poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ που έχω 23db Attenuation Downstream είναι κάλο?Πόσο θα πιάνω περίπου αν βάλω 24Mbps? το θεωρητικο απο το πρακτικο αλλαζουν πολλοι.μπορει καποιος με 23 attenuation να εχει 18 μπορει και 10. Εγώ στα 23Mbps πρωτοσυγχρόνιζα - ψέματα να πω δεν έχω λόγο. Και τη γραμμή μου, πίστεψε με, την ξέρω εγώ. Το 15,5 έγινε πριν 1 μήνα. Πέρυσι τέτοια εποχή έπιανα 17,5 για να μη πάω πιο πίσω. Επίσης δε θα "πάω πίσω ΟΤΕ" γιατί πολύ απλά δεν είχα ποτέ ΟΤΕ ADSL."Πάρ' τον στο γάμο σου, να σου πει και του χρόνου". Όσον αφορά την πρότασή σου να γυρίσω ανάποδα τη συσκευή δε νομίζω να είναι πρακτική, αφού χάνεις ουσιαστικά μετά όλες τις υπόλοιπες ενδείξεις. Ακόμα στο User Interface άπαξ και μπει κάποιος στο δίκτυο μένει εκεί καταγεγραμμένος είτε είναι συνδεδεμένος είτε όχι μέχρι να το σβήσεις και να επανεμφανιστεί εκεί όταν ξανασυνδεθεί. Και στην τελική δεν απάντησες καν στο ερώτημα μου. Είπα πως το έχω ήδη το Thomson TG585v7, οπότε θέλω να πάρω κάποιο άλλο από αυτά που προσφέρει ο ΟΤΕ. Να έχω να "παίζω", αν χρειαστεί - τζάμπα είναι - το ίδιο θα πάρω; Η λογική λέει κάπου στα 19Mbps - μέγιστη τιμή. H λογική όμως επαναλαμβάνω. Δες εδω: http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php. α.ειπα πισω στον οτε επειδη ολοι καποτε ειχαμε οτε.β.οι ενδειξεις οι αλλες ειναι λιγο Useless και τις βλεπεις και μεσα απο το μενου.επισης αν θυμαμαι σωστα στο thomson οταν μπενεις μεσα ναι μεν βλεπεις και αυτον που εχει αποσυνδεθει οπως ειπες αλλα νομιζω οτι αυτοι που συνεχιζουν να ειναι Online οτι βγαινουν με αλλο χρωμα.δεν ειμαι σπιτι για να το τσεκαρω αλλα δεστο αμα θες.ναι το calculator το εχω δει.απλα υπαρχει και ατομο με 10 attenuation sta 20 και ατομο με 10 attenuation sta 12.και δυστυχως συνηθως ισχυει το να κλειδωνεις πιο χαμηλα για αυτο ειπα οτι με 20 attenuation πρεπει να εχεις το τελειο καλωδιο για να παιξεις τοσο ψηλα σε συγχρονισμο.δεν ειπα οτι ειπες ψεματα απλα μου φαινεται παραξενο.απο την αλλη και τα υπολοιπα που δινει ο οτε ειναι λιγο αστα να πανε οποτε τι να παρεις απο εκει?και γιατι νευριαζεις.?συζητηση κανουμε. εφοσον πηγε απο 23 σε 15,5 αυτο ειναι απο πιταρισμα dslam κ οχι απο χαλκο. αρα οταν παει στον οτε που ειναι λιγοτερο πιταρισμενος, *λογικα* θα παει αρκετα παραπανω απο 15,5 mbps. εγω με forthnet εχω attn 20 και στην αρχη πριν 2,5 χρονια με zyxel επιανα 21 mbit. τωρα απο 18.5-19.3 max. μισο λεπτο.εδω ειναι λαθος.απο 23 πηγε σε 15,5 στο συγχρονισμο μεσα στον ρουτερ η στο κατεβασμα?αν μεσα στον ρουτερ βλεπει 15,5 σημαινει οτι αλλαξε κατι σε χαλκο.το πιταρισμενο dslam θα σου δειχνε 23 Mbit και θα κατεβαζε 15,5.ο φιλος οπως το ειπε αφησε να εννοηθει οτι πλεον συγχρονιζει στα 15,5 και οχι οτι συγχρονιζει στα23 και κατεβαζει 15 οποτε και σε οποια εταιρεια να παει τον ιδιο χαλκο θα παρει.αλλο το ποσο συγχρονιζει καποιος και αλλο το ποσο κατεβαζει.εσυ πχ κατεβαζες με 21 και τωρα με 18,5 αλλα στα ποσα συγχρονιζεις?στα ιδια η οχι με πριν>? Thanx για την κατανόηση. Μη λέμε κι ό, τι θέλουμε. Απλά το "πιτάρισμα" στην επαρχία (Βόλος) ίσως να "φαίνεται" και περισσότερο. Αύριο πάω για ΟΤΕ.
scrooge Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 μισο λεπτο.εδω ειναι λαθος.απο 23 πηγε σε 15,5 στο συγχρονισμο μεσα στον ρουτερ η στο κατεβασμα?αν μεσα στον ρουτερ βλεπει 15,5 σημαινει οτι αλλαξε κατι σε χαλκο.το πιταρισμενο dslam θα σου δειχνε 23 Mbit και θα κατεβαζε 15,5.ο φιλος οπως το ειπε αφησε να εννοηθει οτι πλεον συγχρονιζει στα 15,5 και οχι οτι συγχρονιζει στα23 και κατεβαζει 15 οποτε και σε οποια εταιρεια να παει τον ιδιο χαλκο θα παρει.αλλο το ποσο συγχρονιζει καποιος και αλλο το ποσο κατεβαζει.εσυ πχ κατεβαζες με 21 και τωρα με 18,5 αλλα στα ποσα συγχρονιζεις?στα ιδια η οχι με πριν>? ναι, κ εγω αυτο καταλαβα.για τον συγχρονισμο. δε μιλαμε για το κατεβασμα. κ εγω για συγχρονισμο μιλουσα. απο 21 πηγα 18.5 μεσα στο ρουτερ κ προφανως περιοριστηκε αντιστοιχα κ το κατεβασμα. νομιζω οτι λογω πιταρισματος κατεβηκε, το εχω συζητησει κ με αλλους που εχουν forthnet, δε παιζει ξαφνικα σε ολους να χαλασε ο χαλκος μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.