Προς το περιεχόμενο

Piaggio MP3 ή scooter?

pix_lax82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, διαβασα καποια post αλλα δεν μπορεσα να καταλάβω τι τελικά με συμφέρει.

Ειμαι και γω πλεον ενας απο τους πολλλούς που εχουν τρελαθεί απο την κίνηση και επειδη δεν με εξυπηρετούν ουτε τα ΜΜΜ για την διαδρομή δουλειά-σπιτι αποφάσισα να κινηθώ σε δικυκλο.

Η πρώτη σκέψη ειναι το MP3 LT καθώς μου φαίνεται πιο ασφαλές, αλλα ειναι αρκετά τσουχτερό.

Η δευτερη σκέψη είναι να πάρω ενα scooter με μεγάλους τροχούς αλλα ποιο?

Τι πιστεύετε οτι προτείνεται απο τα 2?

Η χρήση του θα ειναι καθημερινά Νικαια-Παγκράτι.

Υποσημείωση: Δεν εχω διπλωμα μηχανής θα βγάλω τον αλλο μήνα.

Δημοσ.

υποσημείωση στην υποσημείωση, το mp3 lt της piaggio δε χρειάζεται απαραίτητα δίπλωμα μοτοσυκλέτας. κοινώς, αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου ήδη, και επιλέξεις αυτό, μην αγχωθείς να βγάλεις δίπλωμα μηχανής, είσαι ήδη κομπλέ.

Το mp3 δεν είναι και το καλύτερο εργονομικά, έχει περιορισμένο χώρο για τα πόδια τα δικά σου και του συνεπιβάτη. Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλή.

Τώρα δεν ξέρω τι θέλεις, τι σε βολεύει περισσότερο.

Επειδή είναι τρίκυκλο, μη νομίζεις ότι θα κολλάς εύκολα στην κίνηση. όπου χωρούν τα μεγάλα σκουτέρια, χωράει κι αυτό.

Τώρα, όσον αφορά τη γενικότερη ευελιξία, ε, scooter-τρίκυκλο είναι, δεν είναι παπί να χώνεσαι παντού. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μεγάλα.

Τώρα για την τιμή, ναι, είναι ακριβό, ανάλογα βέβαια με το μέτρο σύγκρισης.

Π.χ. αν συγκρίνεις το beverly 500 με το mp3 lt 400, η διαφορά είναι 1.000 παραπάνω για το mp3 = όχι τόσο μεγάλη, για την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει.

Δημοσ.

Επίσης, πέρα απο την μεγαλύτερη τιμή του, είναι και πολύ βαρύτερο απο τα συνηθισμένα scooter, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ κακές επιδόσεις (σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα) και να καίνε και παραπάνω βενζίνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...