Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέρμα τα μηνύματα που δημαγωγούν παρουσιάζοντας ως "προβλήματα" κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής, τα οποία ήταν εκ των προτέρων γνωστά!

Όποιο μέλος θέλει να συμμετέχει, οφείλει να το πράττει για να συζητά καλόπιστα, όχι με σκοπό να προκαλεί έριδες και τσακωμούς. :mad:

Επεξ/σία από paredwse
  • Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτο εχει resistive οθονη, το ipad εχει capacitive.

Δε συγκρινονται, οταν το αγορασεις θα καταλαβεις

+1

Μην πας για κάτι resistive οθόνη, ούτε για γυμνό win7 μιας και δεν μπορεί να συγκριθεί αφου δεν είναι φτιαγμένο για touch. Θα σου δημιουργηθούν αρνητικές εμπειρίες ενώ δεν χρειάζεται.

Περίμενε τουλάχιστον για το HP Slate άμα θες win7 το archos το βλέπω σαν αρπαχτή μέχρι να βγουν τα άλλα.

Σόρι για το offtopic αλλά είναι αμαρτία να δώσει κάποιος λεφτά για το archos.

Δημοσ.
+1

Μην πας για κάτι resistive οθόνη, ούτε για γυμνό win7 μιας και δεν μπορεί να συγκριθεί αφου δεν είναι φτιαγμένο για touch. Θα σου δημιουργηθούν αρνητικές εμπειρίες ενώ δεν χρειάζεται.

Περίμενε τουλάχιστον για το HP Slate άμα θες win7 το archos το βλέπω σαν αρπαχτή μέχρι να βγουν τα άλλα.

Σόρι για το offtopic αλλά είναι αμαρτία να δώσει κάποιος λεφτά για το archos.

what he said :-)

ήμουν στο public πέτυχα έναν τύπο που κρατούσε ένα στα χέρια του και μάλιστα μαζί με την original θήκη της Apple)!

και δεν τον έβγαλες φωτογραφία ?

:confused::confused::confused::confused:

anyway, το είδα κι εγώ στο πλαίσιο.

Όπως το περίμενα είναι.

Βασικά το σχόλιο ενός χρήστη πιο πάνω

πιστεύω με κάλυψε, που έλεγε ότι η apple

θέλει να σπρώξει τα tablet pc προς άλλη κατεύθυνση.

Θα δείξει ο χρόνος τι θα επικρατήσει, αν και όπως

έχω ξαναπεί δεν πιστεύω ότι το μέλλον είναι τα tablet pc,

όπως δεν πίστευα και στα netbooks, τα οποία απλά μόδα

αποδείχθηκαν και αυτά.

Δημοσ.
... αν και όπως

έχω ξαναπεί δεν πιστεύω ότι το μέλλον είναι τα tablet pc,

όπως δεν πίστευα και στα netbooks, τα οποία απλά μόδα

αποδείχθηκαν και αυτά.

Ή εξελίχθηκαν σε tablets! Εγώ νομίζω το αντίθετο όπως κατάλαβες :-)

Όσο για το Archos...την είχα σε εκτίμηση την εταιρία, αλλά έλεος κανένα customization των windows 7, πραγματικά δεν συγκρίνετε με το ipad, το ένα είναι tablet το άλλο μία μικρή οθόνη. Δεν έχει σημασία εάν έχει διάφορα πράγματα όπως το usb/flash δεν έχει τα βασικά για να το κάνουν λειτουργικό. Τουλάχιστον το ipad παρ όλη την γκρίνια δίνει αυτό που υπόσχεται. Μακριά λοιπόν!

Δημοσ.
Εγώ πάντως είδα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908256&u=ARCHOS-9-TABLET-PC και μπορώ να πω ότι για αυτά που το θέλω είναι πολύ καλύτερο από το ipad.

Φίλε μου το έχεις ψάξει καθόλου, έχεις διαβάσει κανένα review ; Τα χάλια του έχει, ψάξτο καλά πρίν το αποφασίσεις, όχι τίποτα άλλο, μην κλαίς και τα λεφτά σου.

