jim22479 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Το mouse ειναι usb και το πληκτρολογιο ειναι ps2. Καποιες φορες το Mouse κουνιεται μονο του για 1 δευτερολεπτο , χανετε δηλαδη απο το σημειο που βρισκεται και παρουσιαζεται σε διαφορετικο σημειο της οθονης. Το πληκτρολογιο, αν και μου εχει τυχει μια φορα , εγραψε συνεχομενα κομματα(,) . Σας εχει τυχει ξανα;
isay Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Για το ποντίκι, συνήθως φταίει η επιφάνεια που το ακουμπάς. Δε μας λες αν είναι με μπίλια, φωτοκύτταρό, κλπ. Άλλο θέμα μπορεί να είναι οι drivers. Για το πληκτρολόγιο. Καθαρισμός και προσοχή στα υγρά.
jim22479 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 το mouse ειναι οπτικο . Ενα απλο hp mouse.
Nomedor Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Για το ποντίκι είναι ή θέμα drivers ή χαλασμένο ή κανένα χνουδάκι στο μάτι.
gfilippas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται drivers ένα απλό οπτικό ποντίκι για να δουλέψει. Αν δεν τα έχει παίξει, κάποια βρωμιά θα είναι. Το ίδιο συμβαίνει και με το πληκτρολόγιο. Ή υπάρχει βρωμιά κάτω από το κουμπί του κόμματος ή έχει μπει το κουμπί μέσα.
gfilippas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τότε δεν παίζει το σενάριο. Προφανώς της πλάκας θα είναι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Υπάρχει cd με software?
xjps Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 το mouse ειναι οπτικο . Ενα απλο hp mouse. To ποντίκι μου μου έχει παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα, όταν στην "τρύπα" του οπτικού του κάθεται σκόνη ή μαζεύει βρώμα από το γραφείο που το κινώ. Δοκίμασε να το φυσήξεις λίγο και με στεγνή μπατονέτα (αυτιών) σκούπισέ το λίγο.
sdoup Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 εγω έχω παρατηρήσει όταν είναι δίπλα απο το ποντίκι το κινητο,και λίγο πριν χτυπήσει κάνει βόλτα στην οθόνη... μήπως έχεισ το κινητό σου δίπλα?
linuxovios Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Το mouse ειναι usb και το πληκτρολογιο ειναι ps2. Καποιες φορες το Mouse κουνιεται μονο του για 1 δευτερολεπτο , χανετε δηλαδη απο το σημειο που βρισκεται και παρουσιαζεται σε διαφορετικο σημειο της οθονης. Το πληκτρολογιο, αν και μου εχει τυχει μια φορα , εγραψε συνεχομενα κομματα(,) . Σας εχει τυχει ξανα; Ο διάδοχος του Uri Geller !!!!!!
Near Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Να καθαρίσεις το mousepad και με μία μπατονέτα προσεχτικά την "τρύπα" του οπτικού...πιάνει χνούδια πολλές φορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.