Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία recovery discs σε fujitsu esprimo mobile?

kallair

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Πριν λίγες μέρες αγόρασα το fujitsu esprimo mobile V6555 από το media markt. Το παίρνω λοιπόν, το ανοίγω και αρχίζει να κάνει την εγκατάσταση των windows. τελειώνει κ τέλος. δεν έχει δημιουργία δίσκων αποκατάστασης ή διαμερίσματος αποκατάστασης; πολύ κουλό μου ακούγεται. τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

κανένας δεν εχει fujitsu esprimo να μου πει τι εκανε; :-S

με ποιο αλλο 3rd party program μπορω να κρατησω backup αφού δεν μπορώ να φτιάξω recovery disks ή recovery partition;

Δημοσ.

Τελικά ενώ ξεκίνησα να κάνω ένα backup με το acronis, είδα ότι έχει ενα διαμέρισμα αποκατάστασης ο σκληρός δίσκος μεγέθους 2gb. το θέμα είναι τώρα, πως μπουτάρω σε αυτό; πρέπει να έχω κάποιο δισκάκι; μπορώ να μπουτάρω πατόντας κάποια πλήκτρα στην εκκίνηση;

post-6376-129063079251_thumb.jpg

Δημοσ.

την τυχη μου... και τα μανουαλς που διαβασα, σε κανενα δν εγραφε για συνδιασμό κουμπιών ή δημιουργία recovery disks. το μόνο που ανέφερε ήταν ότι έχει recovery disk το laptop που και καλα στο εχουν δώσει μαζι όταν έκανες την αγορά. :S δν εχει κάποιο συνδιασμό κουμπιών όπου να ξεκινά το recovery partition. το κοιταξα. :\

Δημοσ.

μέσα απο την έναρξη->fujitsu recovery δεν βρήκες για να φτιάξες τα δισκάκια;

Οσο για την εκκίνηση πατάς F8 και επιλέγεις recover

Δημοσ.

δν εχει τετοια επιλογη στο μενου των windows.. παω να κοιτάξω για το F8...

---------- Προσθήκη στις 23:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:17 ----------

ΤΠΤ! :-\ το F8 ναι μεν με παει στο μενου αλλά εχει επιλογές μόνο για επαναφορά από ένα σημείο που έχω φτιάξει μετέπειτα μεσω του εγγενή προγράμματος των windows7. πως στον κόρακα χρησιμοποιώ το recovery partition που είναι 2gb;

Δημοσ.

Το παρακάτω κείμενο το έκανα copy/paste από τη σελίδα 6 του manual.

Αυτό δεν σου κάνει;

Creating a system repair disk

A system repair disk contains tools which you can use to restore Windows after a serious fault has

occurred and/or with which you can restore the computer using a system image.

To create a system repair disk, proceed as follows:

► Select Start - Control Panel.

► Select System and Security - Backup and Restore.

► Select Create a system repair disc.

► Insert a DVD in the DVD drive.

► Follow the instructions on the screen.

Δημοσ.

αυτο το εχω βρει. δεν ειναι ομως το official recovery disk. δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο δν εχει επιλογή για να φτιάξω εγώ recovery disks ή να χρησιμοποιήσω το partition που έχει ήδη. τεσπα. θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...