billstamaniac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 γεια σας, ειχα παει προχθες σε ενα video - club k ειδα συγκεκεριμενα το caroline ενα παιδικο που ελεγε σε 3D ξερουμε αυτο ειναι συμβατο με ολες τις τηλεορασεις χρειαζονται ειδικα γυαλια κ αν που τα βρισκουμαι κ ποσο κανουν ??
KilliK Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 μονο αυτα χρειαζεσαι και τιποτα αλλο: λογικα το βιντεοκλαμπ θα εχει να σου δωσει
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τα red/blue glasses ουτε καλή 3d απεικόνιση έχουν ούτε κάλο στα μάτια κάνουν. Το 3d που βλέπουμε στο cinema ειναι με polarized glasses, στην απλή tv ομως δεν μπορούμε να δουμε.
billstamaniac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τα red/blue glasses ουτε καλή 3d απεικόνιση έχουν ούτε κάλο στα μάτια κάνουν. Το 3d που βλέπουμε στο cinema ειναι με polarized glasses, στην απλή tv ομως δεν μπορούμε να δουμε. με προλαβες οποτε τα γυαλια που δινουν στα σινεμα τα ξεχναμε ξερουμε πόσο έχουν τα παραπάνω ???
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Με λίγη προσπάθεια μπορείς να φτιάξεις και στο σπίτι τέτοια γυαλιά. Αυτά να έχουν 2-3 ευρώ, δεν είναι τίποτα σπουδαίο.
papahlamidas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εάν πάτε να δείτε 3D ταινία στο cinema και δεν είστε στο κέντρο ακριβώς ούτε πάνω ούτε κάτω μόνο τότε βλέπεις σωστά 3D. Άσε που και ο πονοκέφαλος είναι μεγαλύτερος εάν δεν είσαι κέντρο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οι ταινίες που υπάρχουν στο video club με την ένδειξη 3D είναι ότι πιο τραγικό υπάρχει για τα μάτια σας! Δοκίμασα από περιέργεια το bluray του Final Destination (3,4 δε θυμάμαι κάν πιο ήταν) που είχε και version 3d και ήταν ότι πιο τραγικό έχω δει! Είχες την αίσθηση του 3d σε μερικά πλάνα αλλά τα μάτια σου ήταν έτοιμα να εκραγούν! Επίσης αυτά τα γυαλιά με τα 2 χρώματα καταστρέφουν όλη την ποιότητα και τον φωτισμό της ταινίας! Όταν θα έχουμε τα polarized στην tv μας μαζί με ένα αντίστοιχο bluray player (ας είναι καλά το PS3) το ξανασυζητάμε!
_filippos_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 εγώ πάλι έχω μερικές 3D ταινίες στο media center και μια χαρά τις βλέπω με τα γυαλιά αυτά. Ομολογώ πως σαν τις polarized δεν είναι, αλλά μια χαρά αποδίδει το stereoscopic την τρισδιάστατη εμπειρία εαν είναι προσεγμένο. Μια απο τις ταινίες που μου έκανε τρομερή εντύπωση για το 3D του ήταν η “Journey to the center of the earth” Απο υπόθεση πολύ χαζή αλλά είχε πολύ καλό 3D με τα red/green (oxi red/blue) γυαλιά. Όπως και μερικά ντοκυμαντέρ… όλα τα λεφτά με τα 3D γυαλιά. Τις ταινίες αυτές (και μάλιστα σε 720p) θα τις βρείτε στα διάφορα torrent website. Να έχετε υπόψιν πως θέλει αρκετή δουλειά για να δείξει σωστά το stereoscopic κι όταν μια ταινία δεν έχει καλή 3D απεικόνιση δεν σημαίνει απαραίτητα πως φταίει η τεχνολογία που χρησιμοποιείται. Στο vimeo υπάρχουν αρκετά channel 3D stereoscopic που αν και δεν τα έχουν κάνει επαγγελματίες, το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Και κάτι άλλο που παρατήρησα… το 3D έχει διαφορετικό ερέθισμα στον κάθε ένα. Πχ εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανένα, γνωστός μου δεν μπορούσε να παρακολουθήσει για αρκετή ώρα (τόσο με polarized όσο και με stereoscopic)
Francisco Goya Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Άκουσα ότι οι τρισδιάστατες τηλεοράσεις που ετοιμάζονται για να κυκλοφορήσουν θα συνοδεύονται από ειδικά γυαλιά που θα συχρονίζονται με την οθόνη και θα κοστίζουν γύρω στα 200 € το ζευγάρι.
isspro Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 λαθος... για LG πχ επειδη το εχω ψαξει και κατεληξα στο να δωσω €2,500 για την LX9500 που εχει και δωρο 2 ζευγαρια γυαλια AG-S100 εχουν 75-90 euro εκαστος
Francisco Goya Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 λαθος... για LG πχ επειδη το εχω ψαξει και κατεληξα στο να δωσω €2,500 για την LX9500 που εχει και δωρο 2 ζευγαρια γυαλια AG-S100 εχουν 75-90 euro εκαστος Ε, εντάξει, λογικό είναι να υπάρχει κάποια διαβάθμιση στις τιμές. Στο link που έδωσες πάντως γράφει ότι τα συγκεκριμένα είναι από τα πιο φτηνά της αγοράς. Και αν η LG τα έχει 100, η SONY δε θα τα έχει 200; Εικάζοντας πάντα ...
isspro Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σίγουρα η lg είναι από τις «χαμηλές» της αγοράς αλλά ελπίζω να μην δούμε ζευγάρια με €200 γιατί όντως θα είναι πολύ ακριβά... επίσης όπως σωστά είπες το εν λόγο ζευγάρι είναι από τα φτηνά γιατί είναι η πιο απλή έκδοση από τις 3 που έχει βγάλει η εταιρία αλλά δε βρίσκω τα άλλα 2 μοντέλα που ξεπερνούν τα €100. αν τα βρω θα ποστάρω
Francisco Goya Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Προβλέπω στις παρέες να φέρνει ο καθένας το ζευγάρι του ... Κι όποιος δεν έχει, τιμωρία!
xavier Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 η μλκια ειναι οτι δεν ειναι καθολου σιγουρο πως τα γυαλια απο διαφορετικες μαρκες θα συνεργαζονται με διαφορετικες τηλεορασεις... τη λειτουργια που εχουν οι samsung για μετατροπη του τηλεοπτικου σηματος σε 3d το εχουν και οι αλλες μαρκες? παντως αφου ηδη υπαρχουν μοντελα στις 46' γυρω στα 1500 ευρο καλα παμε, μεχρι του χρονου θα εχουν κατασταλαξει...
isspro Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 αυτο με τις μαρκες γυαλιων 3d και tv περι συμβατοτητας το εχω διαβασει καπου, οτι και καλα τα γυαλια samsung δε θα κανουν σε sony tv κλπ (τυχαιες οι μαρκες του παραδειγματος). αλλα μετα απο καποιο διαστημα θα τα βαλουν κατω οι εταιριες περι 3d τεχνολογιος (το ποτε, αγνωστο) για να συγχρονιζουν γυαλια-Tv ανεξαρτητου εταιριας (βλεπε DLNA, ολοι με ολους)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.