Αbominable Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Χαίρετε και χρόνια πολλά. Αν και διάβασα όλα τα προηγούμενα posts σχετικά με τους σκληρούς. Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει. Ενδιαφέρομαι για σκληρό-αποθήκη και έχω βρει τους 3 παρακάτω. Seagate LP 90 Euro Samsung EcoGreen F2 95 Euro WD Green Caviar 100 Euro Αν και δεν με απασχολεί η τιμή. Σκεφτόμουν για τον Seagate. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε ακούσει αρνητικά σχόλια ή προβλήματα. Για τους 2 πρώτους που έριξα μία ματιά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο, αν και η seagate λόγο του προβλήματος που είχε είναι σε αρντική θέση. Το μόνο που με απασχολεί είναι η αξιοπιστία. Μην ξυπνήσω καμία μέρα και ο σκληρός μας έχει αφήσει για τόπους χλοερούς και τα δεδομένα πάνε άκλαυτα .. χε χε. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 για μενα φιλε μου μακρια απο τους green εχω διαβασει πολλα προβληματα μεσα εδω...οι seagate ειχαν προβληματα με το μοτερ τους αν θυαμαμαι καλα(δεν ξερω και ποια μοντελα ειναι ακριβως..)Εγω θα τσιμπαγα τον F2..
BJOB Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-Ii-1Tb-32Mb-Caviar-Black-WD1001FALS.htm Η WD Black έχουν γενικώς πολύ καλό κύκλωμα και επίσης 5 χρόνια εγγύηση.
Αbominable Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Είναι μικρής χωρητικότητας και μιας και θα είναι αποθήκη καλύτερα να λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές. Βασικά με απασχολεί περισσότερο μην ξαφνικά σκάσει και χάσω όλα τα δεδομένα. Και είπα να ρωτήσω πρωτού αγοράσω κάτι. Αλλά μάλλον καταστάλαξα στον Samsung. Ελπίζω να μην στραβώσει τπτ.
bluesattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Βασικά με απασχολεί περισσότερο μην ξαφνικά σκάσει και χάσω όλα τα δεδομένα. Και είπα να ρωτήσω πρωτού αγοράσω κάτι. Μια ειναι η λυση σε αυτο , δευτερο backup
Nik.K Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα αυτόν:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Sata-Ii-1Tb-32Mb-Caviar-Black-WD1001FALS.htm Η WD Black έχουν γενικώς πολύ καλό κύκλωμα και επίσης 5 χρόνια εγγύηση. +1 και απο μενα
Αbominable Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τελικώς πήρα τον Samsung. Και ο Θεός βοηθός, που λέει και ο παππούς μου. Τον φόρμαρα και τώρα έχω ξεκινήσει την αντιγραφή. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να έχει τελειώσει.. Χε χε. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.
caution Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Καλά έκανες, από F1 και μετά (F2, F3) οι sammie, came to stay
Αbominable Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ενδεικτικά να αναφέρω πως όταν οι 2 άλλοι δίσκοι που έχω επάνω λειτουργούν στους 30 C, Ο Samsung λειτουργεί στους 20 !!
Nik.K Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Σχετικα με τις θερμοκρασιες παιζει πολυ το εσωτερικο του κουτιου και που τους εχεις βαλει. Εχω 2 ιδιους WD Black σε διπλανες θεσεις και ο ενας ανεβαζει 5 βαθμους παραπανω γιατι ειναι 3 εκατοστα πιο πανω απο τον μπροστινο 140αρι ανεμιστηρα.
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Ενδεικτικά να αναφέρω πως όταν οι 2 άλλοι δίσκοι που έχω επάνω λειτουργούν στους 30 C, Ο Samsung λειτουργεί στους 20 !! Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι εγώ. 5 δίσκοι στο ίδιο κουτί, wd+seagate ίδιες θερμοκρασίες, ο samsung 10 βαθμούς κάτω. Ακόμα και στο boot, με 23C ξεκινάνε οι άλλοι, με 14C αυτός. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον αισθητήρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.