Προς το περιεχόμενο

FF και χαμος!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται ενας μικρος χαμος με τη σειρα FF. Εχω μια μικρη εμπειρια απο το 7 και λιγο περισσοτερο απο το 8. Σκεφτομαι να τα ξαναρχισω. Ποια αλλα απο το 8 και μετα μπορω να παιξω ειτε στον υπολογιστη, ειτε στο ps3;

Αλλα προτιμω στο ps3. Μπορω να παιξω ακομα και τα παλαιοτερα FF με καποιο τροπο (7,8,9,10) στο ps3;

* Βασικα τωρα ειδα οτι το 8 μπορεις να το αγορασεις με 10 δολλαρια απο το PSN, οποτε συμφαιρει. Και το 7 λενε οτι το ξαναφτιαχνουν για το ps3 με καλυτερα γραφικα!! *

Δημοσ.

Tο 7 και το 8 μπορείς να τα παίξεις σε υπολογιστή. Το 9 και το 10 στο PS2 ή στο παλιό PS3,που μπορεί να παίξει παιχνίδια PS2 εάν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.
Tο 7 και το 8 μπορείς να τα παίξεις σε υπολογιστή. Το 9 και το 10 στο PS2 ή στο παλιό PS3,που μπορεί να παίξει παιχνίδια PS2 εάν δεν κάνω λάθος.

το 9 είναι παιχνίδι του ps1.

τα 4-5-6 σε emulator του super nintendo(snes9x)

τα 7-8 σε pc version

το 9 σε psx emulator

τα 10-10.5-12 σε emulator του ps2(αν έχεις ντουκί pc)

για τα 1-2-3 σε handheld έχουν βγει ,απότι θυμάμαι gameboy advance και αυτά τα παίζεις άνετα σε emulator(φυσικά υπάρχουν και στην κλασική μορφή στα ιαπωνέζικα στο nes,δεν ξέρω αν έχουν βγει με μετάφραση)

για το Ps3 μπορείς να κατεβάσεις απο το european psn τα ffvii-ffviii και απο το αμερικάνικο τα δυο προηγούμενα + τα ffix-ff tactics

Δημοσ.

Καλα δεν εχουν βγει τα 10-10,5-12 για Ps3; Πλακα μας κανουν; Δεν εχω καλο υπολογιστη!

Δημοσ.
Καλα δεν εχουν βγει τα 10-10,5-12 για Ps3; Πλακα μας κανουν; Δεν εχω καλο υπολογιστη!

Γιατι να βγουνε εκει? Μιλαμε για αρκετα παλια παιχνιδια σχεδον στην αρχη της ζωης του PS2 πλην του 12 που βγηκε κοντα στο τελος της ζωης του.

Δημοσ.

Τα του ps2 δεν μπορείς να τα βρεις σε ps3 δεδομένου ότι κυκλοφορεί ακόμα η εν λόγω κονσόλα. Όμως το ff10 είναι τόσο τέλειο που αξίζει να αγοράζεις και ps2.

Επίσης αν έχεις το ps2 μπορείς να παίξεις κ όσα έχουν κυκλοφορήσει για ps1

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Και ποσο θα μου κοστισει ενα Ps2; Μπορω να παιζω και πειρατικα παιχνιδια; Απλα τα κατεβαζω, τα γραφω σε dvd και ειμαι ετοιμος; Ή θελει και chipaki; Αν ναι, μπορω να αγορασω απο καπου ετοιμο Ps2;

Δημοσ.
Και ποσο θα μου κοστισει ενα Ps2; Μπορω να παιζω και πειρατικα παιχνιδια; Απλα τα κατεβαζω, τα γραφω σε dvd και ειμαι ετοιμος; Ή θελει και chipaki; Αν ναι, μπορω να αγορασω απο καπου ετοιμο Ps2;

Τσιπάκι με 9,90 ή δωρεαν DVD swap/magic καπως ετσι που το διαβάζει και ξεκλειδώνει.

Και γω εχω χασει το 10 και σκεφτομουν να παρω το ps2.Αλλα με το 3 που χω μου την εχει δώσει που δεν παιζει του 2.Θα περιμενουμε firmware αλλα ποτε σε 2-3 χρονια...?:mad:

Δημοσ.

Έχω διαβάσει πως υπάρχει emulator ps2 εντός του ps3 αλλά περιμένει καρτερικά να ξεκλειδωθει μέσω επόμενου fw όταν κρίνει η σονυ πως ήρθε η ώρα του

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...