kostas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2003 καλησπερα παιδια,εχω προβλημα,παω να εγκαταστησω το linux 9,στον 2ο δισκο [το ειχα και πιο παλια] στον c εχω τα XP με το SP1 και στο πρωτο η στο 2ο CD ακουω 3 μπιπ,ο υπολογιστης σταματα,και επανερχεται με το reset, ξερετε τι σημαινουν τα 3 μπιπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Nomizo problhma me thn karta grafikon h th mnhmh. Ena ap' ta dyo einai, dokimase kai des. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tevatron Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 standard ena apo ta duo pou eipe o filos yannis einai. Proxtes den ekane boot to diko mou kai ekane auta ta beep epeidh eixe mpei ena xnoudi mesa sto slot ths mnimis!!!!! Mexri na to parw xampari eixa klasei mentes!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Το λένε καθαρισμο κουτιού και περιβάλλοντα χώρου φίλε Tevy! Αλήθεια, πως και δεν το είχα ακούσει το περιστατικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 OK ευχαριστω πολυ σημερα το αππογευμα θα τα δω και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2003 αλλα στα windows μπαινω κανονικοτατα και γενικα με τα XP δεν εχω προβλημα ουτε με τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Vasika auto gineta ama fai crash kapia siskeui exis kani OC to pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 ΟΧΙ ειναι ετσι απο τη μανα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.