Δημοσ.
Προφανώς και όταν έρθει ευρώπη θα είναι διαθέσιμο και για μας το app store! Απλά εγώ σκεφτόμουν να μου το στείλουν άμεσα από Αμερική και φρεναρα... Και γω το μοντέλο wifi-3G περιμένω αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με τις micro sim! Έστειλα και ένα μήνυμα στην wind και περιμένω απάντηση.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Με λίγα λόγια και απλά μπορείς να να μου εξηγήσεις, γιατί είναι προτιμότερο το +3g;

Δεν έχω iΡhone κι έτσι δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Ωστόσο, δεν κρατιέμαι για το iPad, μόνο που θέλω να ξέρω τις διαφορές (εκτός από το

GPS).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
Με λίγα λόγια και απλά μπορείς να να μου εξηγήσεις, γιατί είναι προτιμότερο το +3g;

Δεν έχω iΡhone κι έτσι δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Ωστόσο, δεν κρατιέμαι για το iPad, μόνο που θέλω να ξέρω τις διαφορές (εκτός από το

GPS).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

εγω εχω ipod touch 2g και ειναι καμια φορα σπαστικο που του λειπει hardware οταν δλδ

δεν μπορει να κανει καποια πραγματα που το ipod touch 3g και το iphone κανουν.

πχ shazam, gps , υποστηριξη os 4! ,πυξιδα κλπ .. απο αυτη μου την εμπειρια θα παω σιγουρα για την 3G εκδοση γιατι καποτε θα μου χρειαστει ειμαι σιγουρος...

σε ολα μα ολα τα site (3g or not 3g) εχουν την ιδια αποψη...

Δημοσ.
Προφανώς και όταν έρθει ευρώπη θα είναι διαθέσιμο και για μας το app store! Απλά εγώ σκεφτόμουν να μου το στείλουν άμεσα από Αμερική και φρεναρα... Και γω το μοντέλο wifi-3G περιμένω αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το θέμα με τις micro sim! Έστειλα και ένα μήνυμα στην wind και περιμένω απάντηση.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

εγω εχω ipod touch 2g και ειναι καμια φορα σπαστικο που του λειπει hardware οταν δλδ

δεν μπορει να κανει καποια πραγματα που το ipod touch 3g και το iphone κανουν.

πχ shazam, gps , υποστηριξη os 4! ,πυξιδα κλπ .. απο αυτη μου την εμπειρια θα παω σιγουρα για την 3G εκδοση γιατι καποτε θα μου χρειαστει ειμαι σιγουρος...

σε ολα μα ολα τα site (3g or not 3g) εχουν την ιδια αποψη...

Εμένα πάλι μου φαίνονται λίγα όλα αυτά για να περιμένω κανα δυο μήνες παραπάνω(και βάλε;) και να δώσω και τα 130 επί πλέον. Τέλος πάντων θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.

Ευχαριστώ!

ΥΓ

Αν έχει άλλος να μας φωτίσει περισσότερο, ας το κάνει...

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου φαίνονται λίγα όλα αυτά για να περιμένω κανα δυο μήνες παραπάνω(και βάλε;) και να δώσω και τα 130 επί πλέον. Τέλος πάντων θα το σκεφτώ λίγο ακόμα.

Ευχαριστώ!

ΥΓ

Αν έχει άλλος να μας φωτίσει περισσότερο, ας το κάνει...

στην ευρωπη θα ερθουν ταυτοχρονα...

και ψαξτο λιγο παραπανω σε styl why 3g , why not 3g πχ macrumors,gizmodo,engadget,9to5mac κλπ...

Δημοσ.

και ψαξτο λιγο παραπανω σε styl why 3g , why not 3g πχ macrumors,gizmodo,engadget,9to5mac κλπ...

Λέω πιο πολύ στην Ελλάδα, γιατί ποιά τηλεφωνική, ποιά εφημερίδα, είναι

μικρή η αγορά κι όλοι ψάχνονται περισσότερο.

Στο macrumors βλέπω κάτι ασυγκράτητους, σαν και μένα (χα-χα).

Ύστερα, κακά τα ψέματα, με τη φόρα της τεχνολογίας, σίγουρα του χρόνου,

πάμε για το επόμενο.

Λέω δλδ...

Δημοσ.

Λέω πιο πολύ στην Ελλάδα, γιατί ποιά τηλεφωνική, ποιά εφημερίδα, είναι

μικρή η αγορά κι όλοι ψάχνονται περισσότερο.

Στο macrumors βλέπω κάτι ασυγκράτητους, σαν και μένα (χα-χα).

Ύστερα, κακά τα ψέματα, με τη φόρα της τεχνολογίας, σίγουρα του χρόνου,

πάμε για το επόμενο.

Λέω δλδ...

Δημοσ.

Πάντως, για να πω κι εγώ σαν ικανοποιημένος χρήστης iPhone 3G τα δικά μου, χρησιμοποιώντας μια μικρή αναλογία, αν μπορώ να πάρω Ferrari που βγάζει 450 άλογα, δεν θα πάρω Mercedes που να βγάζει 450 επίσης, ούτε Nissan Skyline που επίσης μπορεί να βγάζει 450...

