vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Ευχαριστώ φίλε μου, το έχω κάνει ήδη αυτό, όμως δέν θα λύνει το πρόβλημα έαν θές να αγοράσεις κάποια εφαρμόγη αφού λογικά δεν θα έχεις πιστωτική απο Αμερική.
vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Εχει ακουστει για 24 και για 26....Αντε 2 βδομαδες εμειναν... Sent from my iPod touch using Insomnia.app Πολλές είναι....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ φίλε μου, το έχω κάνει ήδη αυτό, όμως δέν θα λύνει το πρόβλημα έαν θές να αγοράσεις κάποια εφαρμόγη αφού λογικά δεν θα έχεις πιστωτική απο Αμερική. Μια άλλη λύση που έχουν κάνει φίλοι είναι να αγοράσουν iTunes Gift Card από το ebay (δεν είναι τίποτα) και μετά να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής όπως περιγράφεται στο link που σου έδωσα - ουσιαστικά καταχώρησαν δηλαδή account με αμερικάνικα στοιχεία ΧΩΡΙΣ αμερικάνικη πιστωτική κάρτα. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα πρέπει να 'γεμίζεις' το αμερικάνικο iTunes account σου με gift cards - αφού δεν θα έχεις αμερικάνικη πιστωτική κάρτα για να χρεώνεται αυτή.
vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι; Όταν η συσκευή είναι καινόυργια, η μπαταρία δεν καλύπτεται απο εγγύηση και αυτή για κανά τρίμηνο, εξάμηνο ; Έαν δεν καλύπτεται, μεγάλη μ@λ@κί@ τους.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Συγνώμη να ρωτήσω κάτι; Όταν η συσκευή είναι καινόυργια, η μπαταρία δεν καλύπτεται απο εγγύηση και αυτή για κανά τρίμηνο, εξάμηνο ; Έαν δεν καλύπτεται, μεγάλη μ@λ@κί@ τους. Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση όπως όλα τα αναλώσιμα δηλαδή εάν παρουσιάζεται κακή λειτουργία λόγω κακοτεχνίας ή ελλατωματικών υλικών (defect in materials or workmanship).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση όπως όλα τα αναλώσιμα δηλαδή εάν παρουσιάζεται κακή λειτουργία λόγω κακοτεχνίας ή ελλατωματικών υλικών (defect in materials or workmanship). Εμ βλέπεις τα διάφορα "εξυπνοπούλια" μεταφράζουν τα πράγματα όπως τους βολεύει και δεν τονίζουν πως ΑΛΛΟ πράγμα η αντικατάσταση της μπαταρίας όταν πλεον δεν αποδίδει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και ΑΛΛΟ η προβληματική μπαταρία από την αρχή! Αλλά θα μου πεις και πάλι ...λεπτομέρειες!
vfragos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Μια άλλη λύση που έχουν κάνει φίλοι είναι να αγοράσουν iTunes Gift Card από το ebay (δεν είναι τίποτα) και μετά να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής όπως περιγράφεται στο link που σου έδωσα - ουσιαστικά καταχώρησαν δηλαδή account με αμερικάνικα στοιχεία ΧΩΡΙΣ αμερικάνικη πιστωτική κάρτα. Το μόνο "κακό" είναι ότι θα πρέπει να 'γεμίζεις' το αμερικάνικο iTunes account σου με gift cards - αφού δεν θα έχεις αμερικάνικη πιστωτική κάρτα για να χρεώνεται αυτή. Ενδιαφέρον κολπάκι αυτό. Τελικά ξέρουμε σίγουρα απο αντίστοιχη εμπειρία από το iphone, εάν αμερικάνικο ipad όταν ανοίξει το ελληνικό store θα συνδεέται κανονικά;
desertman Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Ενδιαφέρον κολπάκι αυτό.Τελικά ξέρουμε σίγουρα απο αντίστοιχη εμπειρία από το iphone, εάν αμερικάνικο ipad όταν ανοίξει το ελληνικό store θα συνδεέται κανονικά; δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έχω λογαριασμό στο αμερικανικό και στο ελληνικό itunes store. Κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές που έχω στο iPhone και από τα 2 stores.
