tass0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γειά σας, Σε λίγες μέρες θα είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος του HTC Magic και έτσι κάθισα και έψαξα λίγο γι'αυτο το κινητο. Διάβαζα διαφορα για το Android και έμαθα για το HTC Sense (Sense UI) Είδα οτι στην σελίδα της HTC υπάρχει ROM update που λέει για το SenseUI. Η ερώτηση: Θα μπορώ να κάνω το update αυτο στη συσκευή μου η όχι?γιατι δεν έχω πολυδεί άτομα στο διαδικτυο να το αναφέρουν, μονο απο χακαρισμενα ROMs Ευχαριστω :o
dermitzos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Θα μπορείς να το κάνεις... Λένε κυρίως για χακαρισμένες ROMs επειδή σου προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες.. Όμως αν δεν έχεις ξαναπροσπαθήσει να βάλεις, άσ' το καλύτερα..
tass0s Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Έτσι κι αλλιώς δεν θα έβαζα χακαρισμενο.Έχεις και συ την ίδια συσκευή η απλός το ξέρεις?
Aztec Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Στην σελίδα εδώ http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=272&cat=2&dl_id=862 οπως φαίνεται υποστηρίζεται η Ελλάδα οπότε αν βάζοντας το serial number σε αφήσει να κατεβάσεις θα είσαι μια χαρά.Το sense UI είναι απλά ένα home replacement. Ένα shell δηλαδή πού πατάει στο android. Θα βρείς πολλά τέτοια στο market. Ενδεικτικα αναφέρω τα ahome, pandahome , openhome κα. Οπότε υπάρχουν εναλλακτικές για home replacement αν και κατά την γνώμη μου το sense είναι το πιό επαγγελματικό. Να δούμε μήπως με την νέα Rom 2.1 γίνει και τίποτα για το magic.
heyou Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τα HTC magic κινητά που πουλάει το Πλαίσιο έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σε sense UI στο επίσημο site της HTC? Eπίσης είναι η έκδοση με τα 288ΜΒ RAM ή 192ΜΒ? Απ'ότι ξέρω τα magic που δίνει η vodafone δεν μπορούν να αναβαθμιστούν στο senseUI.
dimi5 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 παιδια εγω εχω το htc diamond 2 τι εκανα την αναβα8μηση και ολα ειναι ρολοι το μονο προβλημα τωρα που εχω ειναι αυτο http://img197.imageshack.us/img197/650/htctouchdiamond2z.jpg αλλα σιγα το πραγμα(dld δεν μου το εμφανιζει εννοω)...
dermitzos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση ούτε με το magic αλλά ούτε με το android. Το κινητό σου έχει windows και αυτό στη φωτογραφία χρησιμοποιεί το htc sence. Από κάπου θα το έχεις απενεργοποιήσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Οντως δεν εχει σχεση. Για την ιστορια, δεν ειναι απενεργοποιημενο, απλα δεν εχουν βαλει task manager στις τελευταιες ROM. Τον βρισκεις ευκολα ομως με μια αναζητηση στο Google. Αλλα ειμαστε offtopic
tass0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εγω το παίρνω απο cosmote δηλαδη απο γερμανο.Με τα χαρακτηριστικα που εδειχνε η σελιδα της cosmote εχει 288 ram αρα πέζει να είναι οκ. Α, και φίλε Aztec αυτο με το home replacement δεν το ήξερα, θα το ψάξω
flik Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Απο όπου και αν το πάρεις απο Ελλάδα, έχει 288 ram. Στο εξωτερικό vodafone δίνει με 192, αλλά όχι εδώ. Απο cosmote-γερμανό σίγουρα 288
damastes Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 επειδή το δικό μου το πείρα από vodafone και ο αδερφός μου από cosmote την ίδια περίοδο , επαληθεύω οτι και οι 2 συσκευές είναι ίδιες (32Α). Η μεγάλη διαφορά? της cosmote έρχεται με εγκατεστημένο το sense ui της HTC και μπορεί να πάρει όλες τις επίσημες αναβαθμίσεις, ενώ της vodafone με απλό android και χωρίς καν ελληνικά, οχι μόνο στο μενού αλλά ουτε καν για το πληκτρολόγιο. Περιτό να πώ οτι προσπάθησα να βάλω επίσημη αναβάθμιση και δεν γίνεται. Το μόνο ευχάριστο είναι οτι η έκδοση που έρχεται μπορεί να γίνει rooted (όπως και έγινε με VmaSense32A 0.2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.