WizeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ρε παιδιά εδώ και λίγες μέρες (νομίζω από τότε που έκανα update σε 10.6.3) όταν θέλω να κάνω drag n drop ένα παράθυρο από ένα σημείο σε ένα άλλο (ή από ένα monitor σε ένα άλλο), και πλησιάζω τις άκρες του monitor, μαυρίζει η άκρη και το παράθυρο "κολλάει" αυτόματα εκεί. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ??? Έτσι κάνει: 1) 2)
gtctsiamp Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μήπως έχεις βάλει το cinch ή κάτι παρόμοιο και σου δημιουργεί προβλήματα?
WizeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μήπως έχεις βάλει το cinch ή κάτι παρόμοιο και σου δημιουργεί προβλήματα? Όχι (10 χαρακτήρες)
georgeadams Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οι ρυθμίσεις του Insomnia απαγορεύουν μηνύματα με λιγότερους από 10 χαρακτήρες. Το "όχι" που ήθελε να γράψει ο WizeMan έχει μόνο 3 χαρακτήρες κι έτσι έπρεπε να γράψει κάτι παραπάνω για να μπορέσει να καταχωρηθεί η απάντηση του
gtctsiamp Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν μου είχε τύχει για να το ξέρω. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.