damastes Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 πολλοί παραπονέθηκαν γιατί είχαν την εντύπωση οτι θα φορτίζει από usb ενώ είναι ανοιχτό. Το iphone δεν φορτίζει από usb χωρίς να είναι σε sleep mode?
rokko74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αν και τα περισσότερα απ' όσα γράφεις ΔΕΝ ισχύουν, έχεις μείνει λίγο πίσω (κρίμα είναι να μην είσαι ικανός ούτε σωστό trolling να κάνεις...) μάλλον είναι πολλοί αυτοί που "την πατάνε". Kαμιά φορά λοιπόν, δεν βρέχει, απλώς σε φτύνουν. Αναφέρομαι στην είσοδο του πρώτου iphone στη αγορά!!! ΌΛΑ ισχύουν από αυτά που γράφω, πίσω δεν έχω μείνει και trolling ΔΕΝ προσπαθώ να κάνω!!! Μάλλον σε πονάει η αλήθεια. Όχι μόνο έβρεχε αλλά είχε και καταιγίδα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 πολλοί παραπονέθηκαν γιατί είχαν την εντύπωση οτι θα φορτίζει από usb ενώ είναι ανοιχτό. Το iphone δεν φορτίζει από usb χωρίς να είναι σε sleep mode? Όπως όλες οι συσκευές που έχω υπ' όψιν μου, φορτίζει αλλά παίρνει παραπάνω ώρα για να φορτίσει πλήρως καθώς ταυτόχρονα καταναλώνει και μπαταρία (για να μείνει ανοιχτό).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αναφέρομαι στην είσοδο του πρώτου iphone στη αγορά!!! ΌΛΑ ισχύουν από αυτά που γράφω, πίσω δεν έχω μείνει και trolling ΔΕΝ προσπαθώ να κάνω!!! Μάλλον σε πονάει η αλήθεια. Όχι μόνο έβρεχε αλλά είχε και καταιγίδα Α, εντάξει, σε ένα thread που αφορά μία συσκευή του 2010, εσύ επιλέγεις να αναφερθείς σε μία συσκευή που κυκλοφόρησε πριν ΤΡΙΑ χρόνια. Πες μας έτσι. Αν αυτό δεν είναι trolling, τι είναι; Μήπως να αναφερθείς και στον τηλέγραφο, μιας και κάνεις ανασκόπιση της ιστορίας της τεχνολογικής προόδου;
rokko74 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Α, εντάξει, σε ένα thread που αφορά μία συσκευή του 2010, εσύ επιλέγεις να αναφερθείς σε μία συσκευή που κυκλοφόρησε πριν ΤΡΙΑ χρόνια. Πες μας έτσι. Αν αυτό δεν είναι trolling, τι είναι; Μήπως να αναφερθείς και στον τηλέγραφο, μιας και κάνεις ανασκόπιση της ιστορίας της τεχνολογικής προόδου; Έπρεπε να αιτιολογήσω το γιατί το iphone είναι από τις μεγαλύτερες απάτες αφού έτυχα της "χλεύης" ορισμένων... Που θα αναφερθώ λοιπόν? Τι λογική είναι αυτή που προσπαθείς να μας περάσεις? Να ξεχάσουμε δηλαδή τα λάθη του παρελθόντος και να εκθειάσουμε πάλι την APPLE!!! με τα φοβερά προϊόντα της... Αυτό λοιπόν πως λέγετε??? Πρώτα όμως προσπαθείς να βγάλεις άκυρα αυτά που γράφω και μετά που ΔΕΝ σου βγαίνει γιατί είναι πέρα για πέρα αλήθεια το ρίχνουμε στα "φρέσκα κουλούρια".... Αυτό με τον τηλέγραφο κτλ, δεν τα σχολιάζω γιατί δεν είναι καν "αποτυχημένο χιούμορ". Είναι κάτι χειρότερο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Έπρεπε να αιτιολογήσω το γιατί το iphone είναι από τις μεγαλύτερες απάτες αφού έτυχα της "χλεύης" ορισμένων... Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί που την πάτησαν με την απάτη. Κρίμα που δεν την μοιράστηκες και με τα 5.5 περίπου εκατομμύρια που αγόρασαν το πρώτο iPhone, μπας και τους γλυτώσεις... Προλαβαίνεις να το πεις στους συνολικώς 42,8 εκατομμύρια καταναλωτές που αγόρασαν iPhone από το 2007 μέχρι σήμερα. Μπας και το ξεφορτωθούν βρε παιδί μου... Αλήθεια, τι κινητό έχεις; Που θα αναφερθώ λοιπόν? Τι λογική είναι αυτή που προσπαθείς να μας περάσεις? Να ξεχάσουμε δηλαδή τα λάθη του παρελθόντος και να εκθειάσουμε πάλι την APPLE!!! με τα φοβερά προϊόντα της... Αυτό λοιπόν πως λέγετε??? Τα λάθη που διορθώνονται παραμένουν λάθη; Πρώτα όμως προσπαθείς να βγάλεις άκυρα αυτά που γράφω και μετά που ΔΕΝ σου βγαίνει γιατί είναι πέρα για πέρα αλήθεια το ρίχνουμε στα "φρέσκα κουλούρια".... Eιλικρινά δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω. Τι είναι τα "φρέσκια κουλούρια; Αυτό με τον τηλέγραφο κτλ, δεν τα σχολιάζω γιατί δεν είναι καν "αποτυχημένο χιούμορ". Είναι κάτι χειρότερο... Για πες, τι είναι χειρότερο από το αποτυχημένο χιούμορ; Να γράφεις σε ένα thread για μία συσκευή του 2010 τα μειονεκτήματα μίας συσκευής του 2007;
