neosmacuser Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Καλησπέρα παιδιά κ χρόνια πολλά. παρατήρησα σήμερα μία βραδύτητα στο σαφαρι μου. Κατάρχην ενω άνοιξα κανονικα τον browser, μετα όταν εκανα software update μου έβγαλε μηνυμα οτι δεν υπάρχει σύνδεση. Τελικά αφου ξαναδοκίμασα έκανε update αλλα με χαμηλές ταχύτητες. Επισης και το σαφάρι είναι αργό. Ανοίγει με σχετική βραδύτητα τις σελίδες και κυρίως τις φωτο. Απο τον παροχεα ιντερνετ μου είπαν οτι ο ρούτερ ειναι κανονικοτατα συγχρονισμένος στα 17mbps και αυτη ειναι η συνήθης ταχύτητα μου. Συνδέομαι ασύρματα με airport σε imac. Μπορει να εχει να κάνει με παραμέτρους τις σύνδεσης; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δύσκολο να είναι απο θέμα ρύθμισης, έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις κάτι? έχεις το ίδιο πρόβλημα? έχεις δοκιμάσει firefox? εμένα μια ρύθμιση που με ταλαιπωρούσε στο safari ήταν preference/ security/ fraudulent sites το έκανα disable και πάει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosmacuser Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δύσκολο να είναι απο θέμα ρύθμισης, έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις κάτι? έχεις το ίδιο πρόβλημα? έχεις δοκιμάσει firefox? εμένα μια ρύθμιση που με ταλαιπωρούσε στο safari ήταν preference/ security/ fraudulent sites το έκανα disable και πάει καλύτερα. Θα δοκιμάσω αυτο που λες, αλλα φοβάμαι μηπως εχει να κάνει και με τη μνήμη του υπολογιστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δηλαδή τι μνήμη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosmacuser Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δηλαδή τι μνήμη έχεις? 2+2=4G θα κάνω κ ενα hardware test για να είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δεν φταίει η μνήμη κατα την γνωμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.