ikskarda Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλησπερα παιδια . θελω να κανω τα χαρτια μου για μεταπτυχιακο και πηγα σε Κ.Ε.Π να μου επικυρωσουν φωτοτυπιες του πτυχιου , αναλυτικης βαθμολογιας κτλ. Τους εδωσα ομως και να μου σφραγισουν και τις φωτοτυπιες απο τις πιστοποιησης Dreamweaver και Flash που εχω παρει και ειπαν οτι δε γινεται και να ρωτησω την Ελληνοαμερικανικη ενωση (επειδη ειναι στα αγγλικα η πιστοποιησεις) Θα παω Ελληνοαμερικανη ενωση στο κεντρο της Αθηνας γιατι θελω να μου σφραγισουν και το proficiency αλλα ξερετε αν εκει θα σφραγισουν τα φωτοαντιγραφα του D/W και του Flash ? Στο τηλεφωνο παντως που πηρα και ρωτησα και μιλησα με μια κοπελα μου ειπε οτι δεν εχει ιδεα ουτε καν τι ειναι αυτα. Για πειτε ρε παιδια που να τα επικυρωσω για να τα καταθεσω μαζι με ολα τα χαρτια για το μεταπτυχιακο μου ? Η θα τους καταθεσω τα πρωτοτυπα και να τα ζητησω μετα ξανα πισω ? Ευχαριστω !!!
Mika Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 χμ ισως πρεπει να ρωτησεις στον φορεα που σου εδωσε τις πιστοποιησεις. στην αμερικανικη ενωση χλωμο παντως
ikskarda Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τα πηρα απο ενα κεντρο πληροφορικης απο αυτα που διδασκουν ecdl και τα σχετικα (technoplus λεγεται)
Mika Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ε δε ριχνεις ενα τηλεφωνακι εκει; φανταζομαι θα ξερουν που μπορουν να επικυρωθουν τα αντιγραφα των πτυχιων που δινουν
ikskarda Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 το εκανα αλλα ειναι ακομα διακοπες απο αυριο παλι !!!
jpaokx Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 γιατι δεν τα δινεις σε εναν δικηγορο να τελειωνεις?
ikskarda Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 θελω να βγαλω και το Proficiency και το D/W και το Flash φωτοτυπιες και να τα επικυρωσω για να τα καταθεσω στο μεταπτυχιακο . δεν την ξερω την διαδικασια με τους δικηγορους γιατι λιγο που εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα ενα παλιο θεμα εδω ειδα οτι θελει και μεταφραση απο τον δικηγορο και σφραγιδα . μετα τι καταθετω ? το μεταφρασμενο πτυχιο του Proficiency του D/W και του Flash ?
imr Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 θελω να βγαλω και το Proficiency και το D/W και το Flash φωτοτυπιες και να τα επικυρωσω για να τα καταθεσω στο μεταπτυχιακο . δεν την ξερω την διαδικασια με τους δικηγορους γιατι λιγο που εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα ενα παλιο θεμα εδω ειδα οτι θελει και μεταφραση απο τον δικηγορο και σφραγιδα . μετα τι καταθετω ? το μεταφρασμενο πτυχιο του Proficiency του D/W και του Flash ? Για να επικυρωθουν χρειαζονται μια επισημη μεταφραση Για το proficiency πας σε δικηγορο , σου κανει μεταφραση και μετα βγαζεις φοτωτυπια την μεταφραση (θα ειναι το αρχικο κειμενο μαζι με την μεταφραση) και τα επικυρωνεις κανονικα Για να μην πληρωσεις δικηγορο μπορεις να τα κανεις και σε ενα υπουργειο, αλλα θελει χρονο Για τα αλλα πιστοποιητικα φανταζομαι θα γινεται κατι αντιστοιχο αν και οταν πηρα το ecdl μου το εφερε το φροντιστηριο με καποιο εξτρα κοστος μετεφρασμενο, οποτε καλυτερα ρωτα τους, θα ξερουν τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.