petros_samurai Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια,μηπως ξερει καποιος να μου πει πως λεγεται η αναβαθμιση που κανουν τα win 7 ωστε να δουν αν εχεις πειρατικα win?Δεν εχω τις αναβαθμισεις στο αυτοματο και ειχα ακουσει πως η εν λογω αναβαθμιση δεν ειναι υποχρεωτικη.
GTX-327 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 google is our best friend... Ας πει όμως και κάποιος άλλος άμα ξέρει..
petros_samurai Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 google is our best friend... Ας πει όμως και κάποιος άλλος άμα ξέρει.. Tο google εμφανιζει αυτα που γραφουμε εμεις στα φορουμ,αν δεν γραψουμε τιποτα δεν θα στα εμφανισει δια μαγειας κανενα google dude. KB971033, και ειναι Important level. Ευχαριστω μαστόρι....
tsadler Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=365557 εκτος απο το google το φορουμ εχει και δικο του search machine. φιλικα παντα
petros_samurai Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δέν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αυτό έ? Υπποτιθεται πως θα το κυκλοφορουσαν τον μαρτιο ειχα δαβασει αλλα προσωπικα ακομα δεν μου εχει ερθει τιποτα με αυτο το ονομα ακομα οποτε προσεχουμε να μην εχουμε τις αναβαθμισεις στο αυτοματο και περιμενουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.