Street-Fighter Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αν εχω ανοιχτό το τηλέφωνο χρεώνομαι; Καταλάβατε τι θελω να πω πατάω το yes στο ασύρματο και ακούω το τουτου το αφήνω για καμιά ωρα ετσι θα χρεωθώ τιποτα;
Nik.K Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Οχι απλα οποιος σε παιρνει μετα απο λιγο θα του λεει πως εχει προσωρινη βλαβη η γραμμη σου.
Street-Fighter Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ωραια γιατι πρεπει να το εχω ανοιχτο για να εχω ιντερνετ ελεος αυτη η hol. Ευχαριστω Nik.K
kabamaru21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ωραια γιατι πρεπει να το εχω ανοιχτο για να εχω ιντερνετ ελεος αυτη η hol.Ευχαριστω Nik.K δεν σε πιανω ρε φιλε, γιατι να το εχεις ανοιχτο?
JohnnyB Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 LMAO!!! Και για πρώτη φορά διασταύρωση dialup με aDSL...
halvas0000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Φιλτρακια εχεις βαλει σε καθε μπριζα τηλεφωνου?
Street-Fighter Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μη το ψαχνετε παιδες εγω σωστοτατος ειμαι. Παρτε εδω περα http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-171581.html να δειτε και ενα παλιο που εψαξα χθες. Τι να πω σε λιγο θα πηγαινω τουαλετα για να εχω ιντερνετ.
GTX-327 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Αμα έχεις μπλεχτεί με hol...καλά ξεμπερδέματα... Απαπαπα ούτε το όνομά της δεν θέλω να ακούω...
chaplin1981 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ωραια γιατι πρεπει να το εχω ανοιχτο για να εχω ιντερνετ ελεος αυτη η hol.Ευχαριστω Nik.K rofl!οσο ζεις μαθαινεις τελικα.χαρα στο κουραγιο σου
Street-Fighter Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τιποτα σημερα ειναι η last day καθως περιμενω να με παρουν τηλ για το τι θα γινει διαφορετικα bb hol καταγγελια σε eett συνηγορο του πολιτη για τα δικαιωματα μου ωστε να μη πληρωσω μια και να μου πιστωθουν οι μερες που εχω χασει απο συνδρομες xbox live - rapidshare κλπ. Οχι και να μας μαμανε με το ετσι θελω. εδιτ του καταναλωτη ηθελα να γραψω ^^,
chaplin1981 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τιποτα σημερα ειναι η last day καθως περιμενω να με παρουν τηλ για το τι θα γινει διαφορετικα bb hol καταγγελια σε eett συνηγορο του πολιτη για τα δικαιωματα μου ωστε να μη πληρωσω μια και να μου πιστωθουν οι μερες που εχω χασει απο συνδρομες xbox live - rapidshare κλπ.Οχι και να μας μαμανε με το ετσι θελω. εδιτ του καταναλωτη ηθελα να γραψω ^^, ετσι θελουν.δυστυχως πολλες φορες επαναπαυομαστε και λεμε "δε βαριεσαι" και τα σχετικα, με αποτελεσμα να υπαρχει μια κατασταση που να διαιωνιζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.