Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πλακέτα σε WD 5000 AAKS-00YGA0

manolismagripli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν WD 500 AAKS 00YGA0 ο οποίος πρέπει να έχει κάψει την πλακέτα του.

Μήπως υπάρχει κάποιος, μεταχειρισμένος (να τον αγοράσω) για να μεταφέρω τα στοιχεία του αλλάζοντας την πλακέτα?

Σας ευχαριστώ.

e-mail: [email protected]

Δημοσ.

...καταλληλότερο θα ήταν φυσικά να μπει στις αγγελίες, αλλά δεν ξέρω αν έχεις δικαίωμα (λόγω χαμηλού postcount) να δημοσιεύσεις...

Αν δεν σου λείπει...τσαγανό, κάνε μια βόλτα από "γειτονικά" μικρομάγαζα υπολογιστών ή και...τεχνικών τηλεοράσεων (ακούγεται κάπως, αλλά ως ηλεκτρονικοί, αναλαμβάνουν ΚΑΙ αυτοί πισιά, και όντως παίζει να έχουν κρατημένη "σαβούρα" από επισκευές) - παίζει να σ' εξυπηρετήσουν μέχρι και τζάμπα (να σου δώσουν δλδ χαλασμένο δίσκο, που τυχόν έχουν κρατήσει, και να πάρεις την πλακέτα του κτλ - ή έστω να στον...δανείσουν, για να κάνεις τη δουλειά σου. Τα λέω,,,εκ πείρας ολ' αυτά, όχι έτσι στον αέρα. Όχι βέβαια πως ντε και καλά θα βρεις, και θα γίνει κι έτσι η όλη φάση κι όλας.)

Τέλος, το πιο..."σίγουρο" (αν δεν πέσεις σε βλάκα ή απατεώνα), είναι η αγορά από e-bay, σκέτης της πλακέτας. Είναι βέβαια διαδικασία η δημιουργία λογαριασμού σε e-bay και paypal κτλ, αν δεν ήδη έχεις, αλλά δες μπας και κανένας γνωστός έχει και μπορεί να σ' εξυπηρετήσει μέσω του δικού του)

Δημοσ.

Α ωραία τότε, αυξάνονται οι πιθανότητές του να βρει αυτό που χρειάζεται.

...Και μιας και το 'φερε η κουβέντα, αναρωτιέμαι αν θα ήταν στην πράξη χρήσιμο ένα στίκι, που να δηλώνει κανείς κατοχή ( αλλά ΚΑΙ ζήτηση, γιατί όχι; ) χαλασμένων δίσκων. Έχω διαβάσει πολλές φορές "τον πέταξα" ή "τον έστειλα στην ανακύκλωση" και κάθε φορά ανατριχιάζω - ενώ ούτε μία δεν έχω δει στο θρεντ των "δωρεών", κάποιον να δίνει ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ δίσκο "μπας και χρειάζεται κανείς την πλακέτα του" κτλ....

Μάλλον θα το προτείνω σε κανέναν madsc ή parsifal

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...