kostas_kostas6 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Έχω ένα hp pavilion 5 χρόνια και δεν είχα κανένα πρόβλημα άλλα άρχισε να σβήνει μόνο του χωρίς λόγο ,μήπως καπιος έχει αντιμετώπιση το ίδιο πρόβλημα η ξέρει τι μπορεί να φταίει .έχω κάνει scan για ιούς ,η χρίση του είναι μόνο για youtube
SlimData Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 σβήνει όποτε να΄ναι? όταν το ζορίζεις? όταν τρέχεις κάτι συγκεκριμένο? το ότι είναι 5 ετών και πολύ περισσότερο το ότι είναι pavilion με κάνει να πιστεύω ότι υπερθερμαίνεται.
kostas_kostas6 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 σβήνει όποτε να΄ναι ,δεν ζορίζετε το έχω σε μαγαζί και παίζει μόνο youtube ,σήμερα από 8 μέχρι 12 το μεσημέρι δεν έσβησε μετά άρχισε να σβήνει το άνοιγα και μετά 2 λεπτα πάλι τα ίδια μέχρι της 2 που έκλεισα το μαγαζί
SlimData Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 αυτό λογικά είναι θέμα υπερθέρμανσης. αν μπορείς ψάξε το μόνος σου, αν όχι πήγαινέ το σε κάποιον να το κοιτάξει.
AMDAKIAS Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μάλλον έχει μαζέψει χνούδια , σκόνη κ.λ.π οπότε πρέπει μάλλον να πάει σε κάποιον τεχνικό , να το ανοίξει να το καθαρίσει και καλού κακού ας βάλει και καινουργια θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή καλό θα του κάνει.
12345678 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μάλλον έχει μαζέψει χνούδια , σκόνη κ.λ.π οπότε πρέπει μάλλον να πάει σε κάποιον τεχνικό , να το ανοίξει να το καθαρίσει και καλού κακού ας βάλει και καινουργια θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή καλό θα του κάνει. Συμφωνώ απόλυτα, Έχω ένα pavillion dv9000 και έπαθε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών από την ζέστη, πράγμ απου σημαίνει ότι θέλει αλλαγή η μητρική.......δηλαδή καινούριο laptop.... μακρια απο HP και ειδικά pavillion....
carib Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα,Έχω ένα pavillion dv9000 και έπαθε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών από την ζέστη, πράγμ απου σημαίνει ότι θέλει αλλαγή η μητρική.......δηλαδή καινούριο laptop.... μακρια απο HP και ειδικά pavillion.... Μπορεί να γίνει επισκεύη και επίλυση του προβλήματος υπερθέρμανσης με 90Ευρώ + ΦΠΑ (http://www.computer-systems.gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.