Κι αν δεν χωράει στο γκαράζ, το ΣΠΑΩ και το μεγαλώνω!

Κι έχω και μια βαριοπούλα μαζί να σπάω τα πεζοδρόμια που δεν θα μπορώ να καβαλήσω!

Και όλοι θα πουν ότι την πήρα για μόστρα, αλλά βασικά σκασίλα μου, και ξέρετε γιατί; Θα έχω Ferrari...

Θέλω λοιπόν ένα iPad, κι ας μην παίζει flash, κι ας μην πάει τα παιδιά σχολείο, κλπ... Παρά να μου σπάει τα νεύρα ή να με αγανακτεί ή να μη με ικανοποιεί, καλύτερα...

Κάποτε ένας φίλος είχε πει κάτι πολύ σημαντικό που αφορούσε το κριτήριο επιλογής φιλενάδων, προφανώς καμένος από "προβληματικές" κουκλίτσες...

- Φίλε.... Να μη σου τα πρήζει....

Με ο,τιδήποτε λοιπόν συμβιώνουμε - όπως και με το κινητό μας - πρέπει ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής να είναι και αυτό... Και πιο άνετα ένοιωσα με ένα iPhone από ότι με οποιοδήποτε άλλο κινητό... Κι όχι μόνο εγώ, βλέπω και αυτούς τους οποίους επηρέασα στην αγορά του...

Αν πάραυτα το πρόβλημα αυτό πράγματι υφίσταται και σε μεγάλο βαθμό (με το WiFi 802.11n) να είναι καλά το παλληκάρι που του ξέφυγε και πολλοί δεν θα το αγοράσουν γι' αυτό το λόγο... Να μείνει έτσι κανένα και για μας...

Δηλαδή αν βρούμε κάποιον να έρχεται από Αμερική...

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή pm... Ξέρετε... Κι εγώ κερνάω καφέ... Σε περίοπτη καφετέρια και σας δίνω και το iPad να το περνάτε για δικό σας...

Φιλούθια...

Δημοσ.

Πάντως, για να πω κι εγώ σαν ικανοποιημένος χρήστης iPhone 3G τα δικά μου, χρησιμοποιώντας μια μικρή αναλογία, αν μπορώ να πάρω Ferrari που βγάζει 450 άλογα, δεν θα πάρω Mercedes που να βγάζει 450 επίσης, ούτε Nissan Skyline που επίσης μπορεί να βγάζει 450...

Κι αν δεν χωράει στο γκαράζ, το ΣΠΑΩ και το μεγαλώνω!

Κι έχω και μια βαριοπούλα μαζί να σπάω τα πεζοδρόμια που δεν θα μπορώ να καβαλήσω!

Και όλοι θα πουν ότι την πήρα για μόστρα, αλλά βασικά σκασίλα μου, και ξέρετε γιατί; Θα έχω Ferrari...

Θέλω λοιπόν ένα iPad, κι ας μην παίζει flash, κι ας μην πάει τα παιδιά σχολείο, κλπ... Παρά να μου σπάει τα νεύρα ή να με αγανακτεί ή να μη με ικανοποιεί, καλύτερα...

Κάποτε ένας φίλος είχε πει κάτι πολύ σημαντικό που αφορούσε το κριτήριο επιλογής φιλενάδων, προφανώς καμένος από "προβληματικές" κουκλίτσες...

- Φίλε.... Να μη σου τα πρήζει....

Με ο,τιδήποτε λοιπόν συμβιώνουμε - όπως και με το κινητό μας - πρέπει ένα πολύ σημαντικό κριτήριο επιλογής να είναι και αυτό... Και πιο άνετα ένοιωσα με ένα iPhone από ότι με οποιοδήποτε άλλο κινητό... Κι όχι μόνο εγώ, βλέπω και αυτούς τους οποίους επηρέασα στην αγορά του...

Αν πάραυτα το πρόβλημα αυτό πράγματι υφίσταται και σε μεγάλο βαθμό (με το WiFi 802.11n) να είναι καλά το παλληκάρι που του ξέφυγε και πολλοί δεν θα το αγοράσουν γι' αυτό το λόγο... Να μείνει έτσι κανένα και για μας...

Δηλαδή αν βρούμε κάποιον να έρχεται από Αμερική...

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή pm... Ξέρετε... Κι εγώ κερνάω καφέ... Σε περίοπτη καφετέρια και σας δίνω και το iPad να το περνάτε για δικό σας...

Φιλούθια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...