sdoup Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παιδιά θέλω την βοήθειά σας. έκανα clean install to X εχτές. έτρεξα το software update και το άφησα να κάνει τα update του χωρίς να το παρακολουθώ. σήμερα είδα οτι είναι στο 10.6 ακόμα και πήγα να βάλω το 10.6.3 combo χειροκίνητα . πάω να το τρέξω,μου έχει τον σκληρό με θαυμαστικό και ένα error : Mac OS X Update Combined can't be installed on this disk.This volume does not meet the requirements for this update. το ίδιο μου έβγαλε και με το 10.6.2 combo και με το 10.6.1 απο το software update δεν μου βγάζει καμία αναβάθμιση .. έχω το Mac OS X 10.6 (10A354) σε macbook Intel Core 2 Duo 2.16 με 2gb μνήμη. έτρεξα repair permissions ,ξαναπροσπάθησα μετά απο restart ,τίποτα...καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει? δεν τρελαίνομαι να κάνω update αλλά το itunes θέλει το τελευταίο update sto safari και το σαφάρι το τελευταίο update είναι για την 10.6.2 μονο το ilife έχω περάσει και στο iphoto ξεχώριζα 4000 φώτος. δεν την παλεύω να τις ξαναφτιάξω.... :S επίσης άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι δουλεύει συνέχεια ο ανεμιστήρας μόλις ανοίξω το safari ...... για πείτε καμιά ιδέα τι να κάνω... ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις reset το PRAM και NVRAM, ποτέ δεν ξές. Resetting PRAM and NVRAMShut down the computer. Locate the following keys on the keyboard: Command, Option, P, and R. You will need to hold these keys down simultaneously in step 4. Turn on the computer. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears. Hold the keys down until the computer restarts and you hear the startup sound for the second time. Release the keys. http://support.apple.com/kb/ht1379 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Καλα δεν εκανες backup με timemachine?? Sent from my iPod touch using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdoup Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ασε πονεμένη ιστορία.το πήγα για update μόνο και έφαγε μια φρίκη στο κωδικό εισόδου και αναγκάστηκα να κάνω clean install. ευτυχώς που είχα περάσει με export τις φώτος σε εξωτερικό usb για να τις περάσω στο pc και δεν τις έχασα. περιμένω να μου φέρουν τον σκληρό μου αύριο και θα κάνω backup... θα δοκιμάσω και αυτό που λέει ο Whiteyez και βλέπουμε... thanks πάντως για τις απαντήσεις. ---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:49 ---------- έκανα και reset αλλα πάλι τίποτα...βρήκα έναν 80αρι σκληρό ξεχασμένο και παίρνω ένα backup τώρα να υπάρχει... καμιά ιδέα κανείς άλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 το software update τι σου βγάζει? ότι έχουν γίνει όλα και δεν υπάρχει άλλο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdoup Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ναι,ειναι ολα up to date σύμφωνα με το software update. εδώ είναι και το update history και αφού έκανα για τρίτη φορά clean install και πάλι δεν μπορώ να βάλω τα updates,repair permissions και μου εμφανίζει αυτό ... SUID file "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" has been modified and will not be repaired τι γίνεται ρε παιδιά?έχεισ κανείς άλλος πρόβλημα με τα updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.