Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ποιος έγραψε ότι είναι σούπερ?? Δεν έχει σχέση το bold με το iphone. Μην το κάνεις vs ...

Με το bold όμως ή με το Nokia που έγραψε κάποιος άλλος φίλος δεν πήγαν να ξημεροβραδιάζονται έξω από το κατάστημα για να μην χάσουν το "κελεπούρι"!!! Αυτή είναι η διαφορά!!!

Σου εξήγησα τι εννοώ! Δεν το έβαλα για VS! Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι το γιατί όλοι αυτοί κάθονται στην ουρά και περιμένουν! Και μη μου πεις τις εύκολες δικαιολογίες περί πλύσης εγκεφάλου, προβατων κλπ κλπ!

B)

• Απαντ. 367
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καταρχην αν αυτό που βλέπω είναι ...ψυγείο, δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβεις πως μιλάμε για ηλίθιο χρήστη που όχι μόνο ipad δεν έπρεπε να έχει αλλά ούτε καν ...τοστιέρα!

:devil::lol:B)

ρε συ προφανώς του υπερθερμάνθηκε και το έβαλε και καλα στο ψυγείο για να βγεί η φωτογραφεία ποιο δραματική.

το θέμα είναι κατά πόσο portable είναι μια συσκευή, αν αληθεύει το πρόβλημα, που μπορείς να την έχεις μόνο σε κλειστούς χώρους και αναφέρομαι κυρίως για ελλάδα όπου οι 35c στον ήλιο πιάνονται για την πλάκα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το έβαλε στο ψυγείο ΜΠΑΣ και ξεκινήσει!!!! Αλλά μην ανησυχείς...θα βγει αξεσουάρ ifreeze

Άρα επιβεβαιώνεται η ηλιθιότητά του! Περιέγραψε που το είχε και τι έκανε πριν βγει αυτό το μήνυμα? Γιατί μη μου πεις πως πιστεύεις ότι απλά το είχε και καθοταν και ξαφνικά έβγαλε μήνυμα για υπερθέρμανση??? Ίσα ίσα τον προστάτεψε βγάζοντας το alert γιατί αλλιώς θα το ...έκλαιγε τώρα!

B)

Δημοσ.
Σου εξήγησα τι εννοώ! Δεν το έβαλα για VS! Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι το γιατί όλοι αυτοί κάθονται στην ουρά και περιμένουν! Και μη μου πεις τις εύκολες δικαιολογίες περί πλύσης εγκεφάλου, προβάτων κλπ κλπ!

B)

Και βέβαια με προβληματίζει... Δεν φαίνεται? Για ποιο λόγο κάθονται και περιμένουν ενώ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι θα βγει ΚΑΛΥΤΕΡΗ έκδοση?? Άσε που δεν πήραν το μάθημα τους που απλόχερα τους χάρισε ο πανέξυπνος Steve πριν 3 χρόνια!!!!

Δημοσ.
Τι σχέση έχει αυτό βρε αρχηγέ?

QTEK S200

MOTOROLA V3

ETEN X500

HTC HD

ETEN X800

LG VIEWTY

BLACKBERRY STORM

SAMSUNG CORBY

BLACKBERRY BOLD

IPHONE 3GS ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ....

Τα τελευταία 2 χρόνια είχα τα παραπάνω....

Άντε, για πες μας τώρα τα συμπεράσματα σου!!!!

Ωραία γιατί εγω έχω το iphone 2G που έίναι όλο προβλήματα όπως λενε...

... βγάλε εσύ τα δικά σου.,

Δημοσ.

Συμπέρασμα ότι είναι πολύ νωρίς εκτός κι αν είσαι αθεράπευτος gadgetάκιας με αποτέλεσμα να τα παραβλέπεις αυτά.

Αλλά καιρός είναι να σταματήσει η ψευδαίσθηση ότι τα προϊόντα της apple είναι θεϊκά και ότι ποτέ δεν έχουν προβλήματα όπως όλοι οι φανατικοί επιμένουν.

Και τα xp από ότι θυμάμαι ήταν αίσχος μέχρι το sp2 αλλά μετά ο κόσμος δεν ήθελε να τα βγάλει με τίποτα. Έτσι και το ipad έχει τα θέματα του για αρχή αλλά στο μέλλον λογικά θα στρώσει.

Δημοσ.
Και βέβαια με προβληματίζει... Δεν φαίνεται? Για ποιο λόγο κάθονται και περιμένουν ενώ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι θα βγει ΚΑΛΥΤΕΡΗ έκδοση?? Άσε που δεν πήραν το μάθημα τους που απλόχερα τους χάρισε ο πανέξυπνος Steve πριν 3 χρόνια!!!!

Αυτό ισχύει για κάθε συσκευή στον πλανήτη, τον επόμενο χρόνο θα βγει μια καλύτερη έκδοση, so what;;;; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad είναι γνωστά. Σου κάνουν; Το αγοράζεις. Δεν σου κάνουν; Δεν το αγοράζεις. Περιμένω να μας εξηγήσεις που ακριβώς βρίσκεται η ... απάτη!!!

Δημοσ.
Συμπέρασμα ότι είναι πολύ νωρίς εκτός κι αν είσαι αθεράπευτος gadgetάκιας με αποτέλεσμα να τα παραβλέπεις αυτά.

Αλλά καιρός είναι να σταματήσει η ψευδαίσθηση ότι τα προϊόντα της apple είναι θεϊκά και ότι ποτέ δεν έχουν προβλήματα όπως όλοι οι φανατικοί επιμένουν.

Και τα xp από ότι θυμάμαι ήταν αίσχος μέχρι το sp2 αλλά μετά ο κόσμος δεν ήθελε να τα βγάλει με τίποτα. Έτσι και το ipad έχει τα θέματα του για αρχή αλλά στο μέλλον λογικά θα στρώσει.

Σωστός! :-)

Περιμένω να μας εξηγήσεις που ακριβώς βρίσκεται η ... απάτη!!!

Έχω ήδη εξηγήσει! Μασημένη τροφή θέλεις?

Δημοσ.
Αυτό που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι το γιατί όλοι αυτοί κάθονται στην ουρά και περιμένουν! Και μη μου πεις τις εύκολες δικαιολογίες περί πλύσης εγκεφάλου, προβατων κλπ κλπ!

B)

Εσύ τι πιστεύεις?

Εγώ πάντως πιστεύω οτι στήνονται (χωρίς να τους λέω πρόβατα κλπ κλπ) για να είναι οι πρώτοι που θα το μοστράρουν στις καφετέριες και στους φίλους τους. Κακά τα ψέμματα, δεν είναι η θεραπεία κατά του καρκίνου, ούτε μηχανή διακτίνησης που θα σε ταξιδεύει σε όλο το κόσμο σε δευτερόλεπτα. Δεν είναι ένα εργαλείο που το χες ανάγκη τόσο καιρό και το περίμενες πως και πως να εμφανιστεί για να το αγοράσεις....

Δημοσ.

Καταρχάς αυτό που λέτε με ένα update θα διορθωθεί είναι μ@λ@κιες! Δίνεις 500+$ ?? Πρέπει να μπορεί να κάνει αυτά που υπoσχεται! Το slogan της Apple είναι "it just works". Ε δεν είναι έτσι, απλά είναι η καλύτερη εταιρία στο να το προπαγανδίζει. Και μην πείτε πως κάνεις έτσι είναι ένα bug μόνο, γιατί έχουν αναφερθεί και άλλα πολλά (crushes σε games απο το iphone,μικρότερη μπαταρία απο την αναμενόμενη...)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...