Προς το περιεχόμενο

ati προβλημα

Firebass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχο ιπολογιστη με windows 7 και εχο εγκαταστισει τουσ καινουργιουσ οδηγουσ τισ ΑΤΙ και δουλευουν καλα , αλλα δε μου εχει μπει το catalyst control center γιατι θελω να μπω να φτιαξω τα γραφικα για να εχω αποδοση , εψαξα τον υπολογιστη μ μηπωσ και βρω συντομυσεισ αλλα τπτ ?!!? μηπωσ μπορειτε να με βοηθησετε>?:rolleyes:

Δημοσ.

αυτο εχω κατεβασει και εχω κανει ινσταλλ επυτιχωσ ?! αλλα που ανοιγει το CCC? δεν υπαρχουν συντομευσεισ ουτε και μεσα στο program files :(((

Δημοσ.

Κατσε για να καταλαβω.Οταν κανεις στην επιφανεια εργασιας δεξι κλικ,η πρωτη επιλογη δεν ειναι το catalyst control center?Αν οχι τοτε η δεν εγκατασταθηκε καθολου η αν εισαι σιγουρος οτι πηρες ολο το πακετο και οχι μονο display drivers only,κατι δεν κανεις καλα στην εγκατασταση.

Δημοσ.
Κατσε για να καταλαβω.Οταν κανεις στην επιφανεια εργασιας δεξι κλικ,η πρωτη επιλογη δεν ειναι το catalyst control center?Αν οχι τοτε η δεν εγκατασταθηκε καθολου η αν εισαι σιγουρος οτι πηρες ολο το πακετο και οχι μονο display drivers only,κατι δεν κανεις καλα στην εγκατασταση.

+1

Καταρχάς θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί όσον αφορα το θέμα που αναγράφουμε στο thread που ανοίγουμε. Αυτό που γράφεις παραθέτει αλλού σε harware πρόβλημα και όχι στο πρόβλημα που έχεις. ;)

Σχετικά με το πρόβλημά σου, μπορείς να δείς το catalyst στα win 7 αν πάς κάτω δεξιά στην οθόνη στο τριγωνάκι που είναι η εμφάνιση κρυφών εικονιδίων. Αν πατήσεις πάνω στο τριγωνάκι θα σου εμφανιστούν τα προγράμματα που τρέχουν με την έναρξη των windows. Εκεί θα είναι και το catalyst. Φυσικά όλα αυτά αν έχεις κάνει σωστή εγκατάσταση των drivers και φυσικά το πλήρες πακέτο των drivers με το catalyst included. :-)

Δημοσ.

αυτο που λεει ο louci4er ειναι στα windows XP

τωρα lionheart δε το εχει ενεργο , εψαξα τι κρθφα εικονιδια δεν εμφανιζοντε και δεν υπαρχει εκει, κατεβασα το αρχειο που ειναι 100mb και περιλαμβανει το CCC και τουσ drivers και εγκατασταθηκε επιτυχωσ αλλα ?!?!!?

Δημοσ.

πρωτα ας αρχισουμε να εξαλυφουμε αλλες πιθανοτητες. οταν εβαλες τον τελευταιο catalyst ειχες απεγκαταστησει πρωτα τον παλαιοτερο??η τον περασες απο πανω?αν εκανες το 2ο να κανεις πληρη απεγκατασταση και βαλε απο την αρχη τον driver-ccc και μετα βλεπουμε. ατι catalysts ενας πανω στον αλλο δεν μπαινουν.

Δημοσ.
αυτο που λεει ο louci4er ειναι στα windows XP

Εισαι σιγουρος γιατι εμενα το βγαζει στα 7 και στα 32 που ειχα και στα 64 που εχω τωρα.Τεσπα για να συνενοηθουμε πατα εναρξη και μετα πατα ολα τα προγραματα η πηγαινε πινακα ελεγχου και κοιτα.Αν δεν βρεις πουθενα CCC τοτε μην το ψαχνεις,δεν το εχεις.Μπες με ασφαλη λειτουργια και με driver sweeper κανε απεγκατασταση τους προηγουμενους drivers.Μετα κανε εγκατασταση το CCC της ATI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...