Προς το περιεχόμενο

αγορα μικρης βιντεοκαμερας

dafnos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αποφασισα να αγορασω μια μικρη βιντεοκαμερα που να τραβαει σε αναλυση HD και ειμαι αναμεσσα σε αυτες τις δυο.ποια μου προτεινεται?

http://www.samsung.com/us/consumer/photography/camcorders/high-definition/HMX-U10RN/XAA/index.idx?pagetype=prd_detail

http://sanyo.com/xacti/english/products/vpc_cg10/index.html

ευχαριστω εκ των προταιρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να εχεις υποψην σου οτι επειδη αυτες οι φθηνες hd βιντεοκαμερες εχουν ηλεκτρονικο σταθεροποιητη που σημαινει οτι θα πρεπει να εισαι ακινητος οταν τραβας βιντεο. Οχι δηλαδη να προχωρας και να τραβας.

Στο λεω γιατι εχω εμπειρια απ'την toshiba camileo p30 που εχω ;)

Βασικά για όλες τις βιντεοκάμερες έχει βιντεάκια ανεβασμένα στο Youtube να δεις την απόδοσή τους.

Αυτό που αναφέρει πάνω ο Eluminator είναι πολύ σημαντικό. Μόλις τις κουνάς λίγο, κατευθείαν κάνει σπασίματα η εικόνα.

Λοιπον ας πω καποιο πραγματα επι του θεματος. Αν θελετε σοβαρη high definition βιντεοκαμερα τοτε να κοιταξετε για 500+ ευρω. Μην περιμενετε με αυτες τις φθηνες πολλα πραγματα. Εχουν χαμηλης ποιοτητας φακους, το βραδυ τραβανε χαλια, ηλεκτρονικο σταθεροποιητη αρα ξεχαστε το recording ενω περπατατε καθως μετα αν πατε να δειτε το βιντεο στη νεα σας full hd τηλεοραση 40-42'' θα τραβατε τα μαλλια σας :X

Επισης αρκετες λογω της χαμηλης ποιοτητας φακου αργουν να εστιασουν οταν ζουμαρετε ενω μερικες φορες μου εχει τυχει να μην μπορει να εστιασει καθολου κατα το ζουμ.

Αυτα απο μενα........

Δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε, εννοείτε οτι έχουν σημαντικά μειονεκτήματα αφού μιλάμε για χαμηλού κόστους κάμερες. Αλλά δεν είναι τόσο τραγικά.

Το τρεμόπαιγμα δεν είναι ενοχλητικό καθόλου παρά μόνο σε έντονο ζουμ. Ναι εκεί είναι τραγικό, αλλά αν δεν ζουμάρεις η εικόνα είναι μια χαρά. Να φανταστείτε οτι την Κυριακή η Sony τοποθετήθηκε πάνω σε μοτοσυκλέτα και κατέγραψε διαδρομή 20 λεπτών. Το βίντεο που τραβήχτηκε βλέπεται ανετότατα, ελάχιστο τρεμόπαιγμα που δεν ενοχλεί.

Δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε, εννοείτε οτι έχουν σημαντικά μειονεκτήματα αφού μιλάμε για χαμηλού κόστους κάμερες. Αλλά δεν είναι τόσο τραγικά.

Το τρεμόπαιγμα δεν είναι ενοχλητικό καθόλου παρά μόνο σε έντονο ζουμ. Ναι εκεί είναι τραγικό, αλλά αν δεν ζουμάρεις η εικόνα είναι μια χαρά. Να φανταστείτε οτι την Κυριακή η Sony τοποθετήθηκε πάνω σε μοτοσυκλέτα και κατέγραψε διαδρομή 20 λεπτών. Το βίντεο που τραβήχτηκε βλέπεται ανετότατα, ελάχιστο τρεμόπαιγμα που δεν ενοχλεί.

Χαιρομαι που ακουω κατι τετοιο. Απ'οτι φαινεται η sony εκανε πολυ καλη δουλεια με την καινουργια της low budget hd βιντεοκαμερα. :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Sorath θα σου ήταν μήπως εύκολο να ανεβάσεις το εν λόγω βίντεο σε RS ή Youtube να πάρουμε μια γεύση;

Γράψε SONY MHS-CM5V στο youtube και θα βρεις πολλά βίντεο.Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου και γενικά αυτή η βλάκεια με τον ηλεκτρονικό σταθεροποιητή στις full hd χαμηλού κόστους με έχει αποθαρρύνει.

Τι θα προτείνατε για μία σχετικά ελαφριά βιντεοκάμερα κ με αρκετά καλή ποιότητα εγγραφής μέχρι 200€;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...