Προς το περιεχόμενο

Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;

parsifal

Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον πάροχο e-mail χρησιμοποιείτε για το κύριο e-mail σας;

• Gmail
    • Yahoo
    • Hotmail (και λοιπά της Microsoft)
    • Άλλον ξένο e-mail provider (διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Ελληνικό e-mail provider (διευκρινίστε με μήνυμα ποιον)
    • Σε δικό μου domain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μπορεί να έχουμε πολλά e-mails. Το κύριο e-mail σας σε ποιον e-mail provider το έχετε;

Η δημοσκόπηση και το εισαγωγικό κείμενό της προτάθηκε από το μέλος jemadux.

1. Υπάρχει δυνατότητα μόνο μίας επιλογής

2. Η ψήφος του καθενός είναι ορατή σε όλα τα υπόλοιπα μέλη

3. Δυνατότητα ψήφου για 120 μέρες από τη δημιουργία της δημοσκόπησης (μέχρι 4/8/2010

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω λείπει η επιλογή να έχεις δικό σου domain οπότε το ελληνικός ή ξένος παροχός δε καλύπτει την απάντηση.

Δημοσ.

Σωστή παρατήρηση, προστέθηκε και αυτή η επιλογή.

Μπορεί να δημιουργηθεί μπέρδεμα όμως με όσους χρησιμοποιούν π.χ. Gmail/Google Apps for Domains. Εκεί ποια θα είναι η σωστή απάντηση... ;

Δημοσ.

Yahoo.com

Πιο παλιά χρησιμοποιούσα το hotmail.Το Gmail είναι επίσης πολύ καλό αλλά έχω συνηθίσει στο yahoo οπότε τώρα δύσκολα να αλλάξω τώρα.

Δημοσ.

Πολλά, αλλά το κύριό μου είναι του δικού μου domain μέσα από Google Apps. Μπορώ να πω ότι είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στο internet. Δικό σου mail με την ευχρηστία και τα features του GMail...

Δημοσ.

Yahoo.gr απο μένα.Δεν θέλω κάτι εξειδικευμένο και γι'αυτό δεν πάω προς google μεριά(χώρια ότι δεν την πάω κιόλας :P)

Δημοσ.

Χμμμ, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πολύ προτεύων (έχω τρια, ένα yahoo.gr, ένα gmail κι ένα hotmail/windowslive). Χρησιμοποιω λίγο παραπάνω το yahoo οπότε ψήφισα αυτό :-)

• Moderators
Δημοσ.

Ηοtmail απο το 2002 νομιζω, κυριως λογω συνηθειας. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν με ταραζουν στα σπαμ οπως εχει αναφερθει πολλες φορες εδω...

Δημοσ.

hotmail... διανύω πλέον τον 11το χρόνο μου

hotmail_account.jpg

και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος εκτός των περιόδων που κάνει αλλαγές η microsoft. Πάρα το ότι είμαι ευχαριστημένος ζήλεψα κατά καιρούς την πληρότητα που δίνει η google μαζί με το gmail της αλλά ποτέ δεν ζήλεψα το ίδιο το το gmail... αφήστε που τόσα χρόνια μετά, δεν αλλάζει το email

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...