Προς το περιεχόμενο

πoια router εχουν το δυνατοτερο wireless?

lkastritis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια.. δεν μου απαντατε ομως... με το Ν θα δω διαφορα στην εμβελια του σηματος ναι η οχι?

Θα δεις διαφορα αν και οι συσκευες σου παιζουν σε N, αλλα οπως και να εχει συστομα ολες οι συσκευες θα παιζουν Ν οποτε... εγω προτεινω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203&u=LINKSYS-WRT160N-EZ-WIRELESS-N-ROUTER

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα δεις διαφορα αν και οι συσκευες σου παιζουν σε N, αλλα οπως και να εχει συστομα ολες οι συσκευες θα παιζουν Ν οποτε... εγω προτεινω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615203&u=LINKSYS-WRT160N-EZ-WIRELESS-N-ROUTER

οκ.. θα πω και στο πλαισιο και θα ρωτισω... αλλα μου αρεσε παρισσοτερο το netgear που μου εδειξε πιο πανω ο φιλος

Δημοσ.
το iphone και το ipod ειναι συμβατα?

---------- Προσθήκη στις 13:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ----------

το N πιανει και πιο μακρυα ?

δεν ειναι N κανενα απο τα 2 οσο ξερω.β.το N παιζει και πιο μακρυα περα απο πιο γρηγορα οσο θυμαμαι.

οκ.. θα πω και στο πλαισιο και θα ρωτισω... αλλα μου αρεσε παρισσοτερο το netgear που μου εδειξε πιο πανω ο φιλος

το Linksys Ειναι σκετο access point den einai adsl router.αν θες και adsl router για να μην εχεις πολλες συσκευες και παραξενα σεταρισμα αντι για το Linksys wrt παρε το Linksys wag320.

Δημοσ.
δεν ειναι N κανενα απο τα 2 οσο ξερω.β.το N παιζει και πιο μακρυα περα απο πιο γρηγορα οσο θυμαμαι.

δλδ iphone δεν θα συνδεεται στο μοντεμ?

Δημοσ.
α! οκ τοτε.. δλδ και μια συσκευη να μην ειναι συμβατη θα το γυριζει σε Γ και θα ειναι κομπλε..

Στην ουσια τα N ρουτερ εχουν 2 με 3 κεραιες μεσα για να παιζουν με τα παντα...

Δημοσ.
Στην ουσια τα N ρουτερ εχουν 2 με 3 κεραιες μεσα για να παιζουν με τα παντα...

α! γι αυτο δλδ καπια εχουν 2 κεραιες εξω?

Δημοσ.
α! οκ τοτε.. δλδ και μια συσκευη να μην ειναι συμβατη θα το γυριζει σε Γ και θα ειναι κομπλε..

ναι γυρναει σε g αυτοματα

Δημοσ.
α! γι αυτο δλδ καπια εχουν 2 κεραιες εξω?

Αν σε ενδιαφέρει η απόδοση σε απόσταση πριμισε να έχει αφαιρούμενη κεραία, όπως το tplink. αν πάρεις Linksys(εσωτερική) θα έχει πρόβλημά σε άλλο όροφο.

Δαγκοτο Tplink TD-W8960N, εχει ωραια χαρακτιριστικα.

Tplink TD-W8960N

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-Modem-Router-N-Annex-A-300Mbps-TD-W8960N-TD-W8960N.htm

Δημοσ.
Αν σε ενδιαφέρει η απόδοση σε απόσταση πριμισε να έχει αφαιρούμενη κεραία, όπως το tplink. αν πάρεις Linksys(εσωτερική) θα έχει πρόβλημά σε άλλο όροφο.

Δαγκοτο Tplink TD-W8960N, εχει ωραια χαρακτιριστικα.

Tplink TD-W8960N

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/TP-Link-Wireless-Modem-Router-N-Annex-A-300Mbps-TD-W8960N-TD-W8960N.htm

με το linksys wag120N εναν οροφο πανω παντως δεν εχω προβλημα οταν ερχονται φιλοι μου και μπαινουν ασυρματα.

Δημοσ.
με το linksys wag120N εναν οροφο πανω παντως δεν εχω προβλημα οταν ερχονται φιλοι μου και μπαινουν ασυρματα.

Ναι ισχύει αυτό,

δοκίμασα σε απέναντι πολυκατοικία στο ίδιο όροφο άλλα δεν πιάνει 3 τοίχοι διάφορα και ρουτερ στον ακάλυπτο. ενώ με το tp link έπιανε 40% σήμα που έχει εξωτερική κεραία.

Δημοσ.
Ναι ισχύει αυτό,

δοκίμασα σε απέναντι πολυκατοικία στο ίδιο όροφο άλλα δεν πιάνει 3 τοίχοι διάφορα και ρουτερ στον ακάλυπτο. ενώ με το tp link έπιανε 40% σήμα που έχει εξωτερική κεραία.

δυσκολο το κοβο να περναει 3 πλακες οροφου... με G και εμενα μου λεει 40% αλλα δεν ανοιγω ουτε σελιδα με το speedtouch.

Δημοσ.
δυσκολο το κοβο να περναει 3 πλακες οροφου... με G και εμενα μου λεει 40% αλλα δεν ανοιγω ουτε σελιδα με το speedtouch.

Ενω πιανει σημα 40% πατας για να μπεις και σε πεταει αμεσος εξω;), γιατί υπάρχουν και άλλοι ρουτερ στα 2,4Ghz δεν είναι καθαρή η μπάντα.

Με το TP-LINK και thomson 585 v7 den είχα πρόβλημά εμβέλειας 2-3/5 έπιανα, αποσταση και linksys με εσωτερικη κεραια δεν πανε μαζι εκτος και αν υπαρχει οπτικη επαφη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...