GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αφού δεν έχει πρόβλημα η RAM κάτι άλλο μπορεί να φταίει... Ποιόν browser χρησιμοποιείς..;
pano Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μάλλον το πρόβλημά σου είναι θέμα software αλλά αν μπορείς δοκίμασε και αυτά: 1.Δοκίμασε το pc χωρίς το ups. 2.Άν μπορείς να δοκιμάσεις το pc με ένα άλλο τροφοδοτικό γιατί αυτό που έχεις είναι χαμηλής ποιότητας και μπορεί να σου κάνει παλαβά.
Italos20v Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Όχι το memtest μέσα από τα windows. Καυτό σε cd και bootare από αυτό κι αστο να τρέξει ένα βραδυ ολόκληρο. Στο πρόβλημα σου συνήθως ο υπαριθμόν 1 ύποπτος είναι οι μνήμες
RcManiac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μάλλον το πρόβλημά σου είναι θέμα software αλλά αν μπορείς δοκίμασε και αυτά:1.Δοκίμασε το pc χωρίς το ups. 2.Άν μπορείς να δοκιμάσεις το pc με ένα άλλο τροφοδοτικό γιατί αυτό που έχεις είναι χαμηλής ποιότητας και μπορεί να σου κάνει παλαβά. Το UPS το εβαλα προσφατα και δεν εχει αλλαξει κατι . Τροφοδοτικο σκευτομαι να παρω αλλο ...
GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Opera 10.0 Μπές με κάποιον άλλο... firefox ας πούμε...
RcManiac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δν κολαει ο browser αλλα ολο το συστημα ... ---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- Εχω μεταφερει ολα μου τα αρχεια σε ενα εξωτερικο και το PC ειναι αδειο . Μπορειτε να μου μπειτε πως βαζω τα Bios ?
GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Να σε βοηθήσω προσπαθώ... Εφόσον λές ότι κολλάει ενώ σερφάρεις μπορεί να κολλάει και ο opera.... Μπεσ για λίγα λεπτά με έναν άλλον και εδώ είμαστε... Για το Bios τους drivers ζητάς...;
RcManiac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το CD που ειχε η μητρικη δεν ειναι και στα καλητερα του ... Θελω τα Bios και τους divers τις μητρικης , και πως να τα βαλω ... Οταν κολαει μονο ο Browser μου λεει το προγραμμα δεν ανταποκρηνεται , μπαινω task manager και το κλεισω αν δεν ανταποκτηθει ...
GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ψάξε στο επίσημο site της κατασκευάστριας εταιρείας....
RcManiac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Τα κατεβασα και ειναι σε μορφη .zip . Προσπαθησα να τα κανω extract here και μου βγαζει error ...
GTX-327 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Άνοιξε τον φάκελο zip και πάρε τα αρχεία κάντα όλα μπλέ και συρτα στην επιφάνεια εργασίας... Βγάζει πάλι error...;;;
niksakl Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Φίλε μου, όταν ξεκινάει ο υπολογιστής σου σου γράφει πως αν θέλεις να μπεις στο bios πρέπει να πατήσεις F2 ή del ή κάτι τέτοιο.Πάτα το γρήγορα και θα σε βάλει στο bios menu.Κάπου σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τη σειρά με την οποία προσπαθεί να κάνει boot - εκεί βάλε πρώτο το cdrom σου. Κατόπιν κάνε επανεκίνηση με το το bootable cd του memtest μέσα στο drive. Θα σου γράψει σε κάποια φάση της εκκίνησης "press enter to boot from cd" ή κάτι τέτοιο. Κάνεις ότι χρειάζεται και ξεκινάει ο υπολογιστής σου από το cd τρέχοντας memtest. Κάνε έλεγχο από εκεί για μερικές ώρες (άσε τουλάχιστον 5 κύκλους) και δες αν σου βγάζει σφάλμα.
RcManiac Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Ναι ! Θα τους ξανακατεβασω και θα δοκιμασω ξανα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.