Προς το περιεχόμενο

WWII website in progress...

zeus_my_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω μια ιστοσελιδα με θεμα τον 2ο παγκοσμιο, λογω ενος project στο σχολειο αλλα εχω ενα προβλημα. Εχω κανει ενα background που θα εχω στην αρχικη/πρωτη σελιδα, μαζι με το μενου περιηγησης που θα μπει μετα κτλπ. Λοιπον το background ειναι λιγο ψυλο, και δεν φενετε ολο. Scroll down, κτλπ δεν γινετε να κανω και αναρωτιεμαι πως γινετε. Ελπιζω να ξερει καποιος!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Όταν εννοείς το background είναι λίγο ψηλό τι εννοείς?

Θες όταν κάνεις scroll down να συνεχίζεται να εμφανίζεται / επαναλαμβάνεται το background?

Δημοσ.
Όταν εννοείς το background είναι λίγο ψηλό τι εννοείς?

Θες όταν κάνεις scroll down να συνεχίζεται να εμφανίζεται / επαναλαμβάνεται το background?

οταν παω να δω την σελιδα στο φαιερφοξ που δειχνη μονο περιπου 3/4 του background και scroll down δεν μπορω να κανω για να πεις να δω και το υπολοιπο :(

Δημοσ.

Εάν η σελίδα δεν έχει τόσα περιεχόμενα για να κάνει scroll down δεν θα κάνει...

Παίξε λίγο με τις αναλύσεις της οθόνης σου..

Δηλαδή εάν έχεις ένα background που για 1024*768 είναι μια χαρά και πας να το δεις σε μεγαλύτερη ανάλυση θα δεις ότι δεν φαίνεται σωστά στο τέλος της σελίδας σου.

Θα πρέπει να βάλεις background-repeat..

Δεν ξέρω εάν σε βοήθησα ή σε μπέρδεψα

Δημοσ.

Το εχω δοκιμασει το repeat αλλα ουτε. Φιλε μου δεν με μπερδεψες, επεσε διαβασμα χθες :P

Λοιπον, οριστε το background μου(in progress) steel3c.jpg. Στη μεση απλα θα γραψω κατι λιγα και μετα στα αριστερα που εχει κενο ειχα σκεφτει να βαλω εν μενου που θα οδηγει σε αλλες σελιδες με αυτο το background steel2.jpg. Γινετε ή να τα παρατησω απο τωρα??

EDIT: Αυτο που ελεγα, η πρωτη εικονα μου βγαινει μονο μιση, δλδ περιπου μεχρι το κρανους του στρατιωτη που τρεχει :(

Δημοσ.

Λίγο wild guess, γιατί δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θες.

Δοκίμασε να βάλεις height στο body, όσο είναι το ύψος της εικόνας που έχεις στο background

Δημοσ.

πως το κανω αυτο??

EDIT: Το εφτιαξα!!!Εβαλα το height στο 150% Τι να πω, εισαι μεγαλος, τιτανοτεραστιος φιλε!!! Χιλια ευχαριστω!!! Ευχαριστω και εσενα uberalles!!! Ασ αφησει ο αντμιν το ποστ γτ θα εχω και αλλα προβληματα μαλλον :P

EDIT2: Στο internet explorer δεν δουλευει :(

Δημοσ.

Πως γινετε σε μια σελιδα να βαλω περιπου στην μεση της εικονας ενα πραγμα σαν box, μεσα σε αυτο κειμενο αλλα το box να εχει βαθος, και στην ακρη την κλασικη μπαρα που τραβας προς τα κατω για να δεις και το υπολοιπο κειμενο? Δεν ειμαι σιγουρος εαν γινετε για αυτο ροταω! Παιδια πλζ λογικα ειναι το τελευτεο που ροταω :X :lol: :devil:

Δημοσ.

Πως γινετε σε μια σελιδα να βαλω περιπου στην μεση της εικονας ενα πραγμα σαν box, μεσα σε αυτο κειμενο αλλα το box να εχει βαθος, και στην ακρη την κλασικη μπαρα που τραβας προς τα κατω για να δεις και το υπολοιπο κειμενο? Δεν ειμαι σιγουρος εαν γινετε για αυτο ροταω! Παιδια πλζ λογικα ειναι το τελευτεο που ροταω

Λοιπόν ..

βάζεις ένα div και με css του δίνεις τα εξής χαρακτηριστικά

1. overflow:auto; (για να εμφανίζει scroll bar όταν το περιεχόμενο ξεπερνάει το μεγεθος του κουτιού.
  2. height: XXpx; (όπου ΧΧ είναι το ύψος του κουτιού σε pixel πχ. 500px)
  3. width: XXpx; (οπως το height απλά εδώ δηλώνουμε το πλάτος του κουτιού)
  4. margin: XXpx auto; (εδώ το XX δείχνει την απόσταση που θα εχει το κουτί από πάνω και κάτω)

πχ.

Στην HTML

><div class="scroll-box">μπλά μπλα μπλά......</div>

και στο CSS

>.scroll-box{
overflow: auto;
height: 300px;
width: 300px;
margin: 100px auto;
}

αυτό θα δημιουργήσει ένα κουτί 300χ300 που θα εμφανίσει scroll bar αν αντι για "μπλά μπλά" βάλεις μπόλικο κείμενο ..:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...