minarokeftes Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Θέλω να στείλω ένα κινητό με αντικαταβολή κάποια χρήματα, με ποια εταιρεία προτίνεται να το στείλω? ΕΛΤΑ ή ACS?
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ελτα την απλη αντικαταβολη.οχι το κουριερ των ελτα!
minarokeftes Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ξέρεις και πόσες μέρες περίπου κάνουν για να πάρω τα χρήματα?
CtrlFreak Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αν βιάζεσαι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γενική ταχυδρομική να πληρώσεις εσύ τα μεταφορικά και να περάσουν να το πάρουν από το κατάστημα. Κοστίζει ~4,20.
minarokeftes Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν βιάζομαι, αλλα καμια βδομάδα πχ να κάνει όχι περισσότερο, γιατί διάβαζα για κάτι 20 μέρες με acs
CtrlFreak Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αποκλείεται courier είναι πάνω από 2 μέρες δεν νομίζω να κάνει. Σκέψου το όμως θα πρέπει να σ στείλουν πίσω τα χρήματα και να πω πως είναι λίγο επίφοβο να στα σουφρώσουν...
scullyist Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πριν λίγους μήνες που είχα ρωτήσει ΑCS, μου είχαν πει ότι θα έπαιρνε σίγουρα καναδυο βδομάδες (τα λεφτά μόνο σε τραπ. λογαριασμό -είπαν-). Αν πρόκειται για αγγελία πρόσεχε όμως, γιατί εγώ την έχω πατήσει από ένα αλήτη εδώ μέσα, είχαμε συμφωνήσει αντικ/λή κ με μεταφορικά δικά του, έστειλα με Γ.Τ. και μετά δούλευε και την κούριερ και εμένα για να μην παραλάβει. Όχι απλά δεν παρέλαβε, δεν είχε τα @@ να το πει τουλάχιστον αμέσως και με έσερνε επί μέρες και χρεώθηκα μαζί με τα μεταφορικά και μέρες μη παραλαβής που καθόταν το αντικείμενο εκεί. Μέλος με θετικές αξιολογήσεις κ καλά παρακαλώ Περιττό να πω ότι δεν το ξανακάνω. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα ελτα από χρεώσεις αν δεν παραλάβει ο άλλος βέβαια. Απλά επιστρέφεται μετά από 15 μέρες όπως τα κοινά δέματα άραγες? -Σόρρυ αν έφυγα off topic αλλά τα θυμήθηκα και φόρτωσα τώρα.
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 επειδη εχω πειρα σε αυτα η acs ειναι η πιο αργη!πανω απο 10 μερες!!!τα κουριερ εχουν περιεργο τροπο πληρωμων στους αποστολεις.καταθεση σε τραπεζα κλπ.με την απλη αντικαταβολη των ελτα πας στο ταχυδρομειο το στελνεις δεν χρεωνεις υπερβολικα τον παραληπτη (σημαντικο!) και μετα απο καμια βδομαδα ερχεται ο ταχυδρομος σπιτι σου και σου δινει τα χρηματα στο χερι.θα σας αναφερω ενα παραδειγμα.το ιδιο δεμα με απλη αντικαταβολη κανει 4-5 ευρω ενω με κουριερ (των ελτα) κανει 15!!!με acs ή γενικη ταχυδρομικη μπορει να ειναι λιγο ακριβοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.