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μα τόση φασαρία για ένα πρόβλημα που έχει τουλάχιστον δύο απλούστατα workarounds, και το οποίο θα διορθωθεί έυκολα με το πρώτο software update? Δηλαδή δεν έχετε ξαναγοράσει συσκευές που είχαν κάποια πρώτα bugs τα οποία διορθώθηκαν στην πορεία? Για να είμαι ειλικρινής όχι, αλλά από την άλλη δεν βγήκε ο ανάλογος Στιβ Δουλειάς να μου πει ότι η συσκευή που πήρα θα αλλάξει τον κόσμο, κ εννοούσε ότι εγώ θα πρέπει να αλλάξω το ρούτερ μου από οτιδήποτε σε airport. Εν έτη 2010..:Ρ Μα καλά το R&D της Apple δεν έχει προϊόντα άλλων κατασκευαστών; Θεωρεί δεδομένο ότι οι χρήστες της χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα δικά της;
Nomikaria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Όταν βγαίνει συσκευή (iphone) που :1. Δεν υποστηρίζει multitasking 2. Δεν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία 3. Δεν έχει video 4. Δεν έχει copy paste 5. Έχει camera 2mp όταν έχει φτάσει ήδη η τεχνολογία στα 8mp 6. Είναι κλειδωμένο να δουλεύει σε συγκεκριμένη εταιρεία 7. Από την υπερθέρμανση ψήνει καφέ στο καπάκι 8. Έχει υπερτιμημένη αξία !!!! και όταν οι περισσότεροι ανταγωνιστές ΚΑΝΟΥΝ παπάδες!!! και παρά τα παραπάνω τρέχουν τα χαζό-αμερικανάκια & "κάποια" χαζό-ελληνάκια να προλάβουν να το αγοράσουν (φαντάζομαι και εσείς που σκάσατε στα γέλια με το ότι είναι οι μεγαλύτερες απάτες) τότε ΝΑΙ κύριοι, είστε θύματα τις μεγαλύτερης απάτης....και δεν φτάνει αυτό αλλά "σκίζετε και τα ιμάτιά σας" για την apple/iphone/ipad.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν αλλά μην προσπαθείτε να μας πείσετε... Πολύ απλά...δεν την πατάμε!! Τα ίδια πάνω κάτω θα γίνουν και με τα ipad. Οι ανταγωνιστές έχουν παπάδες αλλά οι βλάχο-Αμερικάνοι τρέχουν αν αγοράσουν την "φλούδα" που ήδη ξεκινάει σε 1 ημέρα με 3 πρόβληματα... Δεν θα μπορούσαν να το αποφύγουν? Δεν το ήξεραν?? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Ειλικρινά έλεος πια...Δεν σ'αρέσει ρε παιδί μου, εσύ ΜΗΝ το αγοράσεις που είσαι πιο έξυπνος και μάγκας και άσε τα πρόβατα τους υπολοίπους να πάρουν και το iPad και το iPhone και την οποιαδήποτε iΜαλ*κ*α θέλουν,εσύ τι ζόρι τραβάς;; Εκτός αν την είδες Μεσσίας που ήρθες για να μας διαφωτίσεις..Άστο,δε λέει.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2010 από Nomikaria
Tigran Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βασικά ρε rokko τι μας ενδιαφέρουν όλα αυτά που γράφεις και που κολλάνε; Το topic έχει ένα συγκεκριμένο θέμα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας αγοράζει αυτό που γουστάρει και του ταιριάζει σύμφωνα με τις απαιτήσεις/κ@υλες/βίτσια του κτλ κτλ. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, δεν γίνεται να χαρακτηρίζεις μια συσκευή αποτυχημένη, όταν έχει να κάνει τόσα εκατομμύρια πωλήσεις. Μπορεί για σένα να είναι άχρηστη, περιττή ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αποτυχημένη όσο και να θες, δεν γίνεται, γιατί η λέξη "αποτυχία" είναι κάτι αντικειμενικό και όχι υποκειμενικό. btw, είμαι 100% πεπεισμένος ότι δεν έχεις αφιερώσει ούτε 10' με το iPhone για να δεις πως δουλεύει και τι μπορεί να κάνει.
