Προς το περιεχόμενο

PES2010 χάλια χειρισμός, FIFA 2010 χάλια γραφικά;

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάποια χρόνια, παίζω ελάχιστα παιχνίδια, ένα από αυτά είναι η σειρά PES. Ενώ όμως μέχρι πρόσφατα έπαιζα το 2009 και έπαιζα μια χαρά (μάλιστα σε ΠΟΛΥ χειρότερο υπολογιστή από αυτόν που έχω τώρα), έβαλα το 2010 και πραγματικά απογοητεύτηκα από τον χειρισμό. Σαν να "αργεί" να ανταποκριθεί, δεν μπορώ να κάνω με τίποτα τις κοφτές τρίπλες που έκανα στο 2009 για παράδειγμα. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι γενικά θέμα του παιχνιδιού, ή έχω εγώ κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις (ή ακόμα και το gamepad μου, μιας και είναι καινούριο αλλά φθηνό των 10 ευρώ από e-shop)..

Πέραν αυτού, επειδή είχα χρόνια να ασχοληθώ με την σειρά FIFA και άκουγα πως έχουν κάνει κάποια βήματα προόδου, είπα να τις δώσω μια ευκαιρία. Και πραγματικά σοκαρίστηκα (με την αρνητική έννοια) με τα γραφικά της και τον χειρισμό. Πάρα πολύ ψεύτικα.. Μήπως κι εδώ δεν κάνω εγώ κάτι καλά;

Και στα 2 παιχνίδια έχω βάλει όλα τα details στο full, το μηχάνημα μου λογικά τα σηκώνει και με το παραπάνω:

Intel Core i7-860

8GB RAM

ATI HD5770 1GB..

Δημοσ.

Το πρωτο patch που βγήκε για το pes έφταχνε το αργό gameplay.Αυτό σε περίπτωση που δεν είναι πρόβλημα του pc.Για fifa dunno.

Δημοσ.

Το FIFA έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια και είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο από το PES, εκτός από τα γραφικά. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι τα γραφικά του FIFA είναι χάλια. Απλά δεν έχουν την ίδια λεπτομέρεια και αληθοφάνεια όπως στο PES.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τα PS3 και X360. Το FIFA που βγαίνει στο PC, δεν έχει καμία σχέση με την έκδοση που βγαίνει για τις κονσόλες. Είναι απλά τραγική και για αυτό όσοι έχουν PC αναγκαστικά παίζουν PES10.

Αν παίξεις το FIFA10 στο PS3/X360 θα καταλάβεις γιατί όλοι μιλάνε φέτος για το FIFA ;)

To PES10 από την άλλη, ελάχιστες διαφορές έχει από κονσόλα σε κονσόλα ή και στο PC. Είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Όσο για το ότι σου φαίνεται πιο "καθυστερημένο" κτλ, είναι γιατί η KONAMI έκανε ριζικές αλλαγές φέτος στο PES με σκοπό να κάνει το παιχνίδι πιο ομαλό και αληθοφανές. Δυστυχώς, για μένα και για τους περισσότερους ποδοσφαιρόφιλους, δεν τα κατάφερε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...