Προς το περιεχόμενο

Messenger για mac..

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μαθω ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο messenger για mac

αλλα να υποστηριζει τα offline messages διοτι το windows msn για mac δεν το

υποστηριζει..

Δημοσ.
Θα ηθελα να μαθω ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το καλυτερο messenger για mac

αλλα να υποστηριζει τα offline messages διοτι το windows msn για mac δεν το

υποστηριζει..

Adium!!!!!!!!!! :-)

Δημοσ.

Αυτό το adium το έχω υποτιμήσει. Μάλλον δεν έχω τη διάθεση να κάτσω να το ψάξω και βολεύομαι με το msn messenger. Ο ενθουσιασμός σας με παροτρύνει να το ξαναδοκιμάσω πάντως!

Δημοσ.

καλό και άγιο το adium,και γώ αυτό χρησιμοποιώ,αλλά στο file transfer δεν υποφέρεται,δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα η γενικά αλλά αργεί τραγικά και ότι θέλω το στέλνω/λαμβάνω μέσω email.

υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει η έτσι είναι?

άλλη μια επιλογή αρκετά καλή και με στοιχειώδη βίντεο κλήση είναι και το amsn αλλά πιο ασταθές και με όχι τοσό ταιριαστό interface στο os x.

Δημοσ.

εξαρτάται πάντα και τι λογαριασμούς έχουν οι φίλοι σου που θέλεις να έχεις στο messenger σου.

Πάντως +1 και απο εμένα στο adium

Δημοσ.
καλό και άγιο το adium,και γώ αυτό χρησιμοποιώ,αλλά στο file transfer δεν υποφέρεται,δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μένα η γενικά αλλά αργεί τραγικά και ότι θέλω το στέλνω/λαμβάνω μέσω email.

Αυτό γίνεται με όλλους τους clients εκτός του messenger, θυμάμαι τον haHa που το αιτιολογούσε σε κάποιο post. Είναι περιορισμός του προτύπου του messenger κ δεν υπάρχει σωτηρία, mail η file hosters

Δημοσ.

άλλη μια επιλογή αρκετά καλή και με στοιχειώδη βίντεο κλήση είναι και το amsn αλλά πιο ασταθές και με όχι τοσό ταιριαστό interface στο os x.

Σε αυτό έχεις δίκιο. Στο Adium το file transfer είναι αρκετά αργό....

Κάπου είχα διαβάσει ότι η μεταφορά αρχείων στο MSN από Messenger σε Messenger γίνεται απευθείας... Αν ένας ή και οι δύο clients δεν είναι Messenger, τότε η μεταφορά των αρχείων γίνεται μέσω server της Microsoft ως ενδιάμεσο και γι'αυτό χαμηλώνει πολύ η ταχύτητα.... Δεν ξέρω βέβαια αυτό κατά πόσο ισχύει ως εξήγηση της χαμηλής ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων που όντως υπάρχει....

Δημοσ.

καλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!πιο κυριλλέ είναι το mail και το skype..άντε τώρα!

Δημοσ.
καλά δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλας!πιο κυριλλέ είναι το mail και το skype..άντε τώρα!

:lol: πιο κυριλλέ απ όλα είναι το ichat μακράν.. εφόσον είναι μεταξύ mac, δεν υπάρχει αντικαταστάτης..

Δημοσ.

Moλις εβαλα το Adium αλλα δεν εχω φιλους...

Πρεπει να κανω καποιο import?

Για να δει τους φιλους απο msn?

Δημοσ.

Τα contacts του msn αποθηκεύονται στο server της microsoft. Εφ' όσον προσθέσεις στο adium το msn account σου και κάνεις login, θα κατεβάσει μόνο του τα contact σου.

Το αντίστοιχο ισχύει και για το googletalk account σου, όπως και για το aim/ichat account σου, αν έχεις.

Δημοσ.

Δεν προσθεσε τιποτα και δεν μου εμφανιζει κανενα φιλο μια ασπρη λευκη λιστα βλεπω..

μηπως κανω κατι λαθος??

---------- Προσθήκη στις 17:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:03 ----------

Μολις μου εμφανισε εναν τωρα που συνδεθηκε...

Δημοσ.

Παιδια ολα κομπλε ηταν απλα να ρυθμισω απο το view να τους βλεπω ολους...

Τοσο απλο sorry...Φαινεται τελειο ομως και απλο...Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...