Προς το περιεχόμενο

web design γραμματοσειρα

kazak-hool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια τι λαθος κανω? οταν βαζω τα γραμματα μου τα παραμορφωνει (τα πιξελαρει) στο photoshop. τα μικραινω και τα παραμορφωνει περισσοτερο. τι πρεπει να κανω? δοκιμασα να τα βαλω απο illustrator se photoshop αλλα τπτ. φταιει η γραμματοσειρα ? φταιω εγω? τι να κανω?

θελω δηλ . ναφτιαξω την εικονα μου και μετα να την κοψω κομματακια και να τα εννοσω σε ενα table

Δημοσ.

Εάν έχεις "ζουμάρει" ακρετά είναι λογικό να πιξελιάζει στο photoshop..

Βάλε στην εικόνα που θες ότι πρόταση / λέξη θες, κόφτο και βάλτο σε μία html Και δες εάν φαίνεται σωστό ή όχι

Δημοσ.

εργασια για τη σχολη. θα ειναι εινα site για σπιτια διακοσμηση. και λοιπον οταν βαζω τα γραμματα στο μενου πχ. πανω στο home news photos αλλαζουν γινονται ασ πουμε τετραγονα τα γραμματα αντι στρογγυλα. νομιζα οτι στο photoshop θα μου τα εφτιαχνε οπωσ πρεπει. και λεω μηπως καποιος ξερει τι ειναι προτιμοτερο να κανω.

τωρα που διαβαζω ολη τη συζητηση μου ακουγεται χαζο αλλα σκεφτηκα μηπωσ καποιος μπορει να με συμβουλεψει .οτι δηποτε

---------- Προσθήκη στις 21:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ----------

C:\Users\K@z@K\Desktop\aaaaaaaa.JPG

---------- Προσθήκη στις 21:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:49 ----------

λολ.......

---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:49 ----------

επιτελους το βρηκα

picture.php?albumid=202&pictureid=652

Δημοσ.

Πραγματικά σε χάνω...

Το menu είναι εικόνες? Είναι λέξεις?

Για δείξε μας ένα νικρό κομμάτι κώδικα από το συγκεκεριμένο μήπως καταλάβουμε καλύτερα....

Δημοσ.

το home photos ειναι εικονεσ και τα απο κατω γραμματα απο dream . αλλα δεν βλεπω διαφορα. δηλ στην ποιοτητα. βασικα σημερα ειπα να το κανω αλλιωσ .

γινεται να βαλω αλλη γραμματοσειρα στο dream εκτος απο αυτες που εχει?

Δημοσ.

Να σου δώσω να καταλάβεις :

Έστω ότι θες να γράψεις Home με μία γραμματοσειρά ας πούμε "καλλιγραφική"...

Εάν το κάνεις από τον κώδικα είναι πολύ μα πολύ πιθανόν εσύ στο pc να το βλέπεις μια χαρά γιατί έχεις αυτή την γραμματοσειρά αλλά οι περισσότεροι δεν θα έχουν αυτή την γραμματοσειρά και θα τους φαίνεται λάθος.

Για αυτό τον λόγο την κάνουμε εικόνα ( π.χ. από photoshop) και την βάζουμε στον κώδικα..

Δημοσ.

λογικό να σπάει η γραμματοσειρά στο photoshop. βεβαια εξαρτάται και τι γραμματοσειρά έχεις.

για να φαίνονται άψογα τα γράμματα καλύτερα να χρησιμοποιήσεις illustrator.

αλλιώς δοκίμασε στο photoshop να παίξεις με τις επιλογές που βρίσκονται στο κουτάκι διπλα από εκεί που ορίζεις το μέγεθος τις γραμματοσειράς που τώρα δεν θυμάμαι πως είναι στα αγγλικά (έχω σουηδικό photoshop εδώ γαμωτι) αλλα είναι κάτι "crisp", "strong" "smooth" αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Aυτό είναι το δικό μου προφίλ στο http://www.deviantart.com/

δημιουργείς δικό σου deviantart προφίλ και ανεβάζεις οτιδήποτε σχετικό με art :P

φωτογραφίες, ποιήματα, σκίτσα, web layouts, logos κτλ.

μπορείς να βρείς αριστουργήματα μέχρι τερατουργήματα εκεί μέσα :D

ψαχούλεψε το και θα μπεις στο νόημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...