Προς το περιεχόμενο

e-shop newsletter 06/04

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Που βρηκες τα reviews για την Fujifilm S2500HD? Γιατι εψαξα αρκετα στο δικτυο και δεν μπορεσα να βρω τιποτε.

Δεν μιλησα για reviews για την S2500HD.

Εδω εχει 3 δειγματα φωτογραφιων (φανταστειτε οτι ειναι το site της fujifilm οποτε ειναι τα "καλυτερα" samples που θα δειτε ποτε!! :-) )

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s2500hd/sample_images/index.html

οι οποιες ειναι σε 100 iso και δεν ειναι τοσο καλες. (ξαναλεω δεν ειναι και χαλια, αλλα φοβαμαι οτι στα 400-800 θα αρχιζουν να μην βλεπονται)

Βιντεακια που ειδα τα προβληματα που εγραψα:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=G3GcBvlXuBE[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=LfGwRZ53FRg&feature=related[/ame]

(Υπαρχουν και αλλα πολλα)

ΥΓ. Το ιδιο google εχουμε ολοι :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ Matrixxx αλλά δεν πειράζει την παρέλαβα σήμερα το πρωί.

Θα την δοκιμάσω και θα τη συγκτίνω με την Sony DSC-H20 την οποία κατέχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όσο για το missfocus έχεις δίκιο και είνα αρκετά έντονο και σε αρκετές περιπτώσεις ενοχλητικό κάτι που δε συναντώ στη Sony. Όσο για τις φωτό νομίζω ότι είναι πολύ καλή και μάλιστα με wide angle φακό σε αυτή την τιμή δύσκολα πιάνεται η ποίοτητά της.

Δημοσ.
Ευχαριστώ Matrixxx αλλά δεν πειράζει την παρέλαβα σήμερα το πρωί.

Θα την δοκιμάσω και θα τη συγκτίνω με την Sony DSC-H20 την οποία κατέχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όσο για το missfocus έχεις δίκιο και είνα αρκετά έντονο και σε αρκετές περιπτώσεις ενοχλητικό κάτι που δε συναντώ στη Sony. Όσο για τις φωτό νομίζω ότι είναι πολύ καλή και μάλιστα με wide angle φακό σε αυτή την τιμή δύσκολα πιάνεται η ποίοτητά της.

Αγαπητέ φίλε μπορείς να μας ενημερώσεις, αν έχεις προλάβει να την τεστάρεις, σε σύγκριση με την sony που ήδη έχεις τι διαφορές έχει στις foto. Έτοιμος να την παραγγείλω ήμουνα αλλά μετά τα σχόλια του matrixx (τον ευχαριστούμε!) προβληματίστηκα.

Δημοσ.
Κράτα το corsair σου καλύτερα άμα είναι να πάρεις τα coolermaster.

Το Corsair δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα, ούτως ή άλλως.

Απλά, πρόκειται να στήσω ένα άλλο σύστημα και ήθελα να ακούσω γνώμες

Δημοσ.
πηρα και εγω ενα αλλα ακομα δεν εχω καταφερει ούτε να το απογειωσω .γυρνα σαν τρελό ....

θα το στείλω πίσω

+1

Στη αρχή απογειώθηκε για 5", αλλά έκτοτε μόνο στριφογυρίζει! :fear:

Δημοσ.

Φορτιζει , για να δουμε, ειναι τοοοοσοοοο out of control....??

Παιδια μια χαρα πεταει , ευ8εια ευκολα χωρις να στριφογυριζει, πανω απο το καλωδιο που φορτιζει το ελικοπτερακι εχει ενα κουμπι Trim που το γυρνας αναλογα και οταν σταματησει να γυρναει εισαι οκ.Δοκιμαστε το .

Κορυφαια αγορα....(εφαγε κατι καλες πτωσεις αλλα ακομα πεταει)

Δημοσ.
Το Corsair δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα, ούτως ή άλλως.

Απλά, πρόκειται να στήσω ένα άλλο σύστημα και ήθελα να ακούσω γνώμες

Δεν αξίζουν εκείνα τα τροφοδοτικά, καλύτερα να πάρεις κάποιο άλλο...

Δημοσ.

Οποιος πηρε την FUJIFILM FINEPIX S2500HD μπορει να μας πει εντυπωσεις? (Νυχτερινες ληψεις, απογευματινες χωρις φλας, ISO 400, κτλ)

Δημοσ.

Οχι φορτιζει απο ενα καλωδιο που υπαρχει στο τηλεχειριστηριο το οποιο δεχεται 6ΑΑ ... ουκ ολιγες....

Με προσοχη ομως οι πτησεις... εμενα χωρις τρομερες πτωσεις μου χαλασε ο κεντρικος ελικας και πλεον δεν πεταει , στριφογυρναει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...