Προς το περιεχόμενο

e-shop newsletter 06/04

NteliX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν βλέπω και τίποτα φοβερό αλλά thumbs up @ NteliX :-)

Κι ομως, το συστημα παρακολουθησης εχει εξαιρετικη τιμη, και ηρθε πανω στην ωρα που ψαχνομουν !!! Two thumbs up, ntelix

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συγκεκριμένο καταγραφικό έχει κάποια θεματάκια με την σύνδεση με το διαδίκτυο. Έχουν επιστραφεί αρκετά κομμάτια...

Δημοσ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το συγκεκριμένο καταγραφικό έχει κάποια θεματάκια με την σύνδεση με το διαδίκτυο. Έχουν επιστραφεί αρκετά κομμάτια...

Oπως ;;;; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες ;;;

Δημοσ.
Κι ομως, το συστημα παρακολουθησης εχει εξαιρετικη τιμη, και ηρθε πανω στην ωρα που ψαχνομουν !!! Two thumbs up, ntelix

Ναι ε; Πάσο... δεν ξέρω τίποτα για αυτές τις συσκευές :-)

Δημοσ.
Oπως ;;;; Μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες ;;;

Σαν καταγραφικό δουλεύει μια χαρά. Δεν λειτουργεί όμως το remote access...

• Moderators
Δημοσ.
Κι ομως, το συστημα παρακολουθησης εχει εξαιρετικη τιμη, και ηρθε πανω στην ωρα που ψαχνομουν !!!

Το ειχαν βαλει πριν κανενα μηνα στο crazysunday και νομιζω οτι ηταν γυρω στα 300€!

Για την τιμη δεν παιρνω και ορκο, αλλα θυμαμαι οτι μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση και αρχισα να το "ξεκοκαλιζω", αρα δεν πρεπει να ηταν 400 οπως τωρα...

Αν καποιος θυμαται τιμη μας την λεει.

• Moderators
Δημοσ.
Τσίμπησα τη Fujifilm S2500HD. Κορυφαία...

Με γεια σου αλλα επειδη χθες το εψαξα αρκετα γιατι μου φανηκε ενδιαφερουσα η τιμη της (ασχετα που εχω 4 ψηφ. μηχανες), ειδα οτι δεν αξιζει (στο λεω γιατι εχεις χρονο να ακυρωσεις-επιστρεψεις αν σε ενοχλουν τα αρνητικα της).

1. Ψαξε να δεις βιντεακια στο you tube.

α) Ολο χανει το focus κατα το ζουμ.

β) Σε μεγαλα ζουμ δεν εστιαζει σωστα(ειναι ελαφρως out of focus).

γ)Την ωρα του ζουμ in +out ο θορυβος που καταγραφεται απο το μοτερακι ειναι παααρα πολυ εντονος. (και μαλιστα ακουγεται σαν πλυντηριο που ζοριζεται - δεν ειναι σταθερος δλδ αλλα κανει και "σχεδιο"/pattern)

2. Η ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι χαλια αλλα δεν μου φανηκε και κατι το ιδιαιτερο (περιμενα περισσοτερα παο το ονομα fuji). Πολυ softness και το noise reduction "φαινεται" ακομα και στα 100 iso...

Αφου απογοητευτηκα εντελως κοιταξα μετα λιγο και για την HS10 η οποια ομως οπως διαβασα σε αποψεις χρηστων απογοητευσε επισης αρκετους (και εχει και 450$ αλλα με 30χ ζουμ και σαφως αρκετα καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα και παλι οχι τιποτα ξεχωριστο... κοιταξτε ενα παραδειγμα στα 400iso wide http://files.fotopolis.pl/download/DSCF1087.JPG)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...