euklidis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ρε παιδια.. δεν μου απαντατε ομως... με το Ν θα δω διαφορα στην εμβελια του σηματος ναι η οχι? Θα δεις διαφορα αν και οι συσκευες σου παιζουν σε N, αλλα οπως και να εχει συστομα ολες οι συσκευες θα παιζουν Ν οποτε... εγω προτεινω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203&u=LINKSYS-WRT160N-EZ-WIRELESS-N-ROUTER
lkastritis Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Θα δεις διαφορα αν και οι συσκευες σου παιζουν σε N, αλλα οπως και να εχει συστομα ολες οι συσκευες θα παιζουν Ν οποτε... εγω προτεινω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203&u=LINKSYS-WRT160N-EZ-WIRELESS-N-ROUTER οκ.. θα πω και στο πλαισιο και θα ρωτισω... αλλα μου αρεσε παρισσοτερο το netgear που μου εδειξε πιο πανω ο φιλος
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 το iphone και το ipod ειναι συμβατα? ---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- το N πιανει και πιο μακρυα ? δεν ειναι N κανενα απο τα 2 οσο ξερω.β.το N παιζει και πιο μακρυα περα απο πιο γρηγορα οσο θυμαμαι. οκ.. θα πω και στο πλαισιο και θα ρωτισω... αλλα μου αρεσε παρισσοτερο το netgear που μου εδειξε πιο πανω ο φιλος το Linksys Ειναι σκετο access point den einai adsl router.αν θες και adsl router για να μην εχεις πολλες συσκευες και παραξενα σεταρισμα αντι για το Linksys wrt παρε το Linksys wag320.
lkastritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δεν ειναι N κανενα απο τα 2 οσο ξερω.β.το N παιζει και πιο μακρυα περα απο πιο γρηγορα οσο θυμαμαι. δλδ iphone δεν θα συνδεεται στο μοντεμ?
euklidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Το iphone παιζει μια χαρα με το router, το Ν παιζει και με τα b/g. το wrt160N ειναι router (wrt = wireless router) ---------- Προσθήκη στις 10:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:01 ---------- http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/WRT160N?referrer=www.linksysbycisco.com
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 δλδ iphone δεν θα συνδεεται στο μοντεμ? Παιζει αλλα σε g. το N οπως και με το Usb κτλ ειναι backward compatible.
lkastritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 α! οκ τοτε.. δλδ και μια συσκευη να μην ειναι συμβατη θα το γυριζει σε Γ και θα ειναι κομπλε..
euklidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 α! οκ τοτε.. δλδ και μια συσκευη να μην ειναι συμβατη θα το γυριζει σε Γ και θα ειναι κομπλε.. Στην ουσια τα N ρουτερ εχουν 2 με 3 κεραιες μεσα για να παιζουν με τα παντα...
lkastritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Στην ουσια τα N ρουτερ εχουν 2 με 3 κεραιες μεσα για να παιζουν με τα παντα... α! γι αυτο δλδ καπια εχουν 2 κεραιες εξω?
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 α! οκ τοτε.. δλδ και μια συσκευη να μην ειναι συμβατη θα το γυριζει σε Γ και θα ειναι κομπλε.. ναι γυρναει σε g αυτοματα
takos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 α! γι αυτο δλδ καπια εχουν 2 κεραιες εξω? Αν σε ενδιαφέρει η απόδοση σε απόσταση πριμισε να έχει αφαιρούμενη κεραία, όπως το tplink. αν πάρεις Linksys(εσωτερική) θα έχει πρόβλημά σε άλλο όροφο. Δαγκοτο Tplink TD-W8960N, εχει ωραια χαρακτιριστικα. Tplink TD-W8960N http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-Modem-Router-N-Annex-A-300Mbps-TD-W8960N-TD-W8960N.htm
euklidis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Αν σε ενδιαφέρει η απόδοση σε απόσταση πριμισε να έχει αφαιρούμενη κεραία, όπως το tplink. αν πάρεις Linksys(εσωτερική) θα έχει πρόβλημά σε άλλο όροφο.Δαγκοτο Tplink TD-W8960N, εχει ωραια χαρακτιριστικα. Tplink TD-W8960N http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-Modem-Router-N-Annex-A-300Mbps-TD-W8960N-TD-W8960N.htm με το linksys wag120N εναν οροφο πανω παντως δεν εχω προβλημα οταν ερχονται φιλοι μου και μπαινουν ασυρματα.
takos Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 με το linksys wag120N εναν οροφο πανω παντως δεν εχω προβλημα οταν ερχονται φιλοι μου και μπαινουν ασυρματα. Ναι ισχύει αυτό, δοκίμασα σε απέναντι πολυκατοικία στο ίδιο όροφο άλλα δεν πιάνει 3 τοίχοι διάφορα και ρουτερ στον ακάλυπτο. ενώ με το tp link έπιανε 40% σήμα που έχει εξωτερική κεραία.
euklidis Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Ναι ισχύει αυτό, δοκίμασα σε απέναντι πολυκατοικία στο ίδιο όροφο άλλα δεν πιάνει 3 τοίχοι διάφορα και ρουτερ στον ακάλυπτο. ενώ με το tp link έπιανε 40% σήμα που έχει εξωτερική κεραία. δυσκολο το κοβο να περναει 3 πλακες οροφου... με G και εμενα μου λεει 40% αλλα δεν ανοιγω ουτε σελιδα με το speedtouch.
takos Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 δυσκολο το κοβο να περναει 3 πλακες οροφου... με G και εμενα μου λεει 40% αλλα δεν ανοιγω ουτε σελιδα με το speedtouch. Ενω πιανει σημα 40% πατας για να μπεις και σε πεταει αμεσος εξω, γιατί υπάρχουν και άλλοι ρουτερ στα 2,4Ghz δεν είναι καθαρή η μπάντα. Με το TP-LINK και thomson 585 v7 den είχα πρόβλημά εμβέλειας 2-3/5 έπιανα, αποσταση και linksys με εσωτερικη κεραια δεν πανε μαζι εκτος και αν υπαρχει οπτικη επαφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.