basilis5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 μου εδωσαν ενα λαπτοπακι το οποιο παρουσιαζει το εξης προβλημα. κανω εγκατασταση κανονικα win xp και ολα τρεχουν ρολοι, και κανω αρκετες επανεκινησεις για να περαστουν οι drivers, το κλεινω το ξανανοιγω και ολα δουλευουν κανονικα. οταν μετα απο αρκετες ωρες που ειναι κλειστο παω να το ανοιξω, δεν μπουταρει καθλου,ουτε καν σε safe mode. βγαζει διαφορα προβληματα, οπως οτι λειπει καποιο αρχειο hull, προβλημα με το mbr κοκ. τι λετε να φταιει; τα εχει κλαταρει ο δισκος mini pci e ssd που φοραει; παιζει να φταιει καμια μνημη, η ακομα και η μητρικη; εχω καταληξει στο οτι δεν ειναι θεμα software,αλλα για καλο και για κακο θα του κανω και μια εγκατασταση linux. το κακο ειναι πως επειδη το πηρε απο καταστημα εκθεσιακο ανοιγμενο με προβλημα σε τιμη ευκαιριας ο γνωστος μου, δεν ξερω κατα ποσο καλυπτεται απο εγγυηση κλπ
Jimnie Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το δικό μου είχε παρόμοια συμπεριφορά με τα ΧΡ. Πέρασα ubuntu και από τότε δουλεύει άψογα.
GoldenEye Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 μου εδωσαν ενα λαπτοπακι το οποιο παρουσιαζει το εξης προβλημα.κανω εγκατασταση κανονικα win xp και ολα τρεχουν ρολοι, και κανω αρκετες επανεκινησεις για να περαστουν οι drivers, το κλεινω το ξανανοιγω και ολα δουλευουν κανονικα. οταν μετα απο αρκετες ωρες που ειναι κλειστο παω να το ανοιξω, δεν μπουταρει καθλου,ουτε καν σε safe mode. βγαζει διαφορα προβληματα, οπως οτι λειπει καποιο αρχειο hull, προβλημα με το mbr κοκ. τι λετε να φταιει; τα εχει κλαταρει ο δισκος mini pci e ssd που φοραει; παιζει να φταιει καμια μνημη, η ακομα και η μητρικη; εχω καταληξει στο οτι δεν ειναι θεμα software,αλλα για καλο και για κακο θα του κανω και μια εγκατασταση linux. το κακο ειναι πως επειδη το πηρε απο καταστημα εκθεσιακο ανοιγμενο με προβλημα σε τιμη ευκαιριας ο γνωστος μου, δεν ξερω κατα ποσο καλυπτεται απο εγγυηση κλπ κλασσικο λαθος στην εγκατασταση απο φλασακι, την ειχα πατησει και γω την πρωτη φορα, δεν ξεκιναει γιατι ψαχνει να μπουταρει απο το φλασακι της εγκαταστασης. δες εδω http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=16364 http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=16364&p=2 και εδω για την διορθωση του boot.ini
basilis5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 [quote=GoldenEye;3274053 και εδω για την διορθωση του boot.ini που ακριβως; σε ευχαριστω για την βοηθεια παντως την εγκατασταση την κανω κανονικα και σκαλωνει μετα απο ωρες
GoldenEye Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 που ακριβως; σε ευχαριστω για την βοηθεια παντως την εγκατασταση την κανω κανονικα και σκαλωνει μετα απο ωρες δες εδω Sometimes different partition number have different drive index. For example, drive c: maybe partition (3). Not necessarily partition (1) = C: . see inside boot.ini [boot Loader] Timeout=10 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="2. GUI Mode Setup Windows XP, Continue Setup + Start XP" /FASTDETECT C:\SETUPLDR.bs="1. TXT Mode Setup Windows XP, Never unplug USB-Drive Until After Logon" Here it will load at partition(1). What if ur partition(1) is drive D:? Then Hal.dll occurs. So the solution is when this error happen, open up boot.ini inside ur thumbdrive and change partition(1) to partition(x) where x is ur C: drive partition number. U can easily get this partition number at early stage of windows xp setup.
klimis13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 δοκιμασε εγκατασταση απο εξωτερικο CD/DVD Drive και αν δεν δουλεψει πιθανοτατα ειναι σκληρος δισκος. Ενας φιλος προσφατα εκανε φορματ. Ο υπολογιστής δουλευε κανονικα, εκανε επανεκινηση και τερματισμο κανονικα. Αλλα οταν τον αφηνε σβηστο και προσπαθουσε να τον αναψει την επομενη ημερα, τοτε εμπαινε στο windows repair και δεν bootare με την καμια. Αλλαξαμε σκληρο και λυθηκε το προβλημα.
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Τελικά ήταν θέμα δίσκου , πήγε Ιταλία κ γύρισε με νέο ssd κ όλα καλά, ευχαριστώ Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.