πολύ το χέρι μου.......;););):-D:-D

Το είδα από κοντά, γιατί με όλο αυτό το hype που έχει δημιουργηθεί για - ακόμα ένα - προϊον της Apple, κυριολεκτικά με ...έτρωγε το χέρι μου

Το τμήμα marketing της Apple, εκανε και πάλι φοβερή δουλειά, αλλά και το μηχανάκι τελικά, σε κερδίζει για την ποιότητα και την απόδοσή του...

Δεν θα το αγόραζα (γιατί η γνωστή υπερτίμηση στο Ελλαδιστάν είναι απίστευτη), αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το κέρδιζα σε κάποια κλήρωση

Όταν έρθει η ώρα, θα πήγαινα σε κάποιο από τα HP Slate, ICD Gemini, Wepad (ή και στο αναμενόμενο Google Tablet), τα οποία έχουν πολλαπλάσιες δυνατότητες + Flash........

και γιατι δεν παραγγελνεις μεσω usa2me?

Εδώ πάντως έχει προ-παραγγελία το 3G http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=195112

Εγώ έχω δει και κινητά 5ετίας και πουλιούνται ακόμα....Δεν νομίζω να πάρει κανείς μεταχειρισμένο το 2G στα 200 ευρώ γιατί δεν μετράει μια μπρος το 3gs..όποτε παίρνεις κατευθείαν το 3gs, δίνεις κάτι παραπάνω και τα έχεις όλα...;)

• Super Moderators

Το χάλι της οθόνης το είδες? Επίσης περίμενε να το δεις και στην πράξη πως είναι ο χειρισμός του και όχι μόνο demo video που παίζει αυτόματα στην οθόνη του!

B)

Το χάλι της οθόνης το είδες? Επίσης περίμενε να το δεις και στην πράξη πως είναι ο χειρισμός του και όχι μόνο demo video που παίζει αυτόματα στην οθόνη του!

B)

Θα περιμένουμε να το δούμε και αυτό... :-)

B)

Αν δεν έχει το μήλο πάνω η συσκευή είναι άχρηστη:-D

Sorry που επεμβαίνω αλλά και το i-pad από τα video το γνωρίσαμε και το προπαραγγείλαμε ...:-)

• Super Moderators
Αν δεν έχει το μήλο πάνω η συσκευή είναι άχρηστη:-D

Sorry που επεμβαίνω αλλά και το i-pad από τα video το γνωρίσαμε και το προπαραγγείλαμε ...:-)

Έλα τώρα αφού το βλέπεις ότι η οθόνη του δεν είναι όπως του ipad!

B)

Έλα τώρα αφού το βλέπεις ότι η οθόνη του δεν είναι όπως του ipad!

B)

Δύσκολο να κρίνεις ένα προϊόν από ένα video..όταν έρθει και το wePad στο plaisio θα πάμε να το πιάσουμε από κοντάB)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...