Nomedor Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Έριξα τα μούτρα μου και καταδέχτηκα να περάσω την πόρτα στο Πλαίσιο για να "παίξω" λίγο μαζί του (λίγο πριν που ήμουν στο public πέτυχα έναν τύπο που κρατούσε ένα στα χέρια του και μάλιστα μαζί με την original θήκη της Apple)! Ότι και να λένε κάποιοι, όσο και να κράζουν, όσο και αν φωνάζουν για τα μειονεκτήματα και τις ελλείψεις, τους προκαλώ να βρουν μια άλλη συσκευή με touch screen που να προσφέρει αντίστοιχη εμπειρία στο browsing (ναι ακόμη και χωρίς ίχνος flash!)! Σαν γνωστός apple-hater θα επιβεβαιώσω ότι για internet browsing είναι τρομερή εμπειρία αλλά για τους γνωστούς λόγους δεν νομίζω να το πάρω, μπορεί όμως να το πάρω στην κοπέλα μου, "μπορεί" είπα μην παρεξηγηθώ. Προτιμώ πάντως να περιμένω να δω λύσεις από win7 ή android (MSI, CDI, HP, ADAM INC, DELL)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Σαν γνωστός apple-hater θα επιβεβαιώσω ότι για internet browsing είναι τρομερή εμπειρία αλλά για τους γνωστούς λόγους δεν νομίζω να το πάρω' date=' μπορεί όμως να το πάρω στην κοπέλα μου, "μπορεί" είπα μην παρεξηγηθώ. Προτιμώ πάντως να περιμένω να δω λύσεις από win7 ή android (MSI, CDI, HP, ADAM INC, DELL) [/quote'] Για μετά από κανά χρόνο προβλέπω σοβαρή κίνηση κυρίως από android μεριά! Sent from my iPhone using Insomnia.app
denexo Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Προτιμώ πάντως να περιμένω να δω λύσεις από win7 ή android (MSI, CDI, HP, ADAM INC, DELL) Εγώ πάντως είδα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908256&u=ARCHOS-9-TABLET-PC και μπορώ να πω ότι για αυτά που το θέλω είναι πολύ καλύτερο από το ipad.
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως είδα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908256&u=ARCHOS-9-TABLET-PC και μπορώ να πω ότι για αυτά που το θέλω είναι πολύ καλύτερο από το ipad. Αυτο εχει resistive οθονη, το ipad εχει capacitive. Δε συγκρινονται, οταν το αγορασεις θα καταλαβεις
dp@pa Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εγω ΄παντως το παραγγειλα απο ebay 500 ευρο. Βασικα πληρωσα την αποστολη του, εκει. πηρα το 16GB. και τωρα ειναι καθοδον στα ελτα συντομα σημερα, θα εχω και εγω μια γνωμη. Εγω το πηρα προσοπικα, επειδη , κανει αυτο που θελω ακριβως. Δεν με ενδιαφερουν τα φλασ, δεν με ενδιαφερει αλλες εφαρμογες windows και δεν ξερω τι. Το applestore με καλυπτει
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εγω ΄παντως το παραγγειλα απο ebay 500 ευρο. Βασικα πληρωσα την αποστολη του, εκει. πηρα το 16GB. και τωρα ειναι καθοδον στα ελτα συντομα σημερα, θα εχω και εγω μια γνωμη. Εγω το πηρα προσοπικα, επειδη , κανει αυτο που θελω ακριβως. Δεν με ενδιαφερουν τα φλασ, δεν με ενδιαφερει αλλες εφαρμογες windows και δεν ξερω τι. Το applestore με καλυπτει περιμενουμε review σου..!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 εγω ΄παντως το παραγγειλα απο ebay 500 ευρο. Βασικα πληρωσα την αποστολη του, εκει. πηρα το 16GB. και τωρα ειναι καθοδον στα ελτα συντομα σημερα, θα εχω και εγω μια γνωμη. Εγω το πηρα προσοπικα, επειδη , κανει αυτο που θελω ακριβως. Δεν με ενδιαφερουν τα φλασ, δεν με ενδιαφερει αλλες εφαρμογες windows και δεν ξερω τι. Το applestore με καλυπτει Να θυμάσαι πως αν ήδη έχεις λογαριασμό στο appstore δεν θα μπορέσεις να βάλεις τις εφαρμογές που ήδη έχεις αγοράσει στο ipad μιας και δεν ανοιχε ακόμη το store για το ipad στα μέρη μας! Εκτός και αν έχεις ήδη Αμερικανικό λογαριασμό οπότε θα είσαι οκ με τις free εφαρμογές αρχικά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα