Προς το περιεχόμενο

sensodrive προβλημα citroen c2

vaidakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΧΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑ sensodrive citroen c2 1400 του 2004

επαθε ζημια το χαζο αυτοματο κιβωτιο κατα την διαρκεια της εγγυησης το αλλαξαν χωρις χρεωση και μετα οταν το αμαξι ηταν 5 χρόνων και 38500 χιλιομετρα ξανα ζημια το sensodrive και το επισκευασαν με χρεωση μετα απο 6 μηνες ξανα ζημια με 40000 χιλιομετρα και τωρα μαλιστα φαινεται οτι πρεπει να γινει παλι αλλαγη με χρεωση βεβαια ππεριπου 2000 €

πειτε μου αν εχετε υποψιν σασ και αλλεσ τετοιεσ ζημιες και πως αντιμετωπισθηκαν στην μαμα citroen

τι ππρεπει να κανω

σημειωστε οτι καινουργιο αμαξι με 40000 χιλ. με εχει αφησει στον δρομο 5 φορες απο κιβωτιο

βοηθηστε

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου δυστυχώς θα δυσκολευτείς να βρεις άκρη...

Έχω ακούσει και γω για προβληματικά sensodrive αλλά με το τι έχω ακούσει εγώ ή ενδεχομένως κάποιοι άλλοι δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι...

Μίλα με κάποιον δικηγόρο μήπως μπορείς να πατήσεις στο γεγονός οτι το κιβώτιο ήταν ελλατωματικό εξαρχής και το μόνο που έκαναν αυτοί ήταν να "μπαλώνουν" το πρόβλημα μέχρι το αμάξι να βγει εκτός εγγύησης και άρα να μην "φέρουν" κάποια ευθύνη. Μόνο έτσι, αλλιώς όρεξη να έχεις να πληρώνεις....

δυστηχως πιστευω οτι θα μπλεξεις ασχημα σπαταλωντας χρονο και επιπλεον χρημα (δικηγοροι κτλ) με πολυ αμφιβολο αποτελεσμα..

γνωμη μου αφου εχει και λιγα χιλιομετρα το αυτοκινητο φτιαξτο και μετα πουλησε το και παρε καποιο με συμβατικο σασμαν να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

τελικα μου φαινεται οτι οσο περισοτερα "σοφιστικε" συστηματα μπαινουν στο αυτοκινητο τοσο περισοτερο αυξανονται οι πιθανοτητες να μεινεις στο δρομο (προσφατα φιλος εμεινε με το πολυδιαφημισμενο dsg της vw...9000e αντικατασταση)

Αν τα ανταλλακτικά που σου έβαλαν είναι γνήσια δε πρέπει να σου παρέχουν αυτοί εγγύηση ως προς το νέο ανταλλακτικό??? Ρίξε και μια ματιά στο εγχειρίδιο της εγγύησης γιατί πρέπει να παρέχεται εγγύηση και για τα ανταλλακτικά που βάζεις...

αυτο που εχουν τα φτηνα-μικρα αυτοκ. λεγετε μηχανικο αυτοματο.

δηλ.πατανε συμπλεκτη μονα τους(φθορες) για την αλλαγη,γι αυτο και αργουν στις αλλαγες...

εχω ακουσει οτι αυτου του τυπου αυτοματα οταν σταματας για αρκετη ωρα π.χ. φαναρι με αρκετη ωρα αναμονη να τα βαζετε στην νεκρα...

μπες στα clubκαι ρωτα για περισσοτερα ινφο

@elvis 9χιλ χλωμο οταν ζητανε μολις 3 χιλ για να το βαλεις σαν εξτρα σε συγκριση με το χειροκινητο οταν το αγοραζεις...μηπως δεν ειναι φιλος σου αλλα φιλος φιλου κτλ?

Διευκρινιζω

0.αγορα απο εμενα καινουργιου αμαξιου (30/8/2004)

1.λιγο πριν την ληξη της αρχικης εγγυησης (κοκαλωσε εβγαλε συνεφακι και auto που αναβοσβηνε) εγινε αλλαγη δωρεαν του senso επιλογεα (23/8/2006 χιλιομετρα 9726)

2.Μετα απο 36 μηνες παλι ζημια παιταγε την δευτερα ταχυτητα ) και επισκευη τωρα με πληρωμη εργατικα αυτην την φορα (1/9/2009 χιλιομετρα 34931)

3.μετα απο 7 μηνες και (στα 40000 χιλιομετρα το αμαξι) επαθε ζημια που φαινεται να ειναι ιδια με την πρωτη δεν κουναει καθολου βγαζει συνεφακι και auto αναβοσβήνει τωρα πρεπει να πληρωσο εγω τα ανταλακτικα και την επισκευη !!!! ?????

4.σημειωστε οτι ολα τα servis καθωσ και αλλαγη ιμαντα χιλ. 35600 στα 5 χρονια κ.τ.λ.στο εξουσιοδοτημενο servis citroen

ΚΡΙΜΑ Η CITROEN ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗς ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ

@elvis 9χιλ χλωμο οταν ζητανε μολις 3 χιλ για να το βαλεις σαν εξτρα σε συγκριση με το χειροκινητο οταν το αγοραζεις...μηπως δεν ειναι φιλος σου αλλα φιλος φιλου κτλ?

Σε golf R32 9000ε καινουριο και 6000 ανακατασκευασμενο στην ετεα (ειναι μεσα το αυτοκινητο πανω απο μηνα) και στα περισοτερα αυτοκινητα δεν εχει καμμια σχεση η τιμη που προσφερουν κατι ως "εξτρα" πριν αγορασεις το αμαξι σε σχεση αν το αγορασεις αργοτερα ως ανταλακτικο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

εφεραν ανταλακτικα απο γαλλια το επισκευασαν το σασμαν (φουρκετεσ σπασμενεσ κτλ.) μου ειπαν 750€ και μετα μου ειπαν οτι εχει δυστυχως προβλημα και τα μοτερ που πεζουν το ρολο του συμπλεκτη + 460€ και βλεπουμε δεν βγαζω ακρη με citroen hellas που τους λεω οτι το αμαξι ειναι προβληματικο απο την μαμα του αφου την πρωτη ζημια στο επιλογεα(sensodrive ) την επαθε στα 9700 ΚΜ οταν ηταν στην εγγυηση τη θα κανω φιλοι μου ΒΟΗΘΗΣΤΕ μηπως κατι με citroen γαλλιας και πωςΣΣΣΣ

ευχαριστω

μπαινεις στο γαλλικο citroen και στελνεις mail +fax

+καταγγελία/fax/mail στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και στο Συνήγορο Καταναλωτή.

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=38256

παντως σε ενα κλαμπ μπαινει ενας διευθυντης ή κατι τετοιο εξουσιοδοτημενου συνεργειου και δεινει εκπτωση στο φορουμ για ανταλακτικα κτλ

αφου σου χαλασε μετα απο 6 μηνες δεν εχουν εγγυηση τα ανταλακτικα?μαλιστα πρεπει να γραφει και πανω στο τιμολογιο 6 ή 12 μηνες...αυτο ειναι και το μοναδικο καλο στις αντ/πειες

<<Όταν είχα αυτοκίνητο vw στην απόδειξη της αντιπροσωπείας, έγραφε "η εργασία και τα ανταλλακτικά έχουν ένα χρόνο εγγύηση>>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...