euklidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ενω πιανει σημα 40% πατας για να μπεις και σε πεταει αμεσος εξω, γιατί υπάρχουν και άλλοι ρουτερ στα 2,4Ghz δεν είναι καθαρή η μπάντα.Με το TP-LINK και thomson 585 v7 den είχα πρόβλημά εμβέλειας 2-3/5 έπιανα, αποσταση και linksys με εσωτερικη κεραια δεν πανε μαζι εκτος και αν υπαρχει οπτικη επαφη. αυτο εξαρταται απο το τι καμπυλοτητα εχει ο λοβος της κεραιας και δεν εχει να κανει τοσο με το αν ειναι εσωτερικη η εξωτερικη καθως το λεπτο κομαμτι πλαστικου που την καλυπτει δεν αφαιρει τιποτα απο την εμβελεια. Η μαμα cisco υποθετω πως ξερει τι κανει
lkastritis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 και εμενα μου αρεσε αρκετα το tp-link και ειναι και σχετικα φθηνο...
takos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αυτο εξαρταται απο το τι καμπυλοτητα εχει ο λοβος της κεραιας και δεν εχει να κανει τοσο με το αν ειναι εσωτερικη η εξωτερικη καθως το λεπτο κομαμτι πλαστικου που την καλυπτει δεν αφαιρει τιποτα απο την εμβελεια. Η μαμα cisco υποθετω πως ξερει τι κανει Η μαμα cisco έφτιαξε εναν καλεστιτο router νομιζω. Στην πραξη μετραει τι αποτέλεσμά εχει, εγω ειμαι στον 3 οροφο ανεβικα στην ταρατσα και με το tp-link επιανα 40-60% κατι λιγοτερο με το THOMSON 585 V7, το linksys Wag160n έπιανε σε μερικά σημεία στην ακρη. Εσωτερικη κεραια εχει και το Ναnostation Αλλα εχει εμβέλειά 15KM και βαλε.
euklidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Η μαμα cisco έφτιαξε εναν καλεστιτο router νομιζω.Στην πραξη μετραει τι αποτέλεσμά εχει, εγω ειμαι στον 3 οροφο ανεβικα στην ταρατσα και με το tp-link επιανα 40-60% κατι λιγοτερο με το THOMSON 585 V7, το linksys Wag160n έπιανε σε μερικά σημεία στην ακρη. Εσωτερικη κεραια εχει και το Ναnostation Αλλα εχει εμβέλειά 15KM και βαλε. Επιανες με το speedtouch που ειναι G και δεν επιανες με N linksys; Αυτο ειναι λιγακι απιθανο. Με το speedtouch δεν πιανω εναν οροφο πανω καλα καλα. μιλαμε για 20% σημα μονο και φυσικα δεν ειναι usable.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 και εμενα μου αρεσε αρκετα το tp-link και ειναι και σχετικα φθηνο... τα φτηνα ειναι το θεμα μερικες φορες. Επιανες με το speedtouch που ειναι G και δεν επιανες με N linksys; Αυτο ειναι λιγακι απιθανο. Με το speedtouch δεν πιανω εναν οροφο πανω καλα καλα. μιλαμε για 20% σημα μονο και φυσικα δεν ειναι usable. με thomson δινω δυο οροφους κατω με οριακο σημα σε laptop που εχει εσωτερικη κεραια ενω μεσα στο σπιτι σε αλλο δωματιο μερικες φορες τρωει κατι φρικες.γενικως τα laptop που εχουν εσωτερικη δινουν πιανουν καλυτερο σημα πολλες φορες απο οτι μια καρτα pci που υποτιθεται οτι εχει εξωτερικη κεραια οποτε αυτο με εσωτερικες η οχι μαλλον δεν εχει πολυ σημασια.
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Επιανες με το speedtouch που ειναι G και δεν επιανες με N linksys; Αυτο ειναι λιγακι απιθανο. Με το speedtouch δεν πιανω εναν οροφο πανω καλα καλα. μιλαμε για 20% σημα μονο και φυσικα δεν ειναι usable. Το G παιζει καλυτερα οταν το σημα εχει μπροστα εμποδια, το Ν παιζει καλυτερα οταν υπαρχει 100% οπτικη επαφη. Ισχυει αυτο το σκεπτικο. Αυτο παρακατω ειναι το σημα μου, το ρουτερ μου που παιρνω ασυρματα το εχω στον επανω οροφο, με speedtest περιπου 16mbit και transfer rate εως 3.2ΜΒ. Οταν καποια στιγμη δοκιμασα σε Ν, σε μερικα σημεια δεν ειχα καθολου σημα ενω σε αλλα full
euklidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το G παιζει καλυτερα οταν το σημα εχει μπροστα εμποδια, το Ν παιζει καλυτερα οταν υπαρχει 100% οπτικη επαφη. Ισχυει αυτο το σκεπτικο.Αυτο παρακατω ειναι το σημα μου, το ρουτερ μου που παιρνω ασυρματα το εχω στον επανω οροφο, με speedtest περιπου 16mbit και transfer rate εως 3.2ΜΒ. Οταν καποια στιγμη δοκιμασα σε Ν, σε μερικα σημεια δεν ειχα καθολου σημα ενω σε αλλα full Το Ν ειναι καλυτερο για εμποδια στη μεση αλλα... το Ν στα 2.4 ειναι πολυ χειροτερο απο το Ν στα 5. Δες τι φοραγε πανω το ρουτερ σου.
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Στα 5 ηταν και οσο μεγαλυτερη η συχνοτητα, τοσο πιο κατευθυντικο το σημα, δες tv links, sats, κ.λ.π.
lkastritis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καλυτερο αυτο απο το αλλο?http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Routers/TP-Link-TL-WR1043ND-Ultimate-Wireless-Router-N-300Mbps-Gigabit-TL-WR1043ND.htm
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 n σε σπιτι με οροφους και επιανε περιπου 2 οροφους κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.