Προς το περιεχόμενο

Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;

parsifal

Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;

• Gmail
    • Yahoo
    • Hotmail (και λοιπά της Microsoft)
    • Άλλον ξένο e-mail provider (διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Ελληνικό e-mail provider (διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Σε δικό μου domain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
hotmail... διανύω πλέον τον 11το χρόνο μου

hotmail_account.jpg

και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός των περιόδων που κάνει αλλαγές η microsoft. Πάρα το ότι είμαι ευχαριστημένος ζήλεψα κατά καιρούς την πληρότητα που δίνει η google μαζί με το gmail της αλλά ποτέ δεν ζήλεψα το ίδιο το το gmail... αφήστε που τόσα χρόνια μετά, δεν αλλάζει το email

Kαι εγω την ιδια γνωμη εχω για το gmail. Ερωτηση, την ημερομηνια εγγραφης που την βρισκεις?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι εγω την ιδια γνωμη εχω για το gmail. Ερωτηση, την ημερομηνια εγγραφης που την βρισκεις?

πας στο "επιλογές->περισσότερες επιλογές" και πατάς κάτω αριστερά εκεί που λέει "λογαριασμός"

εκεί στο βγάζει

Δημοσ.

Yahoo.com εδώ και χρόνια, hotmail παλιότερα. Το Gmail δεν το καθιέρωσα γιατί με «τρόμαζε» το λογότυπο "beta" τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του.

Μήπως να μπαινε και μια επιλογή "Του ISP μου"; Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούν και αν υπερκαλύπτεται απ τις υπόλοιπες επιλογές...

• Moderators
Δημοσ.
πας στο "επιλογές->περισσότερες επιλογές" και πατάς κάτω αριστερά εκεί που λέει "λογαριασμός"

εκεί στο βγάζει

Σωστος, thanks :-)

Δημοσ.

Δεν έχω "κύριο" λογαριασμό. Έχω 5 διαφορετικούς σε διαφορετικά σημεία που τον καθένα τον χρησιμοποιώ αναλόγως πού.

Δημοσ.

Μετά από δοκιμές hotmail, yahoo.gr, mail.gr, in.gr και Gmail, έμεινα στο τελευταίο. Εκτός από το ότι έχει δυνατότητες που άλλες υπηρεσίες δεν έχουν (και όσες είναι κοινές το gmail τις κάνει πιο εύχρηστες) συνδυάζεται και με άλλες υπηρεσίες όπως youtube κλπ

Δημοσ.
Δεν έχω "κύριο" λογαριασμό. Έχω 5 διαφορετικούς σε διαφορετικά σημεία που τον καθένα τον χρησιμοποιώ αναλόγως πού.

Τα ίδια, οπότε δεν μπορώ να ψηφίσω. Αν κάποιος είχε προβλήματα με κανένα πάροχο ας τα αναφέρει εδώ, γιατί προς το παρόν δεν έχω με κανέναν και έχω λογαριασμό σε όλους.

Ιδίως το spambox μου που είναι σε yahoo, και τρόμαζα κάθε φορά που το έγραφα κάπου, είναι ανέλπιστα καθαρό από σπαμιές και διαφημίσεις.

Δημοσ.
αφήστε που τόσα χρόνια μετά, δεν αλλάζει το email

Mια απ'τα ίδια!Παρ'ότι το Gmail έχει πάρα πολλά features,βασικό mail θεωρώ το πρώτο που έφτιαξα (yahoo) κι έπειτα το hotmail.

Δύσκολα αλλάζουμε συνήθειες τελικά..:whistle:

Δημοσ.

Έχω 5 e-mail, 2 hotmail, 1 windows live, 1 yahoo, και 1 gmail. Λόγω συνήθειας χρησιμοποιώ το 1 hotmail περισσότερο, οπότε και ψήφισα αυτό.

Δημοσ.

εχω περάσει και εχω σε in yahoo hotmail αλλά σαν το gmail δεν βρήκα... Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι μποστα σε πολλά... Τι να πρώτο σκεφτώ; αναζήτηση (τώρα υπάρχει και αλλού) , μετάφραση, χώρος κ.α. Βέβαια έχει και ένα αρνητικό όπως και αρκετά αλλά... αν δεν μπεις στο mail σου για δύο εβδομάδες "κλειδώνει" γιαυτό το κύριό μου, είναι του δικού μου domain μέσα από Google Apps ! όλες σχεδόν οι δυνατότητες ενός κανονικού gmail αλλά χωρίς όρια ! ...

Δημοσ.
[...] αν δεν μπεις στο mail σου για δύο εβδομάδες "κλειδώνει" γιαυτό το κύριό μου, είναι του δικού μου domain μέσα από Google Apps ! όλες σχεδόν οι δυνατότητες ενός κανονικού gmail αλλά χωρίς όρια ! ...

Παίζει αυτό; Αν ναι, είναι τρομακτικό... το ότι δε μου χει κλειδώσει ποτέ.

Δημοσ.
εχω περάσει και εχω σε in yahoo hotmail αλλά σαν το gmail δεν βρήκα... Μου δίνει την αίσθηση ότι είναι μποστα σε πολλά... Τι να πρώτο σκεφτώ; αναζήτηση (τώρα υπάρχει και αλλού) , μετάφραση, χώρος κ.α. Βέβαια έχει και ένα αρνητικό όπως και αρκετά αλλά... αν δεν μπεις στο mail σου για δύο εβδομάδες "κλειδώνει" γιαυτό το κύριό μου, είναι του δικού μου domain μέσα από Google Apps ! όλες σχεδόν οι δυνατότητες ενός κανονικού gmail αλλά χωρίς όρια ! ...

Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει. Έχω έναν παλιό λογαριασμό Gmail στον οποίο μπαίνω 2 φορές το χρόνο (και πολύ λέω), και δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...