Hamurabi Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παιδια μπορω να παιξω απο καποιο σαιτ στοιχημα για αγωνες Γ εθνικης; ευχαριστω
Deponakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Παιδια μπορω να παιξω απο καποιο σαιτ στοιχημα για αγωνες Γ εθνικης;ευχαριστω χαχαχαχαχα Ελα πεστο... Σε ποια ομαδα παιζεις?
Hamurabi Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μακαρι να παιζα:-p Εχω φιλο που παιζει. Τελικα υπαρχει κανα σαιτ ή οχι;
Deponakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Ολο και καποιο θα υπαρχει να χωσεις σοβαρο κεφαλαιο μεσα Κανε ενα search στο γουγλι
fearwhatnow Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 μακαρι να παιζα:-pΕχω φιλο που παιζει. Τελικα υπαρχει κανα σαιτ ή οχι; Εννοειται οτι ηδη πρεπει να μας υποσχεθεις pm με 3 αγωνες καθε Κυριακη.Και ο ενας που παιζει ο φιλος σου μου φτανει προσωπικα!Ρωτα και ακριβες σκορ να σου λεει για να βαλουμε στην ακρη και τιποτα..
Hamurabi Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αμα δεν μου πει καποιος που εχει τετοιο στοιχημα δεν εχει νοημα να απαντησω σε αυτα που ζητατε.
fearwhatnow Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Αμα δεν μου πει καποιος που εχει τετοιο στοιχημα δεν εχει νοημα να απαντησω σε αυτα που ζητατε. Νομιμο δεν υπαρχει οσο και να ψαξεις.Ολη η Γ' Εθνικη διεξαγεται απο το παρανομο.Ο φιλος σου ο ποδοσφαιριστης δεν γνωριζει??Η' παιζει με παθος για την ομαδα του και για να τιμησει το ψωμι που του δινουν?!Αν ειχα φιλο να παιζει στην Γ' Εθνικη πιθανως τωρα να εστελνα αυτο το μηνυμα απο Μπαχαμες,Χαβαη και αλλα συναφη. Και για να μιλησουμε και πιο σοβαρα αν ρωτησεις το φιλαρακι σου θα σου πει που να παιξεις στοιχημα.
Hamurabi Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ρε παιδια αν ηθελα να ρωτησω τον φιλο μου θα ρωτουσα αυτον. Για να ρωταω εδω θελω να μαθω απο εδω.
szaf Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 http://www.expekt.com/sports/ και https://www.betoto.com/en/football έχει Γ εθνική, και βόρειο και νότιο όμιλο. Hamurabi, αν έχεις τίποτα καλό στείλε κάνα pm..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.