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μα καλά το R&D της Apple δεν έχει προϊόντα άλλων κατασκευαστών; Θεωρεί δεδομένο ότι οι χρήστες της χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα δικά της; Και βεβαια εχει ποιοντα αλλων κατασκευαστων και συγκρινει. Μαλιστα το τελευταιο τους αποκτημα ειναι ενα Archos tablet (καπως ετσι λεγεται τελως παντων). Το εβαλαν διπλα στο ipad για να τα συγκρινουν και σκασανε στα γελια μεχρι και οι παρκαδοροι εξω απο το R&D. Μονη της παιζει η apple σε αυτη τη κατηγορια. Γνωμη μου ειναι οτι μονη της θα παιζει μπαλα στα tablets και για τα επομενα τουλαχιστον 2 χρονια Sent from my iPhone using Insomnia.app
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι, και αλλες τοσες με bugs τα οποια δεν διορθωθηκαν στην πορεια. Οσον αφορα το iPad, αμα ειναι να κανει μονο ενα πραγμα, τοτε τουλαχιστον θα πρέπει να το κανει καλα. Να ητανε κανα κινητο με κανα χαζο-browser και ενα Wifi της πλακας, θα του εδινα pass και θα ελεγα "ελα μωρε, εχει ενα ψιλοbug, αλλα τι να κανουμε". Αλλα για φαντασου να επερνες ψηφιακη καμερα και να μην δεχονταν να συνθεθει στις μισες θυρες USB ωστε να μπορεσεις να μεταφερεις τις φωτο σου (δεν μου εχει τυχει ακομα αυτο, αλλα ποτε δεν ξερεις). Θα το θεωρουσες ψιλοbug; Οχι φυσικα, γιατι ενα πραγμα πρέπει να κανει η ψηφιακη, και αρα θα πρέπει να το κανει καλα. Ομοιως με το iPad. Η σύγκριση είναι άστοχη, γιατί δεν μιλάμε για τόσο χοντρό πρόβλημα. Κλείνεις το 802.11n και αφήνεις μόνο το 802.11g μέχρι να βγει το πρώτο update για το iPad. Tόσο δύσκολο είναι? Οι πλειοψηφία από εμάς που ΔΕΝ έχουν router με "n" πρωτόκολλο δεν πρόκειται καν να καταλάβουν κάτι. Οπότε το να το εξισώνεις με το "και να μην δεχονταν να συνθεθει στις μισες θυρες USB ωστε να μπορεσεις να μεταφερεις τις φωτο σου" είναι υπερβολικό κατά τη γνώμη μου. και μερικά ακόμα προβληματάκια 2. πρόβλημα με την φόρτιση από usb και το τι χρειάζεται The fastest way to charge your iPad is with the included 10W USB Power Adapter. iPad will also charge, although more slowly, when attached to a computer with a high-power USB port (many recent Mac computers) or with an iPhone Power Adapter. When attached to a computer via a standard USB port (most PCs or older Mac computers) iPad will charge, but only when it's in sleep mode. Make sure your computer is on while charging iPad via USB. If iPad is connected to a computer that’s turned off or is in sleep or standby mode, the iPad battery will continue to drain. http://support.apple.com/kb/HT4060 Θα τρελαθώ, θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!!!!! Για να είμαι ειλικρινής όχι, αλλά από την άλλη δεν βγήκε ο ανάλογος Στιβ Δουλειάς να μου πει ότι η συσκευή που πήρα θα αλλάξει τον κόσμο, κ εννοούσε ότι εγώ θα πρέπει να αλλάξω το ρούτερ μου από οτιδήποτε σε airport. Εν έτη 2010..:Ρ Μα καλά το R&D της Apple δεν έχει προϊόντα άλλων κατασκευαστών; Θεωρεί δεδομένο ότι οι χρήστες της χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα δικά της; Εσύ χρησιμοποιείς 802.11n wifi στο σπίτι?
Exoskeletor Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ετσι για να βλεπουν μερικοι ποσο δυσκολο εργο εχει η mic και πως στη θεση της και στο μεριδιο της, η apple θα ηταν μια καταστροφη
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 ετσι για να βλεπουν μερικοι ποσο δυσκολο εργο εχει η mic και πως στη θεση της και στο μεριδιο της, η apple θα ηταν μια καταστροφη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 [...]Εσύ χρησιμοποιείς 802.11n wifi στο σπίτι? Ναι... ετσι για να βλεπουν μερικοι ποσο δυσκολο εργο εχει η mic και πως στη θεση της και στο μεριδιο της, η apple θα ηταν μια καταστροφη Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που γράφεις και δεν έχει βάση στη λογική. Είναι σαν να γράφεις "αν η Βικτώρια Μπέκαμ είχε όρχεις, θα ήταν καλύτερος ποδοσφαιριστής από τον άντρα της".
status Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εσύ χρησιμοποιείς 802.11n wifi στο σπίτι? Όχι αλλά εξέθεσα ένα προβληματισμό μου πειράζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα