Προς το περιεχόμενο

AMD Phenom ii 00 TWKR

LouCi4er

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Athlon ii x3 o οποιος ξεκλειδωσε σε Phenom ii x4 B25 μερικες φορες οταν ανοιγω το pc τον βλεπω ετσι

73426273.png.

Το δειχνω γιατι μου το ειχε ζητησει ενα παιδι.Οχι γιατι οταν του το ειχα πει μου ειπε,ρε η πρωταπριλια δεν ηρθε ακομα.

Φιλε ahristos για'σενα το λεω.

Δημοσ.

Οχι ο 425 ειναι ξεκλειδωτος.2,7 τον εχω ανεβασει λιγο 3,1.Αλλα καμια φορα οταν ανοιγω το pc ,μου γραφει AMD engineering sample,το υλικο εγκατασταθηκε και ειναι ετοιμο για χρηση.Και στο cpu-z τον δειχνει Phenom TWKR.Αν κανω restart μετα οκ,τον δειχνει κανονικα Phenom.Την πρωτη φορα που το εκανε(2 φορες μου το εχει κανει ολο κι 'ολο) τον εδειχνε 1,6(200χ8).http://www.legitreviews.com/article/1009/1/

Δημοσ.
Μάλλον κάτι με το bios / device name / cpuz - καλά θα ήταν να είχαν ξεχάσει το multi ανοιχτό ε; :P

Μονο καλα.Δεν ηθελα τπτ αλλο. :lol: :lol:

Δημοσ.

Την φωτο την εβγαλα με το που ανοιξα το pc γιατι ζητουσε επανεκινηση.Το c'n'q ριχνει τη συχνοτητα-volt μετα απο κανενα λεπτο αφου τον ανοιξω.Το εχω συνεχεια ενεργο,μου τον ριχνει στα 0,978GHz και το ρευμα στα 1,070 volt.Κανει δουλεια φιλε,2-3 βαθμους κατω idle.Αλλα εχω μια απορια,δεν παθαινει τπτ που ανεβοκατεβαζει τη συχνοτητα ολη την ωρα?

Δημοσ.

δεν παθαινει τιποτα που ανεβοκατεβαζει συχνοτητα , το ρευμα εμενα δεν μου αρεσει να παιζει τοσο .

Δημοσ.
δεν παθαινει τιποτα που ανεβοκατεβαζει συχνοτητα , το ρευμα εμενα δεν μου αρεσει να παιζει τοσο .

Ουτε και 'μενα.Αλλα για να το εχει ετσι ο κατασκευαστης μαλλον οκ θα ειναι.Ξερω και 'γω,λες να το απενεργοποιησω τελειως?

• Moderators
Δημοσ.

Να μην το απενεργοποιησεις. Δεν θα παθει κατι.

Και η δουλεια δεν ειναι μονο στους βαθμους, ειναι κυριως στη καταναλωση. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...