Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω, διαβάζω, αλλά κάπου κουράστηκα λέω γενικά τα εξής!

Όταν αγοράζεις Apple ξέρεις τι περιμένεις. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που άλλα βλέπεις και άλλα παίρνεις! Όσοι δε γουστάρετε μην παίρνετε! Εγώ αν δε γουστάρω ipad χωρίς κάμερα, θα περιμένω το επόμενο! Είναι τόσο απλό! Όχι να λέει ότι έχει κάμερα 3,2 Mpixels και ουσιαστικά να είναι άχρηστη!

Αυτό με το θέμα του ipad το έχετε καταντήσει σαπουνόπερα. Ok λάθος της Apple και της κάθε εταιρείας είναι μια συσκευή να μην λειτουργεί σωστά out of the box. Το θέμα όμως έχει διευθετηθεί με patch ή κάνω λάθος; Αλλά ακόμα και αν δεν έχει διευθετηθεί, η Apple είναι κορυφαία στην after sales υποστήριξη. Όχι σαν κάτι άλλους!!! Το fix θα βγει αμέσως. Ξέρω πολύ καλά τι λέω διότι είμαι παθών από κάτι άλλους.

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω, διαβάζω, αλλά κάπου κουράστηκα λέω γενικά τα εξής!

Όταν αγοράζεις Apple ξέρεις τι περιμένεις. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που άλλα βλέπεις και άλλα παίρνεις! Όσοι δε γουστάρετε μην παίρνετε! Εγώ αν δε γουστάρω ipad χωρίς κάμερα, θα περιμένω το επόμενο! Είναι τόσο απλό! Όχι να λέει ότι έχει κάμερα 3,2 Mpixels και ουσιαστικά να είναι άχρηστη!

Αυτό με το θέμα του ipad το έχετε καταντήσει σαπουνόπερα. Ok λάθος της Apple και της κάθε εταιρείας είναι μια συσκευή να μην λειτουργεί σωστά out of the box. Το θέμα όμως έχει διευθετηθεί με patch ή κάνω λάθος; Αλλά ακόμα και αν δεν έχει διευθετηθεί, η Apple είναι κορυφαία στην after sales υποστήριξη. Όχι σαν κάτι άλλους!!! Το fix θα βγει αμέσως. Ξέρω πολύ καλά τι λέω διότι είμαι παθών από κάτι άλλους.

Δημοσ.

Πάντως θα συμφωνήσω με πολλούς ότι η Apple είναι χάλια. Παιδιά καλά κάνετε και τα λέτε! Όχι που όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι Apple > all επειδή είναι πρόβατα! Και έκανα 2 μήνες στη Βρετανία για να βρω ένα 3gs! Και αυτό το βρήκα από καθαρή τύχη! 2 μήνες και πάνω από 100 επισκέψεις σε όλα τα Ο2 του Εδιμβούργου! Άντε παίδες όλοι μαζί να φωνάξουμε! Apple sucks!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πάντως θα συμφωνήσω με πολλούς ότι η Apple είναι χάλια. Παιδιά καλά κάνετε και τα λέτε! Όχι που όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι Apple > all επειδή είναι πρόβατα! Και έκανα 2 μήνες στη Βρετανία για να βρω ένα 3gs! Και αυτό το βρήκα από καθαρή τύχη! 2 μήνες και πάνω από 100 επισκέψεις σε όλα τα Ο2 του Εδιμβούργου! Άντε παίδες όλοι μαζί να φωνάξουμε! Apple sucks!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσ.
Με λίγα λόγια και απλά μπορείς να να μου εξηγήσεις, γιατί είναι προτιμότερο το +3g;

Το wifi ειναι το δυκτιο που εχεις σπιτι σου και μεσα απο αυτο το δυκτιο εχεις ιντερνετ στο ipad.

To 3G ειναι ενα αλλου ειδους ιντερνετ που μπορεις να το εχεις παντου, γιατι παιρνει σημα απο τις κεραιες της κινητης τηλεφωνιας. Το 3G σημαινει οτι μπορεις να εχεις γρηγορο ιντερνετ μεχρι 7,2Mbs σε οποιοδηποτε μερος εχει καλυψη ο παροχεας σου (vodafon, wind, cosmote, Q).

Το 3G δεν ειναι τσαμπα, εγω για 250 MB το μηνα και κατι χρονους ομιλιας κτλ εδινα 39 ευρω το μηνα και ηταν το μικροτερο πακετο απο την vodafon. Τωρα δινουν πακετα 100Mb εχω ακουσει με κατι καρτοκινητες, και φυσικα πρεπει να αγοραζεις καρτες οταν σου τελειωνουν τα MB.

Με λιγα λογια το 3G ειναι ιντερνετ που μπορεις να το εχεις παντου αλλα πληρωνεις με ογκοχρεωση. Αν δε σκοπευεις να πληρωνεις συνδρομη για 3G η δε προκειτε να χρησημοποιησεις το iPad σε σημειο χωρις wifi , τοτε το 3G σου ειναι αχρηστο και τσαμπα θα αγορασεις το μοντελο με 3G.

Edit: Οταν δουλευεις με 3G σημα, το ipad πιθανον να ρουφαει την μπαταρια σα νεροφίδα. Τουλαχιστον αυτο ισχυει στο iphone μου

Δημοσ.
Με λίγα λόγια και απλά μπορείς να να μου εξηγήσεις, γιατί είναι προτιμότερο το +3g;

Το wifi ειναι το δυκτιο που εχεις σπιτι σου και μεσα απο αυτο το δυκτιο εχεις ιντερνετ στο ipad.

To 3G ειναι ενα αλλου ειδους ιντερνετ που μπορεις να το εχεις παντου, γιατι παιρνει σημα απο τις κεραιες της κινητης τηλεφωνιας. Το 3G σημαινει οτι μπορεις να εχεις γρηγορο ιντερνετ μεχρι 7,2Mbs σε οποιοδηποτε μερος εχει καλυψη ο παροχεας σου (vodafon, wind, cosmote, Q).

Το 3G δεν ειναι τσαμπα, εγω για 250 MB το μηνα και κατι χρονους ομιλιας κτλ εδινα 39 ευρω το μηνα και ηταν το μικροτερο πακετο απο την vodafon. Τωρα δινουν πακετα 100Mb εχω ακουσει με κατι καρτοκινητες, και φυσικα πρεπει να αγοραζεις καρτες οταν σου τελειωνουν τα MB.

Με λιγα λογια το 3G ειναι ιντερνετ που μπορεις να το εχεις παντου αλλα πληρωνεις με ογκοχρεωση. Αν δε σκοπευεις να πληρωνεις συνδρομη για 3G η δε προκειτε να χρησημοποιησεις το iPad σε σημειο χωρις wifi , τοτε το 3G σου ειναι αχρηστο και τσαμπα θα αγορασεις το μοντελο με 3G.

Edit: Οταν δουλευεις με 3G σημα, το ipad πιθανον να ρουφαει την μπαταρια σα νεροφίδα. Τουλαχιστον αυτο ισχυει στο iphone μου

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.

Καταρχάς φτάνει μέχρι 20Μbps. Οι εταιρίες έχουν βγάλει Internet πακέτα πλέων που για browsing είναι ok.

30€ τα 5gb και 50€ τα 30gb.

Λογικά στο μέλλον θα πέσουν.

Μιλάμε πάντα για internet μέσω ασύρματου δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Με κάρτες sim και τα ρέστα.

Δημοσ.

Δεν είναι έτσι.

Καταρχάς φτάνει μέχρι 20Μbps. Οι εταιρίες έχουν βγάλει Internet πακέτα πλέων που για browsing είναι ok.

30€ τα 5gb και 50€ τα 30gb.

Λογικά στο μέλλον θα πέσουν.

Μιλάμε πάντα για internet μέσω ασύρματου δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Με κάρτες sim και τα ρέστα.

Δημοσ.

Πολλά ευχαριστώ. Είσαι κατατοπιστικότατος. Όχι για μένα το 3G, όχι ακόμα

τουλάχιστον. Κάνοντας πάντως μια βόλτα στα Mac στέκια, είδα αυτό το νόστιμο

που έγραψε κάποιος "συνάδελφος" και θα συμφωνήσω. Αντιγράφω, αν επιτρέπεται:

iPad, too, is pretty mature for 1st generation product. I suspect second generation iPad will get:

Very likely: 3G standard across the board (no WiFi-only models). 32 GB iPad at $499, 64 GB for $599, 128 GB for $699.

Very likely: Front side camera.

Likely: 512 MB RAM standard.

Likely: faster processor (and/or dual core design).

I wish: HDMI output, higher resolution screen.

Αυτά για τη "ζύμωση"...:-)

Δημοσ.
Τιποτα δε μας παιρνει ο Στηβ. Αντιθετα χαρη μας εκανε που εβγαλε το iphone και βολευτηκαμε τοσα χρονια με ενα μονο κινητο, και μαλιστα σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο τον ανταγωνισμο..

Αντιθετα με σενα που οπως εγραψες παραπανω εχεις αλλαξει 15 κινητα μεσα σε 2 χρονια, αρα απο ποιον τα παιρνουν?

Ας εισουνα και εσυ απο τους εξυπνους να παρεις iphone να ξεμπερδεψεις,

και να μη μπαινεις στα φορουμς βραδυατικα να γκρινιαζεις που σε κοροιδεψανε και σου πουλησανε οτι σαβουρα εχει κυκλωφωρισει τα τελευταια χρονια σε κινητο.

Εσύ δεν έχεις αλλάξει 3 συσκευές μέσα σε λίγα χρόνια μέχρι να καταλήξεις στο 3gs???

Δημοσ.

Εσύ δεν έχεις αλλάξει 3 συσκευές μέσα σε λίγα χρόνια μέχρι να καταλήξεις στο 3gs???

Μπα οχι' date=' το 3G πηρα μολις κυκλοφωρησε και με καλυπτει μεχρι σημερα πολυ χαλαρα.

Υπαρχουν αλλοι που εχουν το 2G μεχρι σημερα και ειναι και αυτοι μια χαρα καλυμενοι.

Μη ξεχναμε οτι η apple δε μας ξεχναει ποτε. Μεχρι σημερα ολα τα iphone τρεχουν την ιδια εκδοση λειτουργικου. Σε αντιθεση με αλλες εταιριες που σε ξεχνανε μετα το ταμειο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

To σημαντικότερο που δεν ανέφερες:

Το μοντέλο 3G έχει και GPS (που δεν έχει αυτό που κυκλοφορεί τώρα...)

Δημοσ.
Πάντως ένα παλικάρι διόρθωσε το πρόβλημα ανεβάζοντας την φωτεινότητα!!! Και μάλιστα το συγκεκριμένο τρίκ λύνει αρκετά απο τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με το Wifi.

http://brainstormtech.blogs.fortune.cnn.com/2010/04/07/one-ipad-wi-fi-problem-fixed/

Αφού φαίνεται ότι είναι software και όχι hardware based το πρόβλημα, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Άκου τί δοκίμασε ο τυπάς και έλυσε το πρόβλημα! χαχαχαχα! B)

Και πολύ voodoo το Ipad σου